Tilbake

Slik får du med deg kjæresten på fotballtur

Det finnes mange fotballentusiaster der ute – og kall meg gjerne forutinntatt, men jeg tror det er flere menn enn kvinner som er ihuga fans. Er du en av de som har forsøkt å få med kjæresten på fotballtur uten hell? Vel, her har du løsningen.

Bloggen er selvfølgelig skrevet med et snev av humor, men ha også i bakhodet at forfatteren er en kvinne som har vært på flere fotballturer uten å være fotballentusiast selv.

Legg turen til en kul storby

Ikke tenk at du må se favorittlaget ditt på egen hjemmebane. Min anbefaling er å legge fotballturen til London, slik at du kan putte fotballen inn i en fantastisk totalpakke det vil være umulig å motstå.

Hvis ikke laget ditt har hjemmebane i London, sjekker du terminlisten og ser når laget spiller på Tottenham Hotspur Stadium, Stamford Bridge, Emirates Stadium, London Stadium, Gtech Community Stadium, Selhurst Park, Craven Cottage eller The Den.

Bestill VIP/Premium-billetter

Du vil ikke ta med dama inn i kaoset blant høylytte menn. Bruk noen ekstra lapper på VIP/Premium-billetter, slik at kampen blir en komfortabel opplevelse.

Denne typen billetter betyr som regel egen inngang uten alt for mye kø, tilgang til lounge både før og etter kamp, servering, behagelige seter under kampen, god sikt, egne toaletter, og en generelt roligere vibe.

Ikke fokuser på kampen i innsalget

Bestill tur fra fredag til mandag, i tilfelle kampen flyttes fra lørdag til søndag. Da har dere fire herlige dager å tilbringe sammen i London, som kan fylles med masse fine kjærsteopplevelser.

«Jeg har bestilt London-tur til oss. Det blir en langhelg fylt med god mat, shopping og masse kvalitetstid. Og så skal vi en liten tur på fotballkamp, men jeg har kjøpt Premium-seter til oss så du skal slippe å tenke på lange køer og spisse albuer!» 😉

Velg en hyggelig pub før kampen

Pub trenger ikke lukte vondt og se shabby ut. London er fullspekket med vakre og Instagram-vennlige puber og drikkesteder. Velg en vakkert dekorert pub med uteservering, så kan dere sitte og nyte et par kalde i solen mens dere lader opp til kamp.

Vis deg fra din beste side under kampen

Gi dama nok oppmerksomhet under kampen, så du understreker at hun er øverst på prioriteringslisten. Kjøp snacks til henne i pausen og vis deg fra din beste side. Har du Premium-billetter har du gjerne drikke inkludert i pausen som du også kan hente til henne.

Har hun en positiv opplevelse under kampen, er det ikke usannsynlig at hun blir med igjen.

Sørg for gode matopplevelser hver dag

London har kaféer, bakerier, iskrembutikker og restauranter i verdensklasse. Sørg for stabilt blodsukker og vis at du har tenkt på hva hun liker.

Er hun opptatt av Instagram-vennlige spiseopplevelser? Bestill afternoon tea på et av byens fasjonable hoteller, brunsj på The Ivy, og ta henne med på drinker på Mr Fogg’s. Syns hun det er gøy med annerledes matopplevelser? Legg en frokost til Attendant Coffee Roasters. Ønsker hun smaker som eksploderer i munnen? Book bord på en av byens baste asiatiske restauranter, Hakkasan Hanway Place.

Legg inn tid til shopping

I London kan du shoppe alle dager i uken, så dersom kampen legges til lørdag kan dere fint dra på shopping søndag. Oxford Street er tettpakket med alle butikker dama di kan drømme om – både de store kjente kjedene som ZARA, Primark og Topshop, og de mer luksuriøse merkene.

Er hun opptatt av vintage og second-hand kan du ta henne med til Camden Town, Brick Lane Market eller Portobello Road.

Gjør typiske London-ting

London er full av aktiviteter, attraksjoner og severdigheter som dere kan gjøre sammen.

Stikk på musikal og se det berømte oppsettet av Lion King. Ta en tur over Westminister Bridge og få tatt det ikoniske bildet av Victoria Tower (Big Ben). Sug til dere den fantastiske utsikten fra London Eye. Og er dere glad i historie er The British Museum virkelig verdt et besøk.

Ønsker du tilbud på fotballtur til London?

Vi er en seriøs aktør som tilbyr kampbilletter i kombinasjon med hotell. Om ønskelig kan vi legge til flyreisen også, slik at du kun forholder deg til én aktør på hele reisen. Les mer og send oss en forespørsel her!

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Supportere jubler på stadion etter mål. Foto
12. september 2023

10 tips til deg som skal på fotballtur

Vi er en seriøs formidler av fotballreiser, og her kan du lese om våre beste råd og anbefalinger for en friksjonsfri fotballopplevelse.
Fasade på fotballstadion med skjerm som viser hvilke lag som spiller kamp. Foto
12. september 2023

Fotballtur til London – kamp, stadium tour og rappellering

Les om fotballturen min til London, hvor jeg så Tottenham Hotspurs – Manchester United, på nye og topp moderne Tottenham Hotspur Stadium.
Picadilly Circus fra gateplan
19. februar 2020

På fotballkamp i England

For mange fotballinteresserte nordmenn er en Premier League kamp i England noe av det største man kan oppleve. Få gode tips her!