Tilbake

Berg-Hansen Stavanger – ditt lokale reisebyrå i Rogaland

Berg-Hansen familien består av mange kontorer på kryss og tvers av landet, og denne uken skal vi bli litt bedre kjent med kontoret som ligger vakkert til ved Svankevigå i Norges energihovedstad – nemlig Berg-Hansen Stavanger.

På kontoret vårt i Stavanger jobber det 20 meget erfarne reiselivshoder, som i tillegg til sin tradisjonelle reisebyråkompetanse har langt over gjennomsnittet høy teknisk kompetanse. Her fokuseres det stort på samspillet mellom menneske og maskin – for å skape både effektive og personlige kundeopplevelser. Her finner du med andre ord effektivitet og empati i skjønn forening.

Daglig leder ved kontoret er Eli Valborg Lindland, som (ikke overraskende) har lang bakgrunn fra innovasjon og teknisk miljø. Hun har tidligere vært direktør for vårt utviklermiljø på hovedkontoret i Oslo, og kombinerer nå det beste av to verdener i rollen som daglig leder. Jeg har tatt en prat med henne, for å bli litt bedre kjent med Berg-Hansen Stavanger og hva denne gjengen kan hjelpe både bedriften din- og deg som privatperson med.

Berg-Hansen Stavanger, med daglig leder Eli Valborg Lindland i front

Fortell kort hvilke reisebyråtjenester dere leverer?

Vi leverer fullservice reisebyråtjenester til en lang rekke spennende bedrifter her i Rogaland. Her har vi alt fra store internasjonale konsern til mindre nystartede gründerbedrifter. Selv om størrelsen er ulik, er ofte forventningene til servicenivå den samme – kundene ønsker tilgang til en brukervennlig og funksjonell bestillingsportal, sømløse betalingsmuligheter, og selvfølgelig noen å ringe til dersom behovet melder seg. Alt dette får kundene hos oss.

I tillegg har vi mange faste kunder som benytter vår avdeling «Meetings & Events». Når hele avdelingen eller bedriften skal reise sammen, er det både effektivt og trygt at prosjektlederne våre fikser transporten, overnattingen, møtefasilitetene, aktivitetene, og håndterer alt av allergier og individuelle tilpasninger. For ikke å snakke om samlefakturaen du får alle turens elementer på. Enklere og tryggere blir det ikke.

Vi må heller ikke glemme privatreiser, som vi bistår kundene våre med. Vi jobber mye med å pakketere inspirasjonsturer til spennende Europeiske byer, basert på de direkteflyene som går fra Stavanger Lufthavn. Hvis du er nysgjerrig så anbefaler jeg deg å ta en titt på våre anbefalte turer her. Legger du inn avreisested fra Stavanger i filtreringen får du opp alle turene som er laget av oss.

Hvis du skal trekke frem et par ting, hva er dere skikkelig gode på?

Vi merker en enormt stor økning i kunder som ønsker hjelpen vår. Det er ingen hemmelighet at det har blitt mer komplisert å reise, og det å ha et stødig reisebyrå i ryggen betyr mye. Det er utrolig kjekt å ha ressurser lokalt her i Stavanger, til å følge opp- og forstå de ulike utfordringene som kundene våre har – enten det er reisefaglig, prosjektleder kompetanse, teknisk eller annet. Vi ønsker å være en uunnværlig reise- og møtepartner for det lokale næringslivet, og vil gjerne understreke at en enkel telefonsamtale med en av oss kan utrette mer enn man tror. Vi gjør jo så utrolig mye mer for kundene våre, enn kun reisebestilling. Er du nysgjerrig så anbefaler jeg deg å lese denne bloggen, om hvordan våre Key Account Managere i Berg-Hansen jobber for å spare kundene for både tid, ressurser og penger.

Jeg må også få trekke frem måten vi jobber på kryss og tvers av team og kompetanseområder. Vi er mange kloke hoder her i Stavanger, med mange ulike ekspertiseområder. Da er det gøy å kjenne på at vi er #ettlag, og at vi alle drar i samme retning. Vi jobber mye med lagfølelsen og noe som er viktig for oss er at vi har det «løye» på kontoret.

Hva er siste nytt fra kontoret?

Her har det skjedd mye! Vi har fått ny lokal ledelse her i Berg-Hansen Stavanger, og vi har nylig flyttet inn i splitter nye kontorlokaler med helt enestående utsikt mot havet. Utsikten kommer godt med, for når havtåka ruller inn vet vi at vi skal gjøre oss klare til et rush av henvendelser fra de som reiser ute på sjøen.

Vi har også rekruttert og fått med oss flere dyktige folk på laget. Vi håper kundene våre og næringslivet i både Stavanger og Rogaland generelt merker et økt fokus og flere ressurser lokalt. Det er viktig for oss å holde oss oppdaterte på det som rører seg i byen, bygge relasjoner og treffe kunder – spesielt for prosjektlederne våre på Meetings & Events. Vi brenner for lokale konferanseleveranser – kortreist og bærekraftig. Vi er eksperter på konferansefylket Rogaland, og ønsker å være en naturlig kilde til kunnskap, både for kundene våre og for våre kolleger rundt om i landet.

Har dere en god kundehistorie på lager?

Vi har nettopp implementert en stor kunde som var opptatt av online bestilling – altså selvreservasjoner. De hadde fokus på dette hos sin forrige reiseleverandør, og ønsket å beholde den høye onlineandelen inn i ny avtale. Vi implementerte kunden, og onlineandelen deres økte ytterligere «over natten». Det er utrolig inspirerende når vi kan hjelpe kundene våre med å bli enda bedre, i noe de allerede er skikkelig gode i. Vi har brukervennlige tekniske løsninger tilpasset det norske markedet, med en rekke funksjoner som du ikke finner hos konkurrentene våre. Det er definitivt en viktig suksessfaktor.

Vi hadde også en svært fornøyd privatkunde som kontaktet oss forrige uke. Hun skulle på julebord i Oslo og hadde glemt å bestille flybilletter. Hun ble ganske fortvilet da hun oppdaget de høye prisene på flyselskapenes nettsider. Vi sparte henne for kr 2.000,-, ved å bestille flybillett hjem til Stavanger via Bergen. Dette er nok ikke en reiserute vi normalt ville anbefalt, men hun ble overlykkelig over å spare tusenlappene, og hun kom i tillegg tidligere hjem enn hun ville gjort med direktefly.

Berg-Hansen Stavanger

Helt på tampen, dette er uken 3 tips fra Berg-Hansen Stavanger:

  1. Anne Siri Gloppen; produktspesialist og ekspert på våre tekniske løsninger.
    Husk at du kan endre og/eller avbestille reisen din i reiseportalen Webgate, uavhengig om du har bestilt den selv eller hos våre reiseeksperter. Kvitteringen finner du også i Webgate, og reisetuten ligger alltid tilgjengelig i appen – perfekt når du er på farten.
  2. Anne Gjessen; salgsleder på kundesenteret.
    Vi lever fremdeles i en relativt usikker reisehverdag, så vær obs på at reiseruten din kan bli endret på kort varsel av flyselskapene. Reis alltid med gjennomgående billetter, for å gjøre det så enkelt som mulig for deg selv!
  3. Tanja Kloster; prosjektleder på Meetings & Events.
    Det lønner seg å bestille hele reisen/pakken gjennom oss – all transport, overnatting, møterom, opplevelser og aktiviteter. Dersom det oppstår behov for endringer eller kanselleringer, tar vi ansvaret og ordner opp i alt for deg.

Har du lyst til å snakke med noen hos Berg-Hansen Stavanger? Klikk her for kontaktinformasjon.