Fotballkamp på Anfield Road

Premier League

Se Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United eller Tottenham spille på sine pulserende hjemmebaner i England. Vi tilbyr kampbilletter til alle kampene i Premier League.

Arsenal

Arsenal FC

Arsenal er et av topplagene i Premier League, og har sin hjemmebane i Islington i London. Stadioen heter Emirates Stadium og tar ca 60.000 tilskuere. «The Gunners» som de blir kalt av sine mange fans, kan i tillegg til en rekke titler i Premier League, smykke seg med både FA Cup- og Community Shields titler. Her får du oppleve fotball på sitt beste, og se stjerner som Aubameyang, Lacazette og Özil.

Send oss en forespørsel her!

Chelsea

Chelsea FC

Chelsea spiller på Stamford Bridge i London, og er at av de beste lagene i Premier League. Stadioen tar ca 42.000 tilskuere, og fra tribunen kan du oppleve store fotballstjerner som Kanté, Jorginho og Abraham. Stamford Bridge, eller «The Bridge», er en av de eldste stadioner i England, og har huset en hel rekke arrangementer opp igjennom årene – ikke bare fotball.

Send oss en forespørsel her!

Liverpool FC

Liverpool FC

Liverpool er et av lagene i Premier League som har flest tilhengere her i Norge, og et besøk i denne byen byr alltid på god stemning. Liverpool sin hjemmebane heter Anfield Road, og er faktisk en av de eldste stadioner i verden som fortsatt er i bruk. Du finner med andre ord massevis av historie mellom veggene her. Anfield kan huse ca. 54.000 fotballglade gjester.

Send oss en forespørsel her!

Manchester City

Manchester City

Manchester City er et av to store fotballag fra Manchester i England. De spiller på Etihad Stadium, som rommer ca. 55.000 mennesker. Laget leverte en utrolig sterk 2018/2019 sesong, med titler i Premier League, FA Cupen og ligacupen. Forventningene er skyhøye til Pep Guardiola og hans stjernegalleri.

Send oss en forespørsel her!

Manchester United

Manchester United

Manchester United er den største klubben i England, og hjemmekampene spilles på Old Trafford. Old Trafford er blitt kjent som «The Theatre of Dreams» etter utsagn fra Bobby Charlton, og huser over 75.0000 gjester. Stadioen er også den eneste i England som er kategorisert med 5 stjerner av UEFA, som er høyeste karakter.

Send oss en forespørsel her!

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur FC

Tottenham er et svært populært lag som holder til i Nord-London. I 118 år har de spilt sine hjemmekamper på stadion White Hart Lane, men i 2018 åpnet den flunkende nye Tottenham Hotspur Stadium. Lokaloppgjørene mellom Tottenham og Arsenal er kanskje de mest lydhøre, og kalles «The North London Derby».

Send oss en forespørsel her!

Obs! Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag eller mandag, og gjerne på kort varsel. Skal du se en helgekamp anbefaler vi derfor å bestille opphold fra fredag til mandag. Alternativt bør du ha fleksible flybilletter, slik at du har mulighet til å endre hjemreisen. Om kampen flyttes er det du selv som må dekke kostnaden for endringer av fly og hotell.