Hender formet som et hjerte mot en scene med blått og lilla lyseffekter

Møter & Events

Teambuilding langs Oslofjorden, digital sending eller kickoff med hele bedriften? Ethvert møte er unikt og hos oss kan du bestille alle type arrangementer med WOW-effekt.

event_available

Planlegg

Kreativiteten slippes løs. Vi planlegger den røde tråden ut fra din visjon, ønsker og behov. Programmet spikres og rammene faller på plass.

support_agent

Bestill

Location bookes. Overnatting? Hva står på menyen? Underholdningen og teknisk utstyr? Alle spørsmål stilles og besvares.

email

Detaljer

Invitasjon med påmelding sendes ut. Fokuset ligger nå på detaljene. Våre prosjektledere viser vei og kommer med gode anbefalinger.

favorite

Det lille ekstra

Våre prosjektledere sørger for et vellykket arrangement! Vi tilbyr også servicedesk og registrering, VIP-tjenester og tekniske produsenter.

Et styrebord i et rustikk møtelokale

Møterom

Møter kommer i mange former og fasonger – små møter, store møter, ledermøter, avdelingsmøter, styremøter, informasjonsmøter, kurs og seminarer.

Pasientsikkerhetskonferansen 2021

Konferanser

Skal du arrangere en konferanse? Våre prosjektledere sørger for at konferansen din gjennomføres på egnet sted, til avtalt pris, og blir en suksess – hver gang.

Storslått natur på Færøyene

Bedriftsgrupper på tur

En firmatur er med på å bygge en god bedriftskultur og styrke samholdet blant de ansatte. Med oss i ryggen, kan vi garantere en reise dere sent vil glemme!

Sommereng med folk samlet rundt en lavvo

Teambygging

Hvordan skal vi jobbe fremover? Hva har endret seg? Hva har vi lært, og hva kan vi ta med oss inn i fremtiden? Nå er teambygging viktigere enn noen gang!

Digitalt arrangement med live-musikk

Event

Å skape et event, handler om å skape en opplevelse for deltakerne uansett størrelse og format. Vi leverer komplette eventpakker tilpasset ditt formål. Skal vi kjøre på?

Gjennomføring av digitalt arrangement

Digitale arrangementer

Digitale arrangementer har skutt fart i popularitet de siste årene, og de er virkelig fantastiske dersom de gjennomføres riktig. Les mer om hva vi kan hjelpe deg med her!

Digitalt arrangement i studio

Hørt om hybride møteplasser?

Hybride møteplasser er populært, fordi det kombinerer både fysisk- og digital deltakelse. Vi føler her at vi i større grad er sammen med de andre deltakerne, samtidig som arrangøren kan nå ut til enda flere enn ved et fysisk arrangement.

Pasientsikkerhetskonferansen 2021

Våre prosjekter

Hent inspirasjon fra noen utvalgte konferanser, events og digitale arrangementer som vi har gjennomført for våre kunder, med stor suksess!

Horisont på en strand med sivgress

«Grønne» arrangementer

Som en stor konferanse- og event aktør har vi et særskilt ansvar for å finne bedre gjennomføringsmåter på arrangementer som kan etterlate et negativt miljøavtrykk.

Sjekk ut disse tipsene til hvordan du kan få et mer klimavennlig arrangement.

Pasientsikkerhetskonferansen 2021

Kontakt oss

Vi hjelper deg med alt du trenger innen møter, kurs, konferanser, store arrangementer og events. Ta kontakt med oss for gode anbefalinger og bestilling. Vi tar hånd om hele prosessen, fra A til Å.

Telefon: 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Eller send oss en forespørsel i skjema nedenfor!

Send oss en forespørsel her!

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut