Tilbake

5 tips som sørger for et vellykket julebord

På Google blir julebord beskrevet som et selskap med tradisjonell julemat og alkoholholdige drikkevarer, som markerer slutten på et arbeidsår. Det er en god start, men hva med å gå enda litt lenger og virkelig skape et minnerikt arrangement for gjestene dine? Her får du 5 tips som sørger for et vellykket julebord – hver gang.

1. Vær ute i god tid

Det er viktig å være ute i god tid. Du tenker kanskje at det er for tidlig å tenke på julebord allerede nå, men de beste lokalene blir booket opp først, og mange virksomheter er allerede godt i gang med planleggingen av julebordet 2023.

Har du først ventet for lenge med å bestille, er vårt beste tips å være litt fleksibel på dato og sted. Fredager og lørdager er de dagene som fylles opp først, så se mot torsdager i stedet. Et annet tips er å legge julebordet litt utenfor sentrum. Så lenge stedet er lett tilgjengelig med offentlig transport, kan det egne seg vel så bra!

Vi har oversikt over alle de beste lokalene for julebord, og kan bistå deg og din virksomhet med å finne den perfekte match – både når det kommer til størrelse og beliggenhet.

2. Ha en rød tråd gjennom kvelden

En rød tråd gjennom kvelden er det som skiller et vanlig julebord fra et julebord med WOW-faktor. Ønsker du at gjennomføringen av selve julebordet skal bli en «snakkis» rundt lunsjbordet på lik linje som sjefens dansemoves, er dette noe du skal legge vekt på.

Et tips er å velge et tema for kvelden. Hva med å kjøre Great Gatsby? Alt som skjer i forkant ut mot gjestene, og på selve julebordet, bygges opp rundt tema du har valgt. Våre dyktige prosjektledere og produsenter er gode på å finne temaer som passer for hver enkelt virksomhet, så vi kan garantere en minnerik kveld med en sylskarp rød tråd.

Våg å gjøre noe annerledes, det kan være noe så enkelt som å ha en stående minglemiddag i stedet for sittende eller å leie en karaoketaxi for gjesten (hvis det passer til kveldens tema). Tipsene er mange, og det er bare kreativiteten som setter en stopper.

3. Overrask gjestene med underholdning

Fine lokaler, god mat og drikke, og et godt tema tar deg langt – men det som virkelig vil toppe det hele er å overraske gjestene med live underholdning. Her finnes det masse å ta av, i alle mulige kategorier og prisklasser.

Om du bør gå for en DJ som spiller fengende låter, en kjent artist, en tryllekunstner eller et storband med blåsere, vil avhenge av kveldens tema og budsjett. Uansett, så finner vi noe som passer til ditt julebord. 

4. Tenk over budsjettet før du begynner planleggingen

Vi vet ordet «budsjett» er fryktelig kjedelig, men så snart du har bestemt deg for en realistisk julebordspott blir planleggingen mye morsommere (og enklere). Her bistår vi deg gjerne med gode råd og erfaringer, dersom det er ønskelig.

Våre prosjektledere og produsenter arrangerer årlig over 2.000 arrangementer, og er dyktige på å skape unike arrangement tilpasset alle budsjetter. Vårt råd er å se på julebordet som en investering og et viktig sosialt møtepunkt for de ansatte. Det er en arena for å inspirere og motivere, og bygge relasjoner og intern stolthet.

5. La oss hjelpe deg

Berg-Hansen Meetings & Events er en totalleverandør av reise- og arrangementstjenester, og vi kan gjøre hele julebords-prosessen ekstremt enkel for deg.

Med vårt store nettverk av samarbeidspartnere skreddersyr vi ditt julebord, mens du forholder deg til kun én leverandør – nemlig oss. Vi kommer med kreative ideer som skaper de uforglemmelige opplevelsene, og tar oss av planleggingen fra A til Å. Din viktigste jobb? Finne antrekk og møte opp til fest!

Ta kontakt med oss for gode anbefalinger og bestilling av ditt neste julebord.

Telefon: 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Mann står på scene med hendende foldet og ser engasjert ut mot kamera. Foto
1. mars 2023

5 «hotte» foredragsholdere akkurat nå

Er du på jakt etter noen som kan inspirere deltakerne på din neste store konferanse? Her er 5 av de «hotteste» foredragsholderne, akkurat nå!
Flere tusen mennesker i en stor festsal med scene foran. Foto
25. januar 2023

Fremtiden for event krever fleksibilitet

I 2022 fylte Bane NOR 5 år, og i denne bloggen kan du lese om den forrykende feiringen som Berg-Hansen hadde æren av å arrangere.
Trygg konferanse med god avstand mellom stolene
9. januar 2014

Slik får du en vellykket konferanse

Bedre planlegging = Bedre gjennomføring. En vellykket konferanse krever at arrangøren er godt forberedt og har et øye for detaljer. Vi har flere tusen møter og konferanser i året. Her er våre beste konferansetips!