Tilbake

Pasientsikkerhetskonferansen 2021

Pasientsikkerhetskonferansen er Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av pasientsikkerhet og kvalitetsforbedring. Konferansen har som mål å inspirere til arbeid med pasientsikkerhet, reduksjon av pasientskader og forbedring i helse- og omsorgstjenesten.

Målgruppen er alle som jobber i og med helse- og omsorgstjenesten, men spesielt klinikere, ledere og forbedringsagenter/veiledere.

I år var konferansen digital og gikk over to halve dager; 3. og 4. november. Sendingen ble produsert fra nye Deichman i Bjørvika, Oslo og nådde ut til flere tusen seere.

I samarbeid med Helsedirektoratet utviklet vi årets konferanse til å bli en større digital produksjon, slik at vi kunne nå ut til en bredere målgruppe. For å frem budskapet på en god måte, jobbet vi med rådgivning, innholdet i produksjonen og presentasjonsutvikling av innledere og programledere.

Vi valgte Deichman Bjørvika som valg av lokasjon for sendingen,  med programledere og innledere fysisk tilstede. Oslos nye hovedbibliotek ga en fin stemning i produksjonen, og byggets ulike funksjoner og muligheter ga en fin ramme til det visuelle uttrykket.

Helsedirektoratet og I trygge hender 24/7 – tusen takk for nok et godt samarbeid!

Produsent på avdelingen for Meetings & Events, Marcus Dahlqvist

Kontaktperson for oppdraget:

Marcus Dahlqvist
mada@berg-hansen.no
+47 413 86 520