Tilbake

Berg-Hansen Kickoff 2024: «VerdiX»

Berg-Hansen Kickoff gikk av stabelen i januar, og lokasjon var det nyoppussede Scandic Holmenkollen Park. Årets tema var «VerdiX» og dagene ble fylt av interne- og eksterne foredrag, underholdning og masse sosialt. Bli bedre kjent med kickoffet vårt her, og kanskje du finner litt inspirasjon til ditt eget?

Fem personer sitter å snakker sammen på scene. Foto
Ledergruppen blir intervjuet på scenen

Berg-Hansen har snart eksistert i 150 år. Av 1 million selskaper er det kun 20 som overlever mer enn hundre år. Vi har overlevd store endringer i bransjen og i verden, særlig de siste 20 årene. Men en ting har vært konstant – Berg-Hansen har klart å endre seg med tiden, ut fra kundenes behov. Vi har holdt oss relevante og hatt en stor verdi for kundene våre. Vi har alltid hatt en X-faktor.

X-faktoren i Berg-Hansen er ikke én bestemt ting, men summen av alt vi gjør som er bra. X-faktoren vår er heller ikke konstant. Den endres med tiden, ut fra kundenes behov og verden vi lever i.  

Under kickoff 2024 jobbet vi for at hele organisasjonen skulle få en bedre forståelse av hvem vi er, hvorfor vi er til, og hvilken forskjell vi utgjør for kundene våre. Det handler om å se Berg-Hansen fra innsiden, men enda viktigere – å se Berg-Hansen fra kundenes og leverandørenes ståsted. På den måten får vi et enda bedre bilde av kundens behov, både nå og i fremtiden. #VerdiX 

Konsept og en rød tråd

Kickoff er årets høydepunkt for våre over 400 ansatte, som er fordelt på 23 ulike kontorer rundt i Norge. Dette er mennesker som elsker å reise og som har høye forventninger til lokasjon, mat og underholdning.  

Kvinne står i hotellobby og scanner QR-kode. Foto
QR-registrering ved ankomst

Berg-Hansen har arrangert kickoff i over 30 år og mange av vår kollegaer har vært her store deler av den tiden. Vi jobber målrettet for å inspirere og engasjere hele gjengen gjennom treffende konsepter som kan leve lenge – lengre enn til neste kickoff.

Viktig for årets kickoff var også det å lage et konsept det kan bygges videre på til neste år, 2025, da vi feirer 150 årsjubileum. Konseptet er grunnsteinen, som vi bygger videre på og rundt. Årets konsept var, som du sikkert allerede har skjønt, #VerdiX.

Når konseptet er på plass og forankret internt hos prosjektgruppen, starter jobben med å finne lokasjon og innhold som vil inspirere, engasjere og glede. Den rød tråden gjennom dagene vi er samlet, er viktig. 

Hele organisasjonen ble involvert

I år involverte vi alle ansatte når hovedartist skulle spikres. På alle kontorer ble det satt opp plakater med mulighet til å stemme på én av tre artister via en QR-kode.

Menn står på scene og underholder publikum. Foto
Klovner i kamp på scenen

Hvem som vant holdt vi hemmelig frem til artisten stod på scenen 13. januar. Det engasjerte, og mange heiet høyt frem sin favoritt. Da teppet falt på scenen og Klovner i kamp brøt ut i vill sceneopptreden, eksploderte stemningen i salen. 

Vi hadde også en overraskelse til aperitiffen hvor Ivar, bedre kjent som Ravi, holdt en akustisk intimkonsert. Denne slo an hos både unge lyttere og de litt eldre. Sangene hans er allemannseie og det ble allsang fra første låt.

Mann i caps sitter på scene og synger inn i mikrofon. Foto
Intimkonsert med Ravi

Faglig og sosialt program 

Helgens program var fylt med flere interne presentasjoner, innslag fra både kunder og leverandører, og ikke minst spennende eksterne foredragsholdere.

Kvinne på scenen bukker til publikum. Foto
Konferansier: Sigrid Bonde Tusvik

Det hele ble bundet sammen av en dreven konferansier, som klarte å engasjere salen på mesterlig vis. Det er viktig å bryte opp det faglige innholdet med lett underholdning, og her var Sigrid Bonde Tusvik det perfekte valg! Hun flettet inn poenger som kom underveis i løpet av dagen, og loset oss gjennom programmet med humor, alvor og en solid forståelse av hvem Berg-Hansen er. Poengene kom som en perler på en snor og det var bare å lene seg tilbake og bli underholdt.  

Menn ikledd dress og dyrehatt står på scenen og ser ut mot publikum. Foto
Foredrag med Svein Harald Røine

Når forandringens vind blåser som nå, kan vi enten velge å ignorere at verden er i endring, tilpasse oss, eller utnytte situasjonen. Skal vi utnyttet situasjonen i dagnes høyhastighetssamfunn og ta posisjon må vi tørre å være modige. Å ta modige valg skjer ikke over natten. Det er en muskel som må trenes. Til å vekke modigheten i oss hadde vi ingen ringere enn Mr. Modig, Svein Harald Røine, på scenen. Han minnet oss på viktigheten av å være modig, hvordan være det, og hvordan vi kan heie på hverandre slik at vi sammen blir mer modige.  

Pent antrukket mann står på scenen og holder foredrag. Foto
Foredrag med Petter Schjerven

Det å holde publikum våkent og engasjert søndag morgen, kan være en utfordring. Petter Schjerven, kjent fra blant annet Typisk Norsk, Top Gear Norge, 71 grader Nord kjendis og Jaget, tok utfordringen på strak arm. Som ekspert på å presentere faglig informasjon på en lettfattelig og engasjerende måte, forvandlet han vårt eget reisefaglige stammespråk på en humoristisk måte – og fikk hele salen til å vri seg av latter.

Fin start på en søndag morgen, og en veldig god avslutning på årets kickoff.


Skal du arrangere kickoff? Ta kontakt med våre dyktige prosjektledere!

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Mann sitter og ser på kjøreplan sammen med to andre. Foto
24. oktober 2023

Eventprodusenten – eksperten i kulissene

Planlegger du et arrangement som skal imponere og skape uforglemmelige øyeblikk? Da er vårt beste tips; bruk en eventprodusent!
Tre personer på en scene, hvor den ene intervjuer de to andre. Foto
24. januar 2023

Berg-Hansen kickoff 2023: «Stolt»

Hvert år arrangerer Berg-Hansen kickoff for alle ansatte. Her kan du lese om årets kickoff, og hente inspirasjon til ditt neste event.
Administrerende direktor, Per Arne Villadsen, på scenen under kickoff
27. juli 2022

Berg-Hansen kickoff 2022: «Challenge the Future»

Hvert år organiserer vi et kickoff for alle våre ansatte. Her kan du lese om årets kickoff, og kanskje hente litt inspirasjon til ditt neste event?