Tilbake

Et tilbakeblikk på event-året 2023

Berg-Hansen er en totalleverandør av jobbreiser, møter, konferanser og events. Vi er lokalisert over hele landet, og bare i år har våre prosjektledere og produsenter arrangerte mer enn 4.500 eventer – alt fra små og store konferanser, julebord, sommerfester, kickoff, til firmareiser i inn- og utland.

Når vi ser tilbake på 2023, har det vært et innholdsrikt år fylt med minnerike øyeblikk, inspirerende konferanser, og mange uforglemmelige firmareiser. Takk for at vi får dele disse øyeblikkene med dere. Året nærmer seg slutten, som er en fin anledning til å mimre litt tilbake på det som har vært.

Noen av våre høydepunkter

Medlem av Green Producers Club

Vi har blitt medlem i Green Producers Club og gleder oss til å jobbe videre med dette i 2024. Vi opplever at kundene våre blir mer og mer opptatt av å ta gode valg for å redusere miljøfotavtrykket til konferanser, eventer og firmareiser. Med Green Producer Tool kan vi enklere måle, redusere og rapportere utslipp fra arrangementer. Dette blir med andre ord et viktig verktøy for våre prosjektledere og kunder fremover.  

Spennende møteplasser

I vår bransje er det svært viktig å holde seg oppdatert på trender og nyheter, og i løpet av 2023 har vi deltatt på flere spennende og lærerike bransjetreff. Høydepunktene har vært IMEX i Las Vegas, IBTM i Barcelona, IMEX i Frankfurt og NBTS i Stockholm. Vi kommer alltid hjem med ny kunnskap og inspirasjon, og vi knytter til oss nye leverandører verden rundt.

I Las Vegas fikk vi i tillegg oppleve et av verdens fremste event-lokaler, The Sphere. Virkelig en kul opplevelse utenom det vanlige.

Topp 5 destinasjoner

Firmareiser er et kraftig virkemiddel når formålet er å knytte sterke bånd mellom deltakerne, og mellom arrangør og deltakere. I løpet av 2023 har vi vært på flere innholdsrike studieturer, for å øke vår kunnskap, oppdage nye destinasjoner, og ikke minst kvalitetssikre produktene vi tilbyr. Kun det beste er godt nok for våre kunder. Har du noen tanker om hvor du ønsker å reise i 2024? Vi har mange gode idéer som vi gjerne sparrer med deg!

Årets mest populære destinasjoner har vært:
1. København
2. Stockholm
3. Amsterdam
4. London
5. Berlin

Arrangementer til inspirasjon

Vårt eget kickoff i januar

2023 startet med et stort smell, da vår egen kickoff gikk av stabelen. Dette er et årlig arrangement som skal sette retningen for det kommende året, og som er en viktig sosial arena for hele Berg-Hansen. Årets røde tråd var #ettlag, med formål om å skape enda tettere bånd mellom ansatte på kryss og tvers av alle kontorer i Norge.

Det ble to innholdsrike dager på Lily Country Club, med påfyll av kunnskap, inspirerende foredrag og lagbygging. Vi hadde også en storslått festmiddag med nydelig underholdning av blant annet Dagny, som fikk hele salen til å reise seg. Les mer om kickoffet her! Kanskje du finner litt inspirasjon til ditt eget kickoff?

Reiselogistikk uten grenser

Vi arrangerer svært mange gruppereiser til utlandet i løpet av et år, og årets mest spennende gruppereise var på oppdrag fra Norsk Speiderforbund. 700 norske speidere skulle på speiderleir i Sør-Korea, med formål om å knytte bånd med 43.000 andre speidere fra totalt 170 land.

Det å skulle bestille 700 flybilletter er en utfordrende oppgave, når kapasiteten på flyseter er presset slik som i dette tilfellet. I tillegg skjedde det flere utforutsette hendelser underveis i oppholdet, som viste viktigheten av å ha gode beredskapsrutiner i bakhånd. Dette var et svært spennende prosjekt med mye logistikk, som du kan lese mer om her.

Cold Weather Operations Conference

I årets nest siste måned gikk Cold Weather Operations Conference av stabelen for andre gang, og denne gangen falt valget på Scandic Hamar. Konferansen tok i mot 400 deltakere fra hele verden. Les mer om konferansen her.

Vi hadde totalansvaret, og holdt i alt fra invitasjoner, påmelding, registering og deltakerhåndtering, til teknikk, underholdning og koordinering mot hotell. Vi jobber alltid for å gi det lille ekstra, og tilbakemeldingen fra kunden fikk oss til å smile:

«Takk for en særdeles vellykket konferanse. Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet vi har hatt – både med prosjektleder og produsenter. Berg-Hansen er en profesjonell aktør med gode idéer, som gjør det enklere for oss å være arrangør», Simen Sandum i Forsvaret.

Håper vi ses i 2024

Det er fint å se tilbake på mange gode minner fra 2023, men vi er allerede i full gang med å planlegge spennende arrangementer og turer for neste år. Vet du at du skal arrangere en stor konferanse til våren, eller en avdelingstur til høsten, er det alltid lurt å starte prosessen i god tid. Du når oss på telefon +47 810 56 810 eller e-post grupper@berg-hansen.no.

God jul og riktig godt nytt år!

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Båt ligger forankret på en sjø med turkis farge. Foto
6. desember 2023

Én firmareise – tre sjarmerende byer

Ønsker du å få mest mulig ut av neste års firmareise? Sjekk ut dette programmet med opplevelser i Genève, Chamonix og Annecy!
Mann står med detaljplan i hendene og studerer den. Foto
28. november 2023

Slik får du et bekymringsfritt arrangement

Ha med prosjektleder eller holde i hele gjennomføringen selv? Her er 5 grunner til hvorfor du bør ha med prosjektleder på gjennomføringen!
Mann sitter og ser på kjøreplan sammen med to andre. Foto
24. oktober 2023

Eventprodusenten – eksperten i kulissene

Planlegger du et arrangement som skal imponere og skape uforglemmelige øyeblikk? Da er vårt beste tips; bruk en eventprodusent!