Tilbake

Hotel Riviera – en designperle i hjertet av Moss 

Planlegger du norgesferie? En getaway med kjæresten? Staycation med vennegjengen? En eller annen form for konferanse med bedriften? Uansett formål, kan vi anbefale å ta turen til det nyåpnede Hotel Riviera i Moss.

Hotellet ligger idyllisk til ved fjorden i den nye bydelen, Verket. Dette nyåpnede hotellet har allerede blitt en stor snakkis! Beliggenheten langs sjøen, interiøret, maten og spa-fasilitetene, får det til å føles litt som du er på… Ja, du gjetter riktig! Rivieraen.

En smak av Den franske riviera 

I første etasje finner du hotellets egne restaurant Brasserie Bon Vivant, med flott utsikt over fjorden. Her kan du nippe til en god drink, spise en avslappende lunsj eller en romantisk middag. Fra menyen kan du velge mellom deilige retter, enten du foretrekker dagens fangst fra havet, lokalt kjøtt eller vegetar anrettet med økologiske grønnsaker.

Brasserie Bon Vivant er innbydende, med interiør inspirert av den Franske Riviera; Lekker kunst på veggene, hvite gipssøyler til taket og farger av dus rosa, grønt og brunt. Interiøret er gjennomgående på hele hotellet – til og med på toalettene! 👇

Rom med sjøutsikt

Hotellet har 172 flotte rom og suiter med dobbeltseng, bad og balkong eller fransk balkong. Rommene varierer i størrelse, og er innredet med en behagelig Jensen-seng, TV og utsikt enten mot sjøen eller elven. Vi anbefaler å be om rom vendt ut mot sjøen for best utsikt!

Spa og velvære

Utenfor hotellet ligger en ny sandstrand, noe som passer ypperlig hvis du ønsker en dag på stranden. Beveger du deg derimot opp til toppetasjen finner du spa, treningsrom, infinity pool med fantastisk utsikt over fjorden. Bassenget er formet som en L, og går innenfra og ut til et sjarmerende barområde.

Det er lagt til rette for «Do-it-yourself»-behandlinger med utvalgte produkter, men du kan også skjemme deg bort med en spabehandling utført av en spaterapeut. Spa- og velværeavdelingen er forbeholdt gjestene på hotellet, og har 18-års aldersgrense.

Riviera Social Club

I hotellets 2. etasje finner du en hel etasje dedikert til møter og konferanser. Konferansekonseptet heter «Riviera Social Club», og byr på flere møte- og konferanserom med moderne, tekniske løsninger. Hotellets største konferanserom har utsikt over fjorden, og her kan du arrangere alt fra mindre møter til større eventer for opptil 130 personer.

Ønsker du å legge konferansen til Hotel Riviera? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med planleggingen.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Solnedgang med koselige lys og blomster på takterrassen
25. mai 2022

Hotel At Six – moderne luksus i hjertet av Stockholm

Midt i Stockholm sentrum, på Brunkebergstorg, ligger det moderne luksushotellet Hotel At Six. Her kan du lese om mitt hotellopphold!
Son Spa i solnedgang
18. januar 2022

Son Spa – førsteklasses spaopplevelser ved Oslofjorden

Ta et avbrekk fra hjemmekontoret, og sett kursen mot Son Spa. Hotellet ligger vakkert til ved sjøen, og byr på spa i toppklasse!
Lily Country Club
6. oktober 2021

Lily Country Club – det nye «it»-hotellet på Kløfta

Et av årets kuleste nye hoteller ligger på Kløfta, og går under navnet Lily Country Club. Kos deg med golf, spa og god mat i freshe omgivelser.