Lagbilde av vinnerne av Champions League

Champions League

Opplev verdens beste fotballag knive om den jeve tittelen i Champions League. Vi tilbyr kampbilletter til alle kampene, og kan garantere en opplevelse du vil minnes for livet.

Champions League er en fotballturnering som avholdes hvert år, og som kun er forbeholdt topplagene i Europa. Her er det UEFA som bestemmer hvilke lag som får bli med eller ikke, og kravet er at laget skal ligge i toppen av egen liga i hjemlandet.

Champions League starter i juli med en utslagsserie, og avsluttes med finalen i mai. Spanske lag har vunnet turneringen flest ganger, mens engelske- og italienske lag kommer hakk i hel.

Vi tilbyr billetter til alle kampene i Champions League, så uansett hvilket lag du ønsker å se, og hvor, kan vi bistå deg med både reise, hotell og kampbillett. Send oss en forespørsel her!

Obs! Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag eller mandag, og gjerne på kort varsel. Skal du se en helgekamp anbefaler vi derfor å bestille opphold fra fredag til mandag. Alternativt bør du ha fleksible flybilletter, slik at du har mulighet til å endre hjemreisen. Om kampen flyttes er det du selv som må dekke kostnaden for endringer av fly og hotell.