Tilbake

Berg-Hansen kickoff 2023: «Stolt»

Hvert år arrangerer Berg-Hansen kickoff for alle ansatte. Kickoff er en av våre aller viktigste – og hyggeligste møteplasser. Her samles medarbeidere fra hele landet, fra Agder i sør til Vadsø i nord, for faglig og sosialt påfyll. Her kan du lese om hva årets kickoff inneholdt, og hente inspirasjon til ditt neste event.

De siste tre årene har vært preget av usikkerhet, permitteringer og opp- og nedturer. I Berg-Hansen er vi i full gang med gjenoppbygging, og det siste året har vi ansatt over 100 nye medarbeidere. Det var derfor gledelig å invitere alle til kickoff på det nye «it-hotellet»; Lily Country Club på Kløfta, rett utenfor Oslo.

Når vi i Berg-Hansen jobber med et event går vi systematisk til verks – uavhengig om det er internt eller for en av våre kunder. Et event er en stor investering, og vi ønsker selvfølgelig at bedriften og de ansatte får mest mulig ut av investeringen. Nedenfor kan du lese om kickoff 2023 sitt formål, ønsket etterlatt inntrykk, konsept og innhold.

Ønsket etterlatt inntrykk

I Berg-Hansen fokuserer vi på styrkebasert kultur, fellesskap og at alle ansatte skal føle at de er «ett lag». Det er medarbeiderne i Berg-Hansen som gjør en forskjell, og som hver eneste dag gjør sitt ytterste for at våre kunder får en enkel og smidig reise eller møte. At vi drar lasset sammen og jobber som #ettlag gir en følelse av stolthet.

Med kickoff 2023 skal vi styrke kulturen vår som #ettlag, og sikre at alle medarbeidere har god forretningsforståelse og skjønner hvilken verdi vi har for kundene. Ønsket etterlatt inntrykk blant deltakerne er nettopp dette; at vi har en inkluderende kultur hvor alle spiller på samme lag og har samme mål, nemlig å skape kundeopplevelser i verdensklasse – hver eneste dag!

Konsept: «Stolt»

Basert på formålet og ønsket etterlatt inntrykk settes konseptet – altså eventets overordnede budskap. For kickoff 2023 ble dette «Stolt». I dette konseptet ligger blant annet at vi er stolte av jobben vår og av hverandre. Vi er stolte over å gjøre jobben selv, at vi bruker enhver mulighet til å utvikle oss videre, at vi lykkes best sammen og jobber som #ettlag.

Innhold – faglig og sosialt program

For å sørge for en rød tråd gjennom hele eventet er det viktig at programmet gjenspeiler formålet og konseptet. Konferansier Pernille Sørensen sørget for at det faglige programmet gikk på skinner, og inviterte vår egen administrerende direktør og HR leder opp på scenen for å snakke om Berg-Hansens DNA og #ettlag.

En kvinne i rosa dress på en scene. Foto
Konferansier Pernille Sørensen.

Senere i programmet lot salen inspirere av psykologspesialist Jan-Martin Berges foredrag om arbeidsglede, teamarbeid og mentale muskler, før det var duket for teambuilding i regi av All On Board. Her jobbet deltakerne sammen i mindre lag for å løse spennende oppgaver innendørs, før de beveget seg ut på ulike stasjoner med aktiviteter som fokuserte på samarbeid.

En mann som holder foredrag på en scene foran en storskjerm. Foto
Foredrag av Jan-Martin Berge.

Festen – vel så viktig som godt faglig påfyll, er det sosiale aspektet og alle gledet seg stort til en fest! I år var temaet for fest «The Great Gatsby», med eget casino og ekte, amerikansk livemusikk før middagen. Under middagen leverte Dagny en underholdningsopplevelse vi sent vil glemme, og herlig var det å se festdeltakerne danse med, og smile fra øre til øre.

En jente som synger på en scene.
Konsert med Dagny.

Det å holde oppmerksomheten til deltakerne tidlig søndag morgen, krever sin mann eller kvinne. I år fikk vi besøk av Geir Aker, bedre kjent som «Fenriken» fra Kompani Lauritzen. Han sørget for rette rygger i salen og ga inspirasjon på både faglig og personlig plan.

Geir Aker, bedre kjent som «Fenriken» fra Kompani Lauritzen.

Skal du arrangere kickoff? Ta kontakt med våre dyktige prosjektledere så bistår vi med både planlegging og gjennomføring!

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Fellesbilde av Berg-Hansen
5. januar 2023

Slik er det å jobbe i Berg-Hansen

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Berg-Hansen? Vi har tatt tempen blant våre ansatte, og spurt 3 av våre nye medarbeidere.
Illustrasjon som viser vinner av World Travel Awards, beste Travel Management i Norge
22. november 2022

Berg-Hansen til topps i kåring for tredje året på rad

For tredje året på rad er Berg-Hansen kåret til det beste reiseselskapet i Norge innen Travel Management av World Travel Awards.
Administrerende direktor, Per Arne Villadsen, på scenen under kickoff
27. juli 2022

Berg-Hansen kickoff 2022: «Challenge the Future»

Hvert år organiserer vi et kickoff for alle våre ansatte. Her kan du lese om årets kickoff, og kanskje hente litt inspirasjon til ditt neste event?