Tilbake

10 tips til deg som skal på fotballtur

Som en seriøs formidler av fotballreiser, er vi lidenskapelig opptatt av at din fotballtur skal bli så god som overhode mulig. Vi får ikke gjort noe med kampresultatet, men vi kan tilby deg en pakkereise og gode råd, som danner grunnlaget for en så friksjonsfri fotballopplevelse som mulig.

Supportere jubler på stadion etter mål. Foto

Fotballfan eller ikke – alle bør dra på fotballtur minst én gang i livet. Å reise på fotballtur handler ikke bare om å se favorittlaget spille. Det handler om hele opplevelsen – fra reisen, til den elektriske stemningen på stadion og det sosiale både før og etter kamp.

Her er 10 tips du bør ta med deg inn i planleggingen av fotballturen:

  1. Vær tidlig ute og bestem deg for hvilken kamp du ønsker å se når terminlisten til din favoritt-fotballiga slippes.
  2. Bestill kampbilletter gjennom en seriøs aktør – som oss i Berg-Hansen.
  3. Bestill en pakke med både fly, hotell og kampbilletter, så forholder du deg til én leverandør på hele reisen. Ved å kjøpe en slik pakke er du samtidig omfattet av pakkereiseloven.
  4. Legg turen fra fredag til mandag. Det er ganske vanlig at fotballkamper flyttes fra lørdag til søndag, og da har du helgardert deg.
  5. For å kunne ha fleksibilitet dersom kampen flyttes anbefaler vi alltid fleksible flybilletter – spesielt på hjemreisen.
  6. Unn deg VIP/Premium-billetter på fotballkampen, så får du en rekke fordeler. Deriblant egen inngang, komfortable seter, god sikt, servering, egne toaletter og enkel tilgang til bar uten lange køer.
  7. For å unngå kaos med kollektivtransport på selve kampdagen anbefaler vi deg å reise opp til stadion-området tidlig, og heller bruke dagen der. Meng deg med de lokale, ta deg en tur på pub og nyt den vibrerende stemningen.
  8. Tenk over hva du har på deg. Velg nøytrale klær hvis du ikke er 100 prosent sikker på at du kun skal være blant likesinnede supportere.
  9. Dersom du ikke har VIP/Premium-billetter til kampen må du beregne svært god tid til å komme deg inn på stadion. Alt tar lenger tid enn du tror – med sikkerhetskontroller og mye folk. Husk gyldig legitimasjon.
  10. Kos deg på kampen og slipp deg løs på en respektfull måte. Litt avhengig av hvor på stadion du har plass, kommer gjerne billettene med instrukser om du kan stå under kampen eller om du skal sitte ned. Følg reglene og se hva de rundt deg gjør.

Ønsker du tilbud på en fotballtur?

Vi tilbyr fotballpakker med kampbilletter og hotell, og kan også inkludere flyreisen om ønskelig. Ta kontakt med oss her, så setter vi opp et tilbud til deg.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Bar og spiseområde i premium-område på fotballstadion. Foto
12. september 2023

Slik får du med deg kjæresten på fotballtur

Er du en av de som har forsøkt å få med kjæresten på fotballtur uten hell? Det er fullt mulig, du må bare gjøre hele turen uimotståelig!
Fasade på fotballstadion med skjerm som viser hvilke lag som spiller kamp. Foto
12. september 2023

Fotballtur til London – kamp, stadium tour og rappellering

Les om fotballturen min til London, hvor jeg så Tottenham Hotspurs – Manchester United, på nye og topp moderne Tottenham Hotspur Stadium.
Picadilly Circus fra gateplan
19. februar 2020

På fotballkamp i England

For mange fotballinteresserte nordmenn er en Premier League kamp i England noe av det største man kan oppleve. Få gode tips her!