Tilbake

Flytoget øker antall avganger i sommer

I sommer kan du ta Flytoget mellom Oslo Lufthavn og Oslo S om natten. Fra 26. juni til 12. august setter Flytoget opp ekstra avganger, slik at du som skal fly tidlig eller lander sent, effektivt kan komme deg til og fra flyplassen.

Tog som kjører forbi i soloppgangen på togskinner i full fart. Foto

Slik blir avgangene med Flytoget i perioden 26. juni til 12. august

Flytoget har avganger hvert 10. minutt mellom Oslo S og Oslo Lufthavn, og i sommer blir det satt opp 10 ekstra avganger:

Avganger med Flytoget fra Oslo S til Oslo Lufthavn:
Kl. 00:10, 01:00, 02,00, 04:00 og 04:20

Avganger med Flytoget fra Oslo Lufthavn til Oslo S:
Kl. 01:05, 01:50, 02:40, 04:50 og 05:10

Visste du forresten at du kan sjekke inn bagasjen din på flytoget? Det er ganske kult, og kan spare deg for tid dersom du har det travelt! Du kan lese mer om innsjekking av bagasje på Flytoget her.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Fly som flyr over skyskrapere. Foto
15. mai 2023

Rutetilbudet øker i 2023 – flyselskapene satser østover

Rutetilbudet øker på interkontinentale flystrekninger, som gjør det enklere for våre kunder å dra på jobbreise til en rekke destinasjoner.
Berg-Hansen App
29. august 2022

10 tips til hvordan bli mer selvbetjent i Berg-Hansen

Via onlineportalen Webgate kan du hente kvitteringer, administrere profilen din, gjøre endringer, kansellere reiser og mye mye mer.
Tidstabell på flyplass
18. august 2019

Sjekk inn online før du ankommer flyplassen

Vi vet alle hvor stressende det er på flyplassen – mas, tidspress og lange køer. Da kan det være godt å få unnagjort så mye som mulig før reise. Et tips er å sjekke inn online på flyselskapenes nettsider på forhånd. Men så har det seg jo slik at de fleste flyselskaper opererer forskjellig. Derfor har vi samlet en enkel oversikt til deg som gjerne vil spare litt tid.