Tilbake

Legg din neste firmatur til pulserende Berlin

Skal du arrangere møte, en konferanse eller firmatur? Da bør Berlin definitivt stå høyt opp på listen din! Den pulserende hovedstaden byr på alt fra historiske severdigheter og fantastisk mat, til unike lokaler for møter, konferanser og events.

Utsiktsbilde over Berlin hvor du ser bygninger og TV-tårnet. Foto

Berlin lokker med kort flytid fra Norge, og har gode flyforbindelser fra hele verden. Dette gjør byen til et svært praktisk reisemål, uansett hvor du befinner deg. Fra flyplassen tar det rundt en time inn til byen, som byr på et hav av hoteller, lokaler for kurs, møter og konferanser, serveringssteder og butikker.

Berlin har i flere år vært en av Europas største byggeplasser, og er i dag en smeltedigel av nytt og gammelt, der historiske bygninger står side om side med moderne arkitektur. Mitte er det nærmeste man kommer et sentrum i byen, og omtales som «Hjertet i Berlin». Her ligger historiske severdigheter som perler på en snor, i tillegg til butikker, restauranter og barer. Mitte er et godt valg for deg som ønsker å bo i nærheten av kjente severdigheter som Brandenburger Tor, TV-tårnet på Alexanderplatz og minnesmerket over Berlinmuren.

Dorint Kurfürstendamm Berlin – Bo i et av byens mest fasjonable områder

Dorint Kurfürstendamm Berlin ligger i Charlottenburg, sentrum av det som tidligere utgjorde Vest-Berlin. Charlottenburg er uten tvil et av Berlins mest fasjonable områder med brede bulevarder og storslåtte boligstrøk, eksklusiv shopping og flotte restauranter. Hotellet har fantastisk beliggenhet rett ved den kjente handlegaten Kurfürstendamm, og kun en kort kjøretur unna Tiergarten.

Dorint Kurfürstendamm Berlin er et lekkert fem stjerners hotell med 311 rom, egen restaurant og flotte konferansemuligheter. Her er det totalt 16 møterom med kapasitet for opp til 350 personer, alle utstyrt med moderne teknisk utstyr. Hotellet har også egen restaurant og frokostbuffet, som gjør dette til et komplett hotell perfekt for store og små grupper.

Konferanse- og eventlokaler i særklasse

Det finnes mange flotte lokaler perfekt for ditt neste møte, konferanse eller event i Berlin. Hva med faglig påfyll i en fransk katedral, kick off på en nedlagt togstasjon, eller en jubileumsfest i et gammelt underjordisk ølbryggeri som på 90-tallet var hjem for ulovlige technofester? I denne byen finnes det et hav av muligheter!

Den Franske katedralen

Den Franske katedralen ligger på Gendarmenmarkt i Mitte, og byr på uante muligheter for små og store konferanser. Katedralen ble oppført på 1700-tallet som en kuppel på den franske kirken, Friedrichstadtkirche, og har totalt fire mindre konferanserom med kapasitet for opp til 50 personer. I den franske kirken ligger i tillegg en majestetisk festsal med kapasitet for opp til 500 gjester.

Nederst i katedralen finnes også et museum, og går du opp de 284 trappetrinnene får du panoramautsikt over byen fra plattformen som sirkler seg rundt på utsiden av kuppelen.

Wartehalle

Wartehalle ligger i Mitte, og var opprinnelig en ventehall for togpassasjerer. Bygningen er på hele 450 kvadratmeter, hvorav 200 kvm er utendørs, og er i dag et populært lokale for møter og konferanser for opptil 350 personer. Wartehalle ligger sentralt til ved Naturhistorisk Museum og Sentralstasjonen i Berlin, med flere hoteller innen gangavstand.

Deep

Like i nærheten av Alexanderplatz ligger eventlokalet Deep, som fra 1870-tallet frem til 2. verdenskrig var et kjent ølbryggeri i Berlin. Under krigen ble store deler av lokalet ødelagt, før det på 1990-tallet ble hjem for en rekke ulovlige fester av technoelskere. Denne underjordiske søylekatedralen byr på en spektakulær atmosfære for arrangementer av alle slag, med sine 1500 kvadratmeter og kapasitet på opp til 800 personer.

Aktiviteter for grupper i alle størrelser

Spis deg gjennom Berlins kulinariske nabolag

Hva er vel en tur til Berlin uten å ha opplevd alt det beste den kulinariske scenen har å by på? På denne aktiviteten drar du på mateventyr med en privat guide gjennom Berlins kulinariske nabolag.

I tillegg til å smake på deilige retter på lokale spisesteder, blir du tatt med til noen av byens skjulte perler som du aldri ville ha funnet frem til på egen hånd. Turene passer for grupper i alle størrelser, og kan skreddersys til gruppens behov og preferanser.

Graffiti workshop

Gjemt i enden av East Side Gallery, ikke langt fra Holzmarkt, finnes et lite stykke Karibien i Berlin. På YAAM – Young African Arts Market – kan du delta på grafittiworkshops med grupper på opp til 50 personer. En morsom og kreativ aktivitet hvor du og dine kollegaer sammen lager grafittikunst på et stort lerret! Her får vil du få et innblikk i graffitikunstens historie, i tillegg til å lære hvordan du går frem for å lage et ekte kunstverk av graffiti.

Privat guidet tur

En guidet tur i Berlin er en flott faglig aktivitet, og et must hvis du ønsker å lære mer om byens fascinerende historie. Med en kunnskapsrik guide får du blant annet se og lære mer om ikoniske steder som Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Holocaust-minnesmerket og Berlinmuren.

Vurderer du å legge neste arrangement til Berlin?

Ta kontakt med våre dyktige prosjektledere, så hjelper vi deg!

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Mennesker som går ned en trapp. Foto
20. april 2023

Tips til planleggingen av årets konferanse

Er det på tide med litt faglig påfyll, samt inspirere og motivere de ansatte? Her er mine tips til planleggingen av årets konferanse.
Mann står på scene med hendende foldet og ser engasjert ut mot kamera. Foto
1. mars 2023

5 «hotte» foredragsholdere akkurat nå

Er du på jakt etter noen som kan inspirere deltakerne på din neste store konferanse? Her er 5 av de «hotteste» foredragsholderne, akkurat nå!
Historiske bygninger med spir og kupler beliggende vakkert til ved en kanal
18. november 2022

Historiske Praha – perfekt for din neste firmatur

En av våre prosjektledere har vært på studiereise til historiske Praha, og i denne bloggen kan du lese om hans opplevelser.