Tilbake

Har du tenkt på disse reisemålene til neste firmatur?

Færøyene, Belfast, Bilbao, Århus og Gdansk er noen av de «hotteste» stedende du kan legge firmaturen til i 2017. Gode flyforbindelser, besøk på berømte filmsett, storslagen natur, arkitektur og matopplevelser er noen av stikkordene.

Firmaturer går aldri av moten. Ansatte trenger å møtes utenfor kontorets vanlige miljø, og en felles tur er med på å bygge både bedriftskulturen og samholdet blant de ansatte. Når planleggingen av årets tur er i gang er alltid det første spørsmålet som dukker opp; hvor skal vi reise?

I år har vi mange nye spennende destinasjoner på blokka. Dette er byer du kanskje ikke tror passer til grupper eller høres kronglete å komme til. Men flyselskapene utvider stadig rutenettet sitt og med både direkteavganger og gode forbindelser med effektive mellomlandinger, er reiseveien ingen hindring!

Færøyene

Bratte, grønne fjellsider, idylliske innsjøer, dype grotter og mørkeblått hav. Til tross for at Færøyene er en av våre nærmeste naboer, er det for mange fremdeles et ukjent reisemål. Norske vikinger dro i vesterled. Nå kan du gjøre det samme – dog på en mer behagelig måte. Fire ukentlige avganger direkte fra Bergen, eller mellomlanding i København.

Færøyene byr blant annet på musikkultur og Europas beste øl. Du opplever sol, regn og tåke – alt på en og samme dag. Uansett hvor du ferdes møter du mennesker som er stolte av sitt land, sin kultur og ikke minst av sin spennende og uberørte natur. I hovedstaden, Torshavn, finner du alt – musikk og shopping, spennende mat, hyggelige cafeer og restauranter – moderne og gammelt i god kombinasjon.

Les også: Firmatur til Færøyene – eksotisk og nært

Belfast

En «up and coming» by som alle kjenner til, men som få har besøkt. Belfast er en kulturby med mye spennende historie, også fra nær tid som vi alle kan huske. Innspillingen av Game of Thrones er gjort flere steder rundt i Nord-Irland. I Belfast ligger Titanic Studios hvor mesteparten av innspillingene er gjort. Fly fra Oslo via London med British Airways. Du mellomlander på samme terminal på Heathrow, noe som gjør reiselogistikken mye enklere. Et annet alternativ er KLM via Amsterdam.

To fargerike statuer i Bilbao

Bilbao

Nordmenn er glad i Spania og stadig flere direkteruter åpner opp for flere destinasjoner for de som vil besøke et mildere klima, uavhengig av årstid. Bilbao er et slikt eksempel. De siste årene har kulturen, kunsten, arkitekturen fått en oppsving, for å ikke snakke om det kulinariske kjøkkenet byen er blitt så kjent for. Bare en times kjøretid unna finner du nok en sjarmerende by; San Sebastian. Slå to fluer i en smekk og opplev to fantastiske byer på en og samme helg!

Århus

Århus seiler opp som en ny gruppedestinasjon i år. De fleste har vært i København og mange ønsker seg fortsatt til Danmark, men er kanskje klar for å se andre steder. Da er Århus et veldig bra alternativ. Direktefly fra Oslo daglig, på gode tider. Perfekt for de litt mindre gruppene. Kan sammenlignes med København, men i mindre skala og byr på den samme gode atmosfæren vi er så glad i.

Gdansk

Polen er en populær destinasjon for nordmenn, mye på grunn av prisnivået. Her får du mye for pengene, så dersom det er budsjettet er avgjørende for valg av destinasjon anbefaler vi Gdansk. Koselig gågater, hyggelige restauranter, historiske bygninger og polsk gjestfrihet. Gdansk er også et ypperlig sted å legge konferanser. Kort avstand til Sopot, som ligger vakkert til ved sjøen. Spesielt populært på sommerstid.

Kontakt oss

Vi hjelper deg med firmaturen! Vår spesialitet er å finne de rette stedene, de morsomme opplevelsene og sørge for at turen blir en snakkis som du kan leve lenge på. Vil du selv nyte turen, stiller vi gjerne opp som reiseleder.

Send oss en forespørsel her!