Lekefull storfamilie på stranden

Unike ferieopplevelser

De ekstraordinære opplevelsene krever god planlegging og research. Hos oss er jobben allerede gjort, og du kan føle deg trygg på at ferien din blir av ypperste kvalitet.

En av de mange vakre gatene på Mykonos, Hellas

Våre anbefalte turer

Er du på utkikk etter reiseinspirasjon? Her finner du våre anbefalte turer, som er ferdig skreddersydde reiser ut i den store vide verden.

Jente strekker seg mot skyene

Gi bort en opplevelse

Den fineste gaven du kan gi er en opplevelse som skaper gode minner, og gode minner kommer i alle prisklasser. Design ditt eget gavekort hos oss og voila – den perfekte gaven er klar til å gis bort!

Barn på stranden

Skreddersydde feriereiser

Skreddersydd tur med kjæresten, charterreise med familien, eller blåtur med vennegjengen? Vi fikser alt! Våre reiseeksperter hjelper deg med å skreddersy din drømmereise, både inn- og utland.

Cruise i Middelhavet

Drømmen om cruise

Kjærlighetscruise i Middelhavet? Sol og bad i Karibia? Midnattssol eller nordlys langs norskekysten? Eller er du eventyrlysten og klar for et ekspedisjonscruise til Antarktis, Grønland eller Svalbard?

Tre fotballspillere står på fotballbanen med ryggen mot kamera

Fotball på høyeste nivå

Bestill kampbillett, fly og hotell, og realiser drømmen om å oppleve favorittlaget på nært hold! Vi tilbyr billetter til utvalgte kamper i Premier League og La Liga. Klar for fotballtur til England eller Spania?

Mann lener seg ut av golfbil og svinger golfkøllen mot ball på bakken. Foto

Golfreise til utlandet

I over 20 år har Berg-Hansen sendt ivrige golfere på golfreiser rundt om i verden. Ønsker du å spille golf i Spania, Portugal, Tyrkia, USA, Thailand eller Afrika? Vi tilbyr skreddersydde golfpakker!

Gode venner koser seg på restaurant

Gruppereiser i privat regi

Skal vennegjengen, storfamilien, tippelaget eller syklubben på tur? Vi organiserer gruppereiser for store og små grupper, i både inn- og utlandet. Hva sier du, skal vi hjelpe deg med din neste gruppereise?

To zebra står inntil hverandre og ser inn i kamera, med frodig grønn natur rundt seg. Foto

Opplev eksotiske Afrika

Vi skreddersyr unike opplevelsesreiser i Afrika, enten du vil besøke ett land eller flere. Safari. Naturopplevelser. Tett på kulturen. Sol og bad. Eller kanskje en kombinasjon av alle disse?

To baderinger i badebasseng

Det er smart å være kunde

Ingen kan reiseopplevelser bedre enn oss. Vi har et verdensomspennende nettverk, høy kompetanse og vi er Norges eldste og største reisebyrå. Hos oss får du de store uforglemmelige opplevelsene med det lille ekstra.