Bilde av hele Camp Nou

La Liga

Opplev Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid eller Real Sociedad spille på sine enorme hjemmebaner i Spania. Vi tilbyr kampbilletter til alle kamper i La Liga.

FC Barcelona feirer på banen

FC Barcelona

FC Barcelona er Barcelonas store stolthet, og lagets gigantiske hjemmebane Camp Nou rommer over 98.000 mennesker. Bare det å være på stadion og kjenne på stemningen er en opplevelse i seg selv. Opplev spektakulær fotball og store stjerner som Messi, Suarez og Griezmann. Den største motstanderen er Real Madrid, og kampene mellom de to topplagene blir kalt «El Clasico».

Send oss en forespørsel her!

Real Madrid feirer på banen

Real Madrid

Real Madrid er en av Spanias- og verdens største fotballklubber, og spiller sine hjemmekamper på stadion Estadio Santiago Bernabéu for 85.000 tilskuere. 245 millioner mennesker benker seg foran TV’en hver gang laget spiller mot erkerivalen FC Barcelona. Opplev en ekte fotballfest og noen av verdens beste fotballspillere som Hazard, Kroos og Modric.

Send oss en forespørsel her!

Wanda Stadio, Atletico Madrid

Atletico Madrid

Atletico Madrid er Madrids andre store fotballag, og spiller sine hjemmekamper på Estadio La Peineta (offisielt Wanda Metropolitano) for 77.000 tilskuere. Laget har vunnet La Liga flere ganger, og er FC Barcelona og Real Madrid sin største konkurrent. Opplev stjerner som Joao Felix, Oblak og Partey på en av fotball-Europas mest moderne anlegg. Her ligger alt til rette for en fantastisk fotballopplevelse i Spanias hovedstad.

Send oss en forespørsel her!

Real Sociedad spiller kamp

Real Sociedad

Opplev det norske fotballtalentet Martin Ødegaard, spille for et av Spanias mest kjente lag, Real Sociedad. Laget holder til i vakre San Sebastian i Spania, kjent for sin gastronomi og vakre strender. Real Sociedad spiller alle sine hjemmekamper på Estadio Anoeta, som har en kapasitet på rundt 39.500 tilskuere. Vi kan garantere fotball i toppklasse og et opphold i en utrolig flott by!

Send oss en forespørsel her!

Obs! Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag eller mandag, og gjerne på kort varsel. Skal du se en helgekamp anbefaler vi derfor å bestille opphold fra fredag til mandag. Alternativt bør du ha fleksible flybilletter, slik at du har mulighet til å endre hjemreisen. Om kampen flyttes er det du selv som må dekke kostnaden for endringer av fly og hotell.