Par på dekk om bord Seven Seas Voyager

Regent Seven Seas Cruises

Regents flåte er betegnet som verdens mest luksuriøse. Her vil du oppleve utsøkte fasiliteter i elegante og avslappende omgivelser.

Flåten til Regent Seven Seas Cruises er betegnet som verdens mest luksuriøse, og består av de eksklusive skipene Seven Seas Voyager, Seven Seas MarinerSeven Seas Navigator, Seven Seas Explorer og Seven Seas Splendor. Seven Seas Grandeur sjøsettes i 2023 og er Regents sjette og nyeste skip. Salget er i gang, og her bør du være tidlig ute for å sikre deg din favorittseiling!

I elegante og avslappende omgivelser om bord Regent vil du oppleve utsøkte fasiliteter. Benytt deg av spa og fitness på verdenskjente Serene Spa & Wellness, eller nyt et bedre måltid i en av de fem anerkjente gourmetrestaurantene om bord – Prime 7, Chartreuse, Compass Rose, La Veranda/Sette Mari og Pacific Rim. En kulinarisk opplevelse du sent vil glemme!

På en seiling med Regent betyr «All Inclusive» at ALT virkelig er inkludert – også Internett og ubegrenset antall utflukter! Dette gir deg sjansen til å oppleve noe unikt ved hver eneste destinasjon på seilingsruten. Bestiller du en Concierge Suite får du i tillegg én natt på luksushotell i forkant av cruiset, transport mellom hotell og skip, samt gratis vaskeritjenester om bord. Champagnen venter selvsagt på suiten.

Her kan du lese mer om Regent og Regents flåte.

Kontakt oss for å få tilsendt Regents nyeste kataloger.

Ring oss på 67 20 80 00 for en hyggelig prat, så forteller vi deg alt du trenger å vite om Regent.

Nyhet! Salget av Regents verdenscruise i 2025 er i gang!

Våre anbefalte cruise med Regent

Se alle innlegg arrow_forward
Seven Seas Voyager på svai utenfor Mykonos, Hellas.

All Inclusive cruise med Regent i Karibia og Middelhavet

Luksuscruise i Middelhavet eller Karibia? Med Regent er ALT inkludert, og akkurat nå kan du også sikre deg dobbel suiteoppgradering og ombordkreditt!

Ønsker du rådgivning eller et tilbud?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Ønsker du rådgivning eller et tilbud fra Cruise Collection?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: cruisecollection@berg-hansen.no

Telefon: 67 20 80 00