Tilbake

Hotel At Six – moderne luksus i hjertet av Stockholm

Stockholm er en av mine favorittbyer i Europa, og hver gang jeg besøker den svenske hovedstaden forsøker jeg å bo på et nytt hotell. Mitt forrige opphold var på Hotel At Six på Brunkebergstorg – og etter dette oppholdet blir det vanskelig å velge noe annet. WOW!

Midt i Stockholm sentrum, på Brunkebergstorg, ligger det moderne luksushotellet Hotel At Six. Hotellet er en destinasjon i seg selv, hvor kunst, arkitektur, stilfull innredning og matopplevelser står i sentrum. Det første som møter deg i lobbyen er en imponerende marmorskulptur av den spanske skulptøren Jaume Plensa. Det er tidligere museumsdirektør Sune Nordgren som har vært ansvarlig for å plukke ut hotellets mange kunstverk.

Fra hotellet kan du gå til de fleste av byens severdigheter, og beliggenheten er utmerket uansett hvilket formål reisen din har. For de hotellinteresserte som jakter hotellbonuspoeng, kan det også være greit å vite at hotellet tilhører kjeden Nordic Choice Hotels.

Rommene

Dette er et stort hotell med 343 rom fordelt på ulike kategorier – fra standardrom til suiter. Rommene er romslige, stilrene og utstyrt med alt du trenger for et komfortabelt opphold. Det er de prisbelønnede, britiske innredningsarkitektene Universal Design Studio som står for innredningen.

Jeg gikk for et deluxe-rom og var ekstremt fornøyd med dette valget. Denne romkategorien ligger på de øverste etasjene, med flott utsikt over byen. Rommet hadde en liten privat balkong hvor jeg kunne stå og nyte morgenkaffen, mens jeg tittet ned på det rolige morgentempoet på torget.

Hvis du virkelig skal slå på stortrommen bør du sjekke ut The Masterpiece Suite, som er på 115 kvadratmeter og med egen takterrasse. Denne er virkelig «one of a kind»!

Mat & drikke

Hotellet bugner over av mat og drikketilbud – med restaurant, bistro, to barer og en takterrasse. Alle stedene tilbyr ulik atmosfære og ulike smaker. Nå er Stockholm også full av helt fantastiske restauranter, men det er alltid deilig å vite at man ikke trenger å forlate hotellet for å få seg en kulinarisk opplevelse.

Det du ikke kan gå glipp av mens du bor her er takterrassen «Stockholm Under Stjernene». Dette er et av de hippeste stedene å henge når det er fint vær, og køen er laaaang i helgene. Bor du på hotellet så kommer du opp før køen, og du kan nyte deilige cocktails til DJ-musikk, lett og lun atmosfære og en helt enestående utsikt over byen.

Frokosten på restaurant Dining Room er en av de beste hotellfrokostene jeg noen gang har spist, og er grunn nok i seg selv til å bo her. Sett av god tid til frokosten, for her er det mye godt å velge mellom – både sunne varianter og litt mindre sunne varianter.

Legg konferansen til Hotel At Six

Hotellet har en stor konferanse- og event avdeling, med møtelokaler i alle størrelser. Her kan du arrangere små ledermøter eller større samlinger for opp til 300 personer. Alt av teknisk utstyr er selvfølgelig topp moderne, maten som serveres er av ypperste kvalitet, og er du på jakt etter kreative områder har de selvsagt en skjult perle eller to å by på.

Konklusjon

Hotel At Six er et utmerket valg i Stockholm – både for en weekendtur med kjæresten eller for et konferanseopphold. Skal vi bestille for deg? Ta kontakt da vel 😊

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
To mennesker sitter med ryggen til og ser ut over en by i solnedgang. Foto
14. februar 2023

Oppskriften på en vellykket kjærestetur

14. februar er Valentinsdagen, og hva passer vel da bedre enn å overraske din partner med en opplevelsesgave i form av en kjærestetur?
Skinner på togstasjon. Foto
14. november 2022

SJ gjenopptar hurtigtog mellom Oslo og Stockholm

Fra 11.desember kan du igjen ta hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm! Det er gode nyheter for de som ønsker et grønnere reisealternativ.
Gamlebyen i Stockholm
28. februar 2018

Kurer reisefeberen din med en tur til vakre Stockholm

Jeg elsker å reise. Nye steder, nye opplevelser og nye smaker er det beste jeg vet. Når jeg planlegger reiser frem i tid, så har jeg en tendens til å tenke flytur med mellomlanding og lang fraværsmelding på e-posten… men jeg har nylig funnet ut at man ikke må reise veldig langt for å få bukt med reisefeberen.