Tilbake

5 «hotte» foredragsholdere akkurat nå

Ønsker du å inspirere, motivere og tilføre nye perspektiver for dine ansatte? En dyktig foredragsholder kan skape engasjement og en ekstra bra opplevelse for deltakerne under et arrangement. I denne bloggen tipser Talerlisten om de 5 mest tidsaktuelle og «hotte» foredragsholderne der ute, akkurat nå!

SMilende kvinne står på scenen og ser ut mot publikum. Foto
Solfrid Flateby. Foto: Talerlisten

Solfrid Flateby Norges mest populære kvinnelige foredragsholder

Solfrid har ledererfaring fra Reitangruppen og Coca-Cola, og har holdt kurs og foredrag i mange år. Hennes inkluderende og morsomme stil, og egne evne til å beskrive vanskelige ting enkelt, gjør henne til en ettertraktet foredragsholder. Solfrid holder foredrag om både ledelse og selvledelse og om salg og service. Et av hennes mest populære foredrag heter «6,5 tips til en bedre utgave av deg selv». Foredraget tilpasses hver anledning, og passer for alle typer publikum. Solfrid ble kåret til «Årets taler» av Talerlisten i 2021, og skaper god stemning hvor enn hun opptrer.

Mann står på scene med hendende foldet og ser engasjert ut mot kamera. Foto
Petter Gulli. Foto: Talerlisten

Petter Gulli – inspirerende foredragsholder innen bærekraft

Petter Gulli holder foredrag om bærekraft, et tema som mange virksomheter er opptatt av nå. Gulli jobbet en liten mannsalder i reklamebransjen, men har nå viet hverdagen til å påvirke oss til å få ned forbruket vårt og leve mer utslippsfritt. Han snakker ofte om hvordan kommunisere godt rundt bærekraft, og om hvilke muligheter som finnes hvis man bare vil. Hans brede kunnskap og store engasjement på scenen gjør Gulli til en populær foredragsholder på store konferanser. De som har sett Petter holde foredrag, vet at han alltid har flotte bilder, mye energi og relevante, interessante og oppdaterte eksempler.

Kvinne står foran en folkemengde og snakker smilende til forsamlingen. Foto
Siri Abrahamsen. Foto: Talerlisten

Siri Abrahamsen – motivator som holder foredrag om kultur og kommunikasjon

Siri har bakgrunn fra både toppidrett og som gründer, og er kjent for mange som kvinnen bak «Gleding»-konseptet. Hennes foredrag handler om samarbeid, kulturbygging og arbeidsmiljø. Publikum sitter igjen med inspirasjon til å se og heie på kollegene sine i hverdagen, samtidig som de får verktøy og teknikker de kan bruke for å skape økt arbeidsglede for seg selv og kollegene. Siri får salen til både å le og gråte, og holder foredrag både på norsk og engelsk. Hun har holdt foredrag for alt fra store oljeselskaper til NAV-kontorer og næringsforeninger.

Glad mann ser inn i kamera mens han står med ryggen til en stor hvit skjerm. Foto
Arman Vestad. Foto: Talerlisten

Arman Vestad – fascinerende foredrag om mangfold og inkludering

Her er en foredragsholder utenom det vanlige, som leverer en knallsterk forestilling. Hvis mangfold og inkludering står på agendaen hos deg, bør du ta en nærmere titt på Arman. Arman var i mange år «på utsiden» av samfunnet, som kriminell og rusmisbruker. Men noen modige enkeltmennesker så han og trodde på han, og hjalp han tilbake til arbeidslivet og full jobb. Hans foredrag er en spennende og visuell historie, som beveger publikum på en spesiell måte. I etterkant vil konferansedeltakerne dine sitte igjen med økt forståelse av viktigheten av å satse på mangfold og inkludering, og ikke være redd for å ansette noen som er litt annerledes.

Fire kvinner om bord en robåt ser inn i kamera mens de står med armene i været. Foto
Rowegians. Foto: Ben Duffy | Talerlisten

«Rowegians»: 4 jenter som rodde over Atlanteren i åpen båt

Hva får fire norske jenter til å sette seg sammen i en åpen båt og ro over Atlanterhavet i regn og storm, sol og store bølger i 36 dager og netter? Hvordan forbereder man seg til en slik tur, og hvordan unngår du krangling underveis? Og ikke minst; hvordan kan du lære av deres erfaringer? Jentene i «Rowegians» leverer et interessant, morsomt, underholdene og matnyttig foredrag om samarbeid, kommunikasjon, målsetting og motivasjon. Dette foredraget passer godt som et inspirerende innslag på konferanser med mye tungt faglig innhold, eller som åpning eller avslutning på faglige seminarer og konferanser.

Bestill din neste konferanse hos oss

Visste du at vår avdeling for Meetings & Events bistår våre kunder med hundrevis av konferanser hvert eneste år? Vi hjelper deg med både planlegging, gjennomføring og et enkelt sluttoppgjør.

Klikk her for å sende oss en forespørsel.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Trygg konferanse med god avstand mellom stolene
29. april 2022

Oppskriften på en vellykket konferanse

En vellykket konferanse krever gode forberedelser og et øye for detaljer. Her er 11 trinn til en vellykket konferanse!
Pellegrino Riccardi
5. februar 2021

Disse foredragsholderne engasjerer på hjemmekontor

Mange av oss sitter på hjemmekontor for tiden – og har gjort det i lang tid. Digitale foredrag til ansatte på hjemmekontor har derfor blitt den store trenden i 2020.
Kvinnelig foredragsholder
4. september 2019

Huskeliste for deg som skal bestille foredragsholder

Trenger du en foredragsholder? Her er våre 7. beste tips på hva du bør tenke på når du skal finne og bestille en foredragsholder til ditt arrangement.