Tilbake

Én firmareise – tre sjarmerende byer

Ønsker du å få mest mulig ut av neste års firmareise? Setter gruppen pris på enestående natur, utsøkte matopplevelser og en smule luksus? Da har vi det perfekte programmet, hvor gruppen får oppleve både Genève, Chamonix og Annecy!

Dag 1: Ankomst Genève

Velkommen til Genève – en by som oser av sjarm og eleganse, og som er et knutepunkt for mange globale organisasjoner. Omringet av fantastisk natur er dette et utmerket utgangspunkt for uforglemmelige opplevelser.

Fra Oslo er den Sveitsiske perlen kun 2,5 time unna med direktefly, som gjør det til en velegnet destinasjon når du kun har få dager til rådighet. Bykjernen ligger en kort buss- eller togtur fra flyplassen, så reisen gjøres unna på en fei.

Kl. 11:00 – SIGHTSEEING MED GUIDE
Genève er uten tvil den byen i landet som er mest internasjonal. Utforsk et utvalg av de mange severdighetene her, inkludert Jet d’Eau-fontenen, blomsterklokken L’horloge fleurie, gamlebyen med St. Pierre-katedralen og Place du Bourg-de-Four.

Kl. 13:30 – LUNSJ «KIOSQUE DES BASTIONS»
Avslutt sightseeingturen i den kjente parken, Parc Des Bastions, hvor du finner restauranten Kiosque De Bastions. Her kan du vente deg en deilig lunsj i rolig og hyggelig atmosfære, i en restaurant med en helt unik stil.

Kl. 14:30 – LITT TID PÅ EGENHÅND
Det er viktig med litt egentid når du er på firmatur. Utforsk byen på egenhånd, eller sammen med dine kollegaer. Beundre den vakre Genèvesjøen, vandre langs de historiske gatene i gamlebyen eller de elegante gatene omgitt av internasjonale hovedkvarterer, utmerkede museer og kunstgallerier.

Kl. 17:00 – VIDERE TIL ANNECY
Ca. 40 kilometer sør for Genève og etter en kort kjøretur ankommer du Alpenes Venezia; Annecy. Byen regnes som en av de aller vakreste i Frankrike, og det er enkelt å forstå hvorfor når du ser de praktfulle fjellene, kanalene, slottene og innsjøen.

Sjekk inn på Hotel Imperal Palace som ligger idyllisk til ved innsjøen i Annecy. Hotellet er omringet av en frodig park og utsikten er upåklagelig mot fjellene. Her finner du flere restauranter, et treningsrom, en flott spaavdeling og konferanselokaler.

Kl. 19:30 – VELKOMSTMIDDAG
Nyt et bedre måltid i hyggelig atmosfære i gamlebyen, med sjarmerende og trange gater. Her får du servert en 3-retters middag med lokale viner.

Dag 2: Eventyrlige Chamonix

Kl. 08:00 – NY DAG OG NYE EVENTYR
En nydelig frokostbuffet venter på oss før turen går til den kjente byen i alpene; Chamonix. Forvent deg enestående natur og mektige fjell.

Kl. 10:00 – EN SPEKTAKULÆR NATUROPPLEVELSE
Gruppen deles i to og du kan selv velge hva du ønsker å delta på. Gruppe én tar gondolen opp til Aiguille du Midi 3.777 moh. og nyter en spektakulær utsikt. Gruppe to går tur i det vakre fjellandskapet, og nyter omgivelsene. Uansett hva du velger blir det en unik naturopplevelse!

Kl. 12:00 – LOKALE DELIKATESSER
Etter mye frisk luft og minneverdige opplevelser ute i de vakre alpene, er det på tide med mat. Du får smake på lokale delikatesser som ostefondue, raclette og den gratinerte potetretten rösti.

Kl. 14:00 – EGENTID
Nyt litt velfortjent egentid, og det finnes nok av attraksjoner i byen å bruke tiden på. Her kan du shoppe, skjemme bort deg selv på et spa, eller lære mer om områdets historie i Musée Alpin.

Kl. 17:30 – TILBAKE TIL ANNECY
Etter en fin dag i den sjarmerende alpebyen vender gruppen tilbake til Annecy.

Kl. 20:00 – RESTAURANT ELER ROOMSERVICE?
Her kan vi bestille bord på hotellets restaurant, slik at gruppen kan samles etter en begivenhetsrik dag og nyte et godt måltid. Eller vi kan organisere roomservice som venter på hotellrommet i det gruppen kommer tilbake fra en lang dag ute.

Dag 3: Bli kjent med Annecy

Kl. 09:00 – EN GOD START PÅ DAGEN 
Start dagen med frokostbuffet på terrassen med utsikt over sjøen. Nybrygget kaffe, juice og ferske croissanter er en utmerket måte å starte dagen på.

Kl. 10:00 – SYKKELTUR OG PIKNIK
Utforsk de fine stedene i nærheten av Annecy ved hjelp av sykkel. Sett kursen mot Talloires, en liten landsby som ligger på den østlige siden av Lake Annecy. Med sin beliggenhet i en fredfull bukt vil dette stedet sjarmere deg i senk. Når du ankommer Talloires blir det piknik og lunsj i nydelige omgivelser.

Kl. 14:00 – BÅTTUR MED GUIDE
Ta båt tilbake til Annecy, der en lokal guide forteller deg spennende historier fra området. Lake Annecy er omringet av mektige slott, så mens du nyter frisk sjøbris er det lett å drømme seg bort.

Kl. 16:00 – GAMLEBY, PRØVESMAKING OG SHOPPING
Annecy er en by full av historie, og spesielt gamlebyen er svært spennende. En guide tar deg med igjennom de sjarmerende gatene. Underveis på turen blir det prøvesmaking av lokale delikatesser, med muligheter for å kjøpe med seg hjem.

Kl. 19:00 – MIDDAG PÅ ET FJELL
En buss står klar utenfor hotellet og tar gruppen til en restaurant som ligger på et fjell med utsikt utover Lake Annecy. Start kvelden utenfor restauranten med et glass bobler, og ta inn den spektakulære utsikten.

Inne er bordene dekt opp til festmiddag. Få servert en nydelig middag i en herlig fransk atmosfære. Gruppens siste kveld sammen nytes til det fulle.

Dag 4: Hjemreise

Spis deilig hotellfrokost sammen, før gruppen vender snuten mot flyplassen og Norge. Med et program som dette kan vi garantere at du sitter igjen med mange fine minner, og at gruppen har knyttet et sterkere bånd.

Kunne du tenke deg en tilsvarende tur med dine kolleger? Ta kontakt med våre dyktige prosjektledere, så skreddersyr vi en minnerik firmareise for dere!

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Mennesker går innover en grusvei sammen med en kvinne kledd i rød kjole. Foto
3. november 2023

En eksklusiv firmareise til Lago Maggiore, Italia

En firmareise er et kraftig virkemiddel når formålet er å knytte bånd med deltakerne. Les om Elkonor sin tur til eksklusive Lago Maggiore.
En gruppe barn på flyplass smiler inn i kamera. Foto
15. september 2023

Reiselogistikk uten grenser – 700 speidere til Sør-Korea

I juli dro 700 norske speidere til Sør-Korea for å delta på «World Scout Jamboree 2023». Berg-Hansen var ansvarlig for reiselogistikken!
Tre personer med tursekk som går i vakker natur. Foto
14. september 2023

Ta med kollegaene til vakre Vestlandet

Skal dere på firmatur, men ikke bestemt dere for sted? Da bør dere se vestover i landet, nærmere bestemt til Finse, Flåm og Voss.