Tilbake

Ny og tryggere innlogging

Nå blir det enda tryggere å benytte våre digitale tjenester. 17. april kl. 10:00 bytter vi til en oppgradert tjeneste for innlogging.

Telefon som viser innlogging til Berg-Hansen. Illustrasjon

Tjenesten har fått navnet Berg-Hansen ID, og du vil mest sannsynlig ikke merke noen forskjell. Når du skal logge deg inn og bestille reiser etter 17. april er det bare å logge inn som før. Både brukernavn og passord vil være det samme som tidligere.

Hvorfor gjør vi dette, spør du? Det er for å tilrettelegge for økt sikkerhet, og for å ligge i forkant av stadig økende sikkerhetskrav. Din sikkerhet er viktig for oss, og vi jobber hele tiden med å gjøre tjenestene våre enda bedre.

Spørsmål og svar om Berg-Hansen ID

Hva er Berg-Hansen ID?
Dette er Berg-Hansen sin innloggingstjeneste. Tjenesten benyttes ved innlogging til våre digitale løsninger – som reiseportalen Webgate.

Jeg har glemt passordet – hva gjør jeg?
Klikk på «Glemt passord» på berg-hansen.no. Da vil du i løpet av kort tid motta en e-post med mulighet for å endre passordet ditt.

Hvordan logger jeg inn?
Du logger inn på berg-hansen.no/logg-inn med ditt brukernavn og passord, som tidligere.

Hvordan oppretter jeg bruker?
Er arbeidsgiveren din kunde av oss, og du trenger en bruker for å bestille reiser? Sjekk først eget intranett for å se om dere har en profillink der. Hvis ikke, klikker du på «Bedrift» i hovedmenyen på berg-hansen.no og velger «Opprett ny profil».

Ønsker du å bli privatkunde hos oss? Klikk på «Privat» i hovedmenyen på berg-hansen.no og velg «Bli privatkunde».

Jeg får ikke logget inn – hva gjør jeg?
Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon (+47 220) 08050.

Kan jeg ha tofaktorautentisering med Berg-Hansen ID?
For de som logger inn med brukernavn og passord vil vi kunne tilby tofaktorautentisering fra høsten 2024. Dersom arbeidsgiveren din har en avtale om automatisk innlogging (Single Sign-On), må en tofaktor ligge internt i deres systemer.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Fargerike luftballonger svever over naturlandskap. Foto
11. mars 2024

Slik sparer du penger på feriereisen i 2024

Vi har fått dårligere råd og reising har blitt dyrere. Hvordan får vi lommeboken til å spille på lag med årets feriebudsjett? Her er 5 tips!
Mann står med detaljplan i hendene og studerer den. Foto
28. november 2023

Slik får du et bekymringsfritt arrangement

Ha med prosjektleder eller holde i hele gjennomføringen selv? Her er 5 grunner til hvorfor du bør ha med prosjektleder på gjennomføringen!
Berg-Hansen App
29. august 2022

10 tips til hvordan bli mer selvbetjent i Berg-Hansen

Via onlineportalen Webgate kan du hente kvitteringer, administrere profilen din, gjøre endringer, kansellere reiser og mye mye mer.