Tilbake

Ta med kollegaene til vakre Vestlandet

Skal dere på firmatur, men ikke bestemt hvor dere ønsker å dra? Se vestover, nærmere bestemt til Finse, Flåm og Voss. I dette blogginnlegget har vi satt sammen en 3-dagers reise perfekt for grupper opp til 30 personer, fylt med nydelig natur, aktiviteter, gode matopplevelser og overnatting på flere av De Historiske sine flotte hoteller.

Dag 1: Avreise til Finse

Kl. 12:03 – AVREISE FRA OSLO S TIL FINSE MED BERGENSBANEN
Vi møtes på Oslo S kl. 11:45 ved tavlen, før vi går samlet til spor 3 hvor Bergensbanen står og venter på oss. På togturen kan du nyte fantastisk utsikt hele veien, ta en tur i kafeen for noe godt å spise og koble deg på gratis wifi. Alle sitteplassene har stikkontakter, slik at du kan lade telefon eller PC hvis du ønsker å jobbe på veien.

TIPS! Turen kan selvfølgelig ha avreise fra alle togstasjoner langs Bergensbanen, og fra Bergen tar togturen kun 2 timer og 20 minutter.

Kl. 16:31 – ANKOMST OG INNSJEKK PÅ HOTEL FINSE 1222
Vi ankommer Finse, Bergenbanens høyeste punkt, midt mellom Oslo og Bergen. Her sjekker vi inn på Hotel Finse 1222, som ligger rett ved togstasjonen. Hotellet er omkranset av nasjonalparker på alle kanter, med fantastisk utsikt over Hardangerjøkulen og Finsevann. Sommeren 2021 åpnet dørene etter en totalrenovering, hvor det gamle møter det nye, historien og de lokale tradisjonene er godt bevart.

Kl. 18:00 – APERITIFF OG HISTORIEFORTELLING
Vi møtes i Peisestuen og nyter noe godt i glasset mens vi hører det knitrer i peisen. Det er mye historie på Finse, og dette er en utrolig interessant historie som vi får høre av en av eierne som virkelig brenner for stedet. 

Kl. 19:00 – MIDDAG I JØKULSALEN
Nyt et bedre måltid i hyggelig atmosfære med fantastisk utsikt over Finsevannet og Hardangerjøkulen. Her får du servert en 2- eller 3-retters middag hvor du kan velge mellom fisk, kjøtt eller vegetar.

Dag 2: Fartsfylte aktiviteter i vakker natur  

Kl. 07:00 – GOD MORGEN
Vi starter dagen med en nydelig frokostbuffé. Fyll opp magen og nyt en deilig kopp kaffe, for dette blir en innholdsrik dag!

Kl. 09:00 – FAGLIG INNHOLD
Et spennende og lærerikt foredrag med fokus på å øke motivasjonen blant de ansatte.

Kl. 10:52 – AVREISE TIL MYRDAL
Vi tar toget til Myrdal, før vi går en kort fottur til Vatnahalsen.

Kl. 12:00 – FLÅM ZIPLINE
Det er på tide å få opp pulsen, og kjenne på et skikkelig adrenalinkick! Fra Vatnahalsen skal vi ta Skandinavias lengste zipline som er 1381 meter lang, med en maksfart på 100 km/t. Her får du panoramautsikt mens du svever over Flåmsdalen ned til Kårdal. Det er også mulig å gå ned til fots for dem som ønsker det.

Kl. 13:00 – LUNSJ I KÅRDALEN
Vi nyter en deilig nistepakke levert fra Flåm Bakeri med påsmurte brødskiver og ferskt bakverk.

Kanelbolle og matpakke på et bord. Levert av Flåm Bakeri. Foto

Kl. 13:30 – SYKKELTUR TIL FLÅM
Vi låner sykler av Flåm Zipline som står klar i Kårdalen og setter oss på sykkelsetet og vender snuten mot Flåm. Turen går for det meste nedover, så her er det bare å nyte utsikten mot den klarblå elven, små fossefall og gårdstun. Kanskje vi også møter noen geiter langs veien.

Kl. 15:00 – AFTERBIKE OG SIDERSMAKING PÅ FRETHEIM HOTEL
Sykkelturen avsluttes med afterbike og sidersmaking på Fretheim Hotel. Her vil det bli servert lokal spekemat, oster, lokalt øl fra Ægir Bryggeri og sider fra Lerdal og Hardanger.

Kl. 16:00 – TEAMBUILDING
Vi går ut i hagen på Fretheim hvor du og dine kollegaer får bryne dere på noen moromme teambuildingaktiviteter. Dette er en fin måte å bli bedre kjent med hverandre, og ikke minst for å skape et godt samhold.

Kl. 17:00 – EGENTID
Vi sjekker inn på Fretheim Hotel, hvor du får tid til å slappe av og nyte velfortjent egentid. Her får du god tid til å ta en treningsøkt, et varmt bad eller finne roen på hotellrommet.

Kl. 19:30 – MIDDAG I RESTAURANT ARVEN
På tide med et nydelig måltid i Restaurant Arven i hyggelig selskap. Hovedfokuset er lokalt og i sesong, og her vet kokkene hva de holder på med. Vi lover et smakfult måltid som vil sette prikken over I-en. Etter et fantastisk måltid beveger vi oss til Lobbybar, og fortsetter festen med dans og musikk.

Dag 3: Fjordcruise og lunsj på Voss

Kl. 08:00 – FROKOST
Hva er vel bedre enn å starte dagen med hotellfrokost? På Fretheim tilbyr de et bredt utvalg med fokus på lokale råvarer.

Kl. 09.10 – UTSJEKK OG FJORDCRUISE PÅ NÆRØYFJORDEN
Noen meter fra hotellet ligger den elektriske båten, Future of the Fjords, og venter på oss. Vi seiler ut på et 2-timers fjordcruise på Nærøyfjorden, og går i land i Gudvangen. Her står en elektrisk buss som frakter oss videre til Voss.

Kl. 12:30 – LUNSJ PÅ STORE RINGHEIM RESTAURANT & HOTEL
Store Ringheim Hotel ligger idyllisk til på en ås over Voss. Her skal vi nyte en deilig lunsj servert med lokale råvarer. Filosofien til Store Ringheim er at de skal bruke mat som finnes i nærheten, kjøttet skal ha kort reisevei og hentes lokalt. Med på opplevelsen vil dere møte eieren, Svein Ringheim, som elsker å prate med sine gjester, fortelle skrøner og spennende historier om stedet.

Kl. 14:00 – OPPLEV VOSS
Voss er kjent som ekstremsportbygda, og her finnes en mengde aktiviteter og opplevelser du ikke vil gå glipp av. Velg mellom rafting, SUP-yoga, kajakkpadling, utendørs boblebad og sauna og mye mer. 

Kl. 16:57 – PÅ TIDE Å VENDE SNUTEN HJEM
Etter noen innholdsrike dager setter vi oss på toget retning Oslo og nyter den spektakulære naturen på vei tilbake til storbyen.  

Kunne du tenke deg å reise på en lignende tur med kollegene dine? Ta kontakt med vår avdeling for Meetings & Events, så skreddersyr vi opplegget for dere.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Hvitt gammelt trehus beliggende helt nede ved kaia
24. oktober 2022

En historisk visningstur til Vestlandet

Vi har vært på gruppetur til Vestlandet! Her kan du lese om reisen, og om flotte overnattings- og spisesteder med lang og spennende historie.
Hvitt trehotell i idylliske omgivelser. Foto
31. mai 2022

Hardanger – en møteplass med fokus på det kortreiste

Hva med å tenke litt annerledes neste gang du skal arrangere en firmatur eller en konferanse for bedriften? Vi anbefaler Hardanger!
Epletrær i Hardanger
4. mars 2022

Sidersafari i vakre Hardanger – en opplevelse for sansene

Hardanger er slående vakkert, det visste jeg på forhånd. Men jeg ble likevel blåst av banen av den friske lukten, de deilige smakene, og det utrolig flotte landskapet. Sideren er den nye champagnen, og Hardanger er vårt helt eget sider-paradis!