Tilbake

5 flinke foredragsholdere med høyaktuelle temaer i 2024

Kunstig intelligens, trivsel på jobben, og inspirasjon til å være modig i usikre tider er høyaktuelle temaer for øyeblikket. Ledelse av unge arbeidstakere og mangfold er også på agendaen hos mange. Her er 5 foredragsholdere du bør se nærmere på i 2024!

Mr. Modig: Motiverende foredrag om ledelse, arbeidsglede og hverdagsmot

Svein Harald Røine, også kjent som «Mr. Modig,» holder inspirerende foredrag om ledelse, arbeidsglede, endringer og mot. Han deler innsikt og erfaringer fra sin imponerende karriere, som inkluderer topplederjobber hos blant annet Nidar, Gilde og Altia Corporation Norway.

Hans foredrag er ikke bare aktuelle, men også inspirerende og morsomme. Røine gir innsikt i, og gode råd om, hva som skal til for å bygge en modig kultur, være en modig leder og kollega, samt å skape økt arbeidsglede og inspirasjon i hverdagen.

Svein Harald Røine sine evner til å inspirere gjennom storytelling gjør hans foredrag både engasjerende og minneverdige. Han er kåret til «Årets taler» av Talerlisten, og i 2024 har han også egne forestillinger i kulturhus over hele Norge.

Teknologioptimisme i praksis: Eirik Norman Hansen om fremtidens samfunnstrender

Eirik Norman Hansen holder inspirerende og høyaktuelle foredrag om den påvirkningen teknologi har på individet, bedrifter og samfunnet som helhet.

Eirik er en ettertraktet futurist og teknologioptimist som gir innsikt i samfunnstrender, og hjelper bedrifter med å navigere i den digitale verden. Han bringer innsikt i områder som kunstig intelligens, utvidede virkeligheter, data, roboter og automatisering.

Å velge Eirik Norman Hansen som foredragsholder gir ikke bare en innsiktsfull opplevelse, men også en forståelse av hvordan bedrifter kan tilpasse seg og dra nytte av det raskt skiftende teknologiske landskapet. Han serverer en inspirerende blanding basert på teori, praksis og en futuristisk visjon. Eirik er en av Norges mest etterspurte foredragsholdere akkurat nå – så vær rask om du vil ha han på din scene!

Generasjonsguru: Max Gouchan om ledelse, entreprenørskap og attraktive arbeidsplasser

Max Gouchan er en dynamisk foredragsholder med bred erfaring i å rekruttere og lede unge. Han har startet åtte bedrifter, og jobbet spesielt mye innen serveringsbransjen. Han har fått strålende tilbakemeldinger fra over 100 unge medarbeidere og har innsikt fra intervjuer med over 125 Gen Z-individer i norden.

Max er ettertraktet for sine engasjerende foredrag om generasjoner, entreprenørskap, og det å skape attraktive arbeidsplasser. Med en unik evne til å formidle komplekse ideer enkelt og underholdende, gir Max konkrete råd og tips som publikum umiddelbart kan iverksette.

Psykologisk trygghet i fokus: Ida Holo holder foredrag om arbeidsmiljø, mestring og trivsel

Ida Holo er psykologspesialist og holder foredrag om psykologisk trygghet og trivsel på jobben. Hun leverer engasjerende og livlige foredrag som inspirerer og bidrar til å mestre opplevde begrensninger og styrke egne psykologiske muskler. Hun formidler hvordan bevisste valg i hverdagen kan utvide komfortsonen og øke selvfølelsen.

Ida deler innsikt om hvordan vi kan snakke positivt til oss selv i krevende situasjoner, og viser veien til økt trivsel og motivasjon, både individuelt og i fellesskap. Foredragene hennes gir deltakerne konkrete verktøy og teknikker som kan anvendes både på jobb og i hverdagslivet.

Ida Holos unike kombinasjon av psykologisk ekspertise og praktisk tilnærming gjør foredragene inspirerende og svært nyttige for å håndtere utfordringer og fremme trivsel.

Mangfold og inkludering i praksis: Kimiya Sajjadi gir råd om strategier for å lykkes

Kimiya Sajjadi har etablert seg som en sentral stemme innen mangfold og inkludering. Hennes kompetanse gjør henne til en verdifull ressurs for organisasjoner som ønsker å skape et inkluderende arbeidsmiljø og utnytte fordelene av mangfold.

Som tidligere profesjonell sjakkspiller og gründer av Big Enough Global, har Kimiya en unik bakgrunn som kombinerer strategisk tenkning, konkurransementalitet og forretningsforståelse. Dette gjør henne i stand til å levere inspirerende perspektiver og praktiske strategier. Hennes tilnærming er praktisk og skreddersydd for å møte individuelle behov.

Med sin evne til å formidle komplekse temaer på en forståelig og engasjerende måte, gir Kimiya inspirerende foredrag som ikke bare motiverer, men også gir konkrete verktøy og innsikt som kan gjennomføres umiddelbart.

Kontakt oss for tilbud

Vi er en totalleverandør innen møter, konferanser og events, og kan bistå deg med alt fra møtelokaler og servering, til inspirerende foredragsholdere og underholdning.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no


Denne saken er skrevet i samarbeid med Talerlisten.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Kvinne står på scenen og synger. Foto
15. desember 2023

Et tilbakeblikk på event-året 2023

2023 har vært et innholdsrikt år med minnerike øyeblikk, inspirerende konferanser, og uforglemmelige firmareiser. Vi ser tilbake på noen av høydepunktene!
Mann sitter og ser på kjøreplan sammen med to andre. Foto
24. oktober 2023

Eventprodusenten – eksperten i kulissene

Planlegger du et arrangement som skal imponere og skape uforglemmelige øyeblikk? Da er vårt beste tips; bruk en eventprodusent!
Mann står på scene med hendende foldet og ser engasjert ut mot kamera. Foto
1. mars 2023

5 «hotte» foredragsholdere akkurat nå

Er du på jakt etter noen som kan inspirere deltakerne på din neste store konferanse? Her er 5 av de «hotteste» foredragsholderne, akkurat nå!