Tilbake

Berg-Hansen Vestfold – ditt lokale reisebyrå i Tønsberg

Berg-Hansen familien består av mange kontorer på kryss og tvers av landet, og denne uken skal vi bli litt bedre kjent med kontoret som ligger i Anton Jenssens gate i gamle og ærverdige Tønsberg – nemlig Berg-Hansen Vestfold.

Berg-Hansen Vestfold er en gjeng med utrolig hyggelige og supereffektive reiseeksperter. Og visste du at reiserådgiverne her i snitt har drøye 30 års erfaring fra bransjen!? Da vet du at rådene du får er basert på både kompetanse og milelang erfaring. Det er trygt og godt.

Marit Sagen Gogstad er daglig leder, og startet i jobben 1. mars 2020 – det ble med andre ord en litt bratt start med pandemi og reisestopp. Men det har ikke stoppet henne! Jeg har tatt en prat med Marit, for å bli litt bedre kjent med Berg-Hansen Vestfold og hva denne fine gjengen kan hjelpe både bedriften din-, og deg som privatperson med.

Berg-Hansen Vestfold, med daglig leder Marit Sagen Gogstad helt til høyre

Fortell kort hvilke reisebyråtjenester dere leverer?

Her i Berg-Hansen Vestfold leverer vi alle type reisetjenester, så uansett hvilken type reise du skal på, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er aller størst på jobbreiser, og har en lang rekke bedriftskunder i området Vestfold og Telemark. Vi er også store på det vi kaller «Meetings & Events», som er store og små firmaturer, studieturer, skolereiser, sportsreiser etc., og alle typer møter, kurs og konferanser. Skal du på en privatreise så hjelper vi deg veldig gjerne med den også – her har vi eksperter på både cruise, charterturer og skreddersydde reiser som bryllupsreiser, fotballturer og familieferier.

Reiserådgiverne våre er svært erfarne, og de er opptatte av å lytte og sette seg godt inn i kundenes behov. Jeg er skikkelig stolt av å lede et kontor med så høyt servicenivå!

Hvis du skal trekke frem et par ting, hva er dere skikkelig gode på?

Reiserådgiverne våre er eksperter på lange komplekse jobbreiser til andre kontinenter. De er selvsagt gode på de kortere strekningene også, men de bestiller stort sett kundene våre online i reiseportalen vår. Når det kommer til privatreiser så er vi skikkelig gode på «drømmereisen», som gjerne er en litt lengre reise med flere elementer. Eksempelvis en eksotisk reise til Maldivene, cruise i Karibia eller safari i Afrika.

Er det noe positivt som har kommet ut av koronapandemien for oss i reisebransjen, så er det fokuset på reiser i eget land, og her har vi virkelig bygget opp mye verdifull kompetanse det siste halvannet året. Lofoten og Svalbard er eksotiske gjengangere som vi kan skreddersy veldig gode program på – både for privatpersoner og for større firmaturer.

Vi har også en Key Account Manager (KAM) som er god på å analysere bedrifter, slik at de kan oppnå bedre økonomi og rutiner knyttet til det som har med jobbreiser å gjøre. Svært mange bedrifter har mye å hente på det administrative knyttet til reisebestilling, leverandørforhandlinger og betaling av reiser.

Hva er siste nytt fra kontoret?

Vi opplever at svært mange bedrifter i Vestfold og Telemark ønsker å bli kunder hos oss, og det er utrolig hyggelig! Det har blitt mer komplisert å reise, og mange ser verdien av å ha et norskeid, lokalt og stødig reisebyrå i ryggen. Nå kan vi endelig begynne å møtes litt fysisk igjen også, så vi bruker mye tid nå på å møte både nye og gamle kunder.

Vi jobber også mye for at Norge skal fortsette å være et preferert land å reise i, blant nordmenn. Dette gjelder både i privat- og jobbsammenheng. Innenlandsreiser er jo en mer bærekraftig løsning, norsk reiseliv trenger trafikken, og en reise i Norge betyr at du faktisk kan gjennomføre den nå.

Har dere en god kundehistorie på lager?

Vi vil gjerne benytte anledningen til å gi en «shoutout» til våre eldre faste kunder på privatavdelingen. De har bestilt feriereisene via oss i «alle år», og de har rett og slett blitt store forbilder for oss. For selv om de begynner å dra på årene og helsa ikke er der den en gang var, legger de ut på de mest strabasiøse reisene – gang på gang. Ingen reise er for lang, kronglete eller utfordrende, og det elsker vi!!

Tusen takk for tillitten ❤️

Berg-Hansen Vestfold på kartet
Berg-Hansen Vestfold ligger i Tønsberg

Helt på tampen, dette er ukens 3 tips fra Berg-Hansen Vestfold:

  1. Tone Ekornesvåg; har 34 års erfaring fra bransjen og er spesialist på privatreiser.
    Akkurat nå er Tone opptatt av at du har sjekket reiseforsikring din og satt deg godt inn i gjeldende regler dit du ønsker å reise. I disse usikre reisetider er reiseforsikringen din aller beste venn!
  2. Catharina Schlytter-Henrichsen; har reiselivsutdanning og 20 års erfaring med gruppereiser.
    Catharina brenner for et mer bærekraftig reiseliv, og anbefaler deg å legge din neste firmatur til Norge. Hun skreddersyr et program til gruppen som er spekket med spennende aktiviteter, gode matopplevelser og selvfølgelig tid til faglig påfyll. Det er viktig å planlegge i god tid, så finn et par alternative datoer og start planleggingen allerede nå.
  3. Anne Høst; har 35 års erfaring med jobbreiser og er kontorets Key Account Manager (KAM).
    Anne er opptatt av at alle kundene våre skal få mest mulig ut av avtalen med oss, og stort sett kan hun spare bedrifter for både tid og penger – ved å gjøre små, enkle grep. Hennes tips er å booke et møte, for å finne ut mer om akkurat dette!

Har du lyst til å snakke med noen i Berg-Hansen Vestfold? Klikk her for kontaktinformasjon.