Tilbake

Husfest i egne lokaler – uante muligheter på kontoret

Viktigheten av kulturbygging på arbeidsplassen vokser, og kunsten med å arrangere gode sosiale møteplasser har blitt nøkkelen til å bygge sterkere bånd mellom kollegaer. Mange bedrifter sitter på lokaler med skjult potensial – kanskje kontoret ditt er det perfekte stedet for neste interne feiring?

Gruppe mennesker hygger seg under en diskokule. Foto

Vi arrangerte nylig en slik begivenhet for en av våre kunder. Anledningen var en feiring av at de var blitt samlokaliserte ved hovedkontoret, og de kom til oss for bistand.

For å redusere kostnadene knyttet til feiringen, kombinerte vi julebordet med denne «samlokaliseringsfesten» – resultatet ble en unik «husfest». En innovativ tilnærming til valg av eventlokale, samtidig som vi skapte en sosial arena for å styrke den interne bedriftskulturen. Dette arrangementet er noe vi kan lære mye av.

Lokalene forvandles

Ved å transformere vanlige fellesområder, kantine og møterom med nøye utvalgt dekor, lyd og lys, skapte vi en atmosfære som var inviterende, spennende og annerledes.

Dette viser hvordan vi kan forandre et lokale med relativt enkle grep, for å skape inntrykket av at man faktisk ikke er på kontoret, men et helt annet sted. Lokalene dine forvandles rett og slett til noe nytt og spennende, som du aldri har sett før!

Lokal tilhørighet og stolthet

Sammen med kunden ble vi enige om å fremheve fem ulike regioner i Norge som bedriften har tilhørighet til. Dette ble fem lokasjoner med ulike temaer, med dekor, aktiviteter og mat som speilet regionens karakter og kultur. Mat er utrolig viktig på et arrangement, så maten som ble servert var selvsagt lokale, kulinariske delikatesser.

Festdeltakerne fikk følelsen av å være på reise rundt i Norge, samtidig som det bidro til å styrke lokal tilhørighet og stolthet.

Relasjonsbygging

Målet med husfesten var å styrke relasjonen mellom kollegaer fra ulike avdelinger og etasjer. Her skreddersydde vi en rekke aktiviteter, for å fremme samarbeid og vennskap. Fra hyttekos til bingo, videre til karaoke, silent-disco og live musikk. Festen hadde noe for enhver smak.

Et av høydepunktene var et lydunivers med DJ som kun spilte norsk musikk fra de fem utvalgte regionene.

Inspirasjon og lærdom

Den overveldende positive responsen fra deltakerne bekrefter at arrangementet var en suksess. Aktivitetene ble hyllet, men også den profesjonelle gjennomføringen og den stemningsfulle dekorasjonen i kontorlokalet.

Tilbakemeldingene understreker også verdien av denne typen arrangementer. Det var uten tvil et arrangement som startet gode samtaler og styrket internkulturen.

Ved å benytte egne kontorlokaler på en kreativ måte, kan du skape minneverdige opplevelser som engasjerer og underholder – uten å grave dypt i lommeboken. Vurderer du å arrangere noe lignende? Husk at nøkkelen ligger i detaljene. Du må klare å skape en arena som inspirerer og bringer mennesker sammen.

Kanskje ditt kontor er det perfekte stedet for neste feiring, julebord eller kickoff? Ta kontakt med oss, for å starte planleggingen!

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Kvinne står og danser mens konfetti faller ned fra taket. Foto
21. februar 2024

Fra digital konferanse til sommerfest i november

Siden 2020 har vi jobbet side om side med Helsedirektoratet for å gjennomføre den årlige Pasientsikkerhetskonferansen (PSK).
Tre personer med tursekk som går i vakker natur. Foto
6. februar 2024

Spoiler alert! Dette er trendene du bør se opp for i 2024

Nytt år betyr nye muligheter – og hva betyr det for eventåret 2024? Stikkord er mer fokus på bærekraft og et høyere andel av bleasure-reiser.
Mann sitter og ser på kjøreplan sammen med to andre. Foto
24. oktober 2023

Eventprodusenten – eksperten i kulissene

Planlegger du et arrangement som skal imponere og skape uforglemmelige øyeblikk? Da er vårt beste tips; bruk en eventprodusent!