Tilbake

Få mer ut av firmareisen med en reiseleder fra Berg-Hansen

Ønsker du å imponere dine ansatte med en opplevelsesrik firmareise? Vi bidrar gjerne med vår kunnskap og tilstedeværelse, for å skape en uforglemmelig tur og trygghet for både deg og dine reisende. Her er 5 grunner til hvorfor kundene våre tar oss med på reisen.

1. Service 24/7

Vi er tilstede på flyplassen og bistår med innsjekk. Innsjekkingsskranken vil være markert med logo. Dersom gruppen har chartret et eget fly vil alt forarbeidet gjøres av reiseleder – deriblant navnelister, seteplassering, bestilling av mat og drikke om bord. Vi organiserer videre at alle får sin bagasje, og sender alle ut til forhåndsbestilte busser som tar gruppen samlet til hotellet.

Under hele oppholdet vil vi ha en servicedesk som betjenes av oss til faste tider. Her kan alle henvende seg ved spørsmål. I tillegg kan vi kontaktes døgnet rundt under oppholdet – vår reiseleder på plass vil bistå med alt.

Denne tjenesten reduserer en god dose stress for deg som turansvarlig, men også blant de reisende.

2. Trygghet på reisen

Som arbeidsgiver er det ditt ansvar at dine ansatte er ivaretatt sikkerhetsmessig, når de er på reise. Det er lett å tenke at «dette skjer ikke meg», men det er uhyre viktig å tenke på sikkerhet når man er ute å reiser. Alt kan skje i den verden vi lever i.

Våre reiseledere har kjennskap til lokale forhold, har viktige kontaktpersoner på «speed dial» og er gode å ha dersom en uforutsett situasjon skulle oppstå. Dette kan være alt fra endringer i reiseplaner, til mer alvorlige hendelser. Dette gjør reisen betydelig tryggere for gruppen som helhet.

3. Kvalitet på plass

Når vi er med som reiseleder er vi alltid i forkant. Vi sørger for at alt som er bestilt er på plass, til ønsket tidspunkt, og at det som er bestilt er det som blir levert. Vi er alltid tilstede – under måltider, konferanse, aktiviteter og utflukter.

Det å være løsningsorientert er viktig når man er på reise, og spesielt når det er mange som reiser sammen. Våre reiseledere har alltid en plan B, og kan håndtere endringer uten at gruppen din vil merke det. For eksempel dersom en utendørsaktivitet ikke vil være mulig å gjennomføre på grunn av været, eller dersom konferansestedet har rigget opp til feil antall mennesker. De jobber alltid bak i kulissene.

4. Du kan nyte turen

Våre reiseledere håndterer all logistisk knyttet til firmareisen. Det innebærer all transport, overnatting, måltider og eventuelle endringer som skulle dukke opp underveis.

Det viktigste med vår tilstedeværelse, er at du skal kunne nyte turen sammen med kollegene dine, og at fokuset ligger på opplevelsen, hverandres selskap og lagbygging.

Våre reiseledere kjenner til de kulturelle forskjellene som måtte finnes på destinasjonen, og har fra prosjektets begynnelse hatt tett dialog med leverandørene på plass. De har allerede en god dialog og en felles forståelse av hva forventet leveranse er. Når du har denne relasjonen, kan alt håndteres betydelig enklere.

5. Få mest mulig ut av oppholdet

Mange av våre grupper på tur ønsker å få mest mulig ut av reisen, og har gjerne tettpakkede program. Det kan være krevende å lose en stor gruppe på tur gjennom programmet, og sørge for at postene på programmet gjennomføres på tid. Men med en erfaren reiseleder tilstede, vil dere alltid ha en person som organiserer, koordinerer og passer tiden.

Alle deltakerne får tydelig informasjon om programmet, og med god kommunikasjonsflyt gjennom turen sørger reiseleder for at tiden dere har til rådighet benyttes optimalt.

Ofte er hensikt med en gruppereise å styrke relasjonene dere i mellom, skape motivasjon og et positivt arbeidsmiljø. Da er det kjedelig om du skal være den som hele tiden må passe på i kulissene, og jage kollegene dine fra sted til sted. Reiselederen sitter derimot med oppskriften, og gjør jobben for deg med glede og glimt i øyet.

Ønsker du en reiseleder?

Reiselederen sørger for en sømløs reise for deg og dine kolleger. En reise uten bekymringer, hvor du som ansvarlig kan glede deg over innholdet og ikke bruke tid på detaljene.

Vi kan love både overraskelser og magi på tur med oss!

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Tre personer med tursekk som går i vakker natur. Foto
6. februar 2024

Spoiler alert! Dette er trendene du bør se opp for i 2024

Nytt år betyr nye muligheter – og hva betyr det for eventåret 2024? Stikkord er mer fokus på bærekraft og et høyere andel av bleasure-reiser.
Menn står på scene og underholder publikum. Foto
6. februar 2024

Berg-Hansen Kickoff 2024: «VerdiX»

Årets kickoff var fylt av interne- og eksterne foredrag, underholdning og masse sosialt. Les mer om eventet her, og hent inspirasjon!
Mennesker går innover en grusvei sammen med en kvinne kledd i rød kjole. Foto
3. november 2023

En eksklusiv firmareise til Lago Maggiore, Italia

En firmareise er et kraftig virkemiddel når formålet er å knytte bånd med deltakerne. Les om Elkonor sin tur til eksklusive Lago Maggiore.