Tilbake

Livet om bord luksuriøse SeaDream Yacht Club

Er du klar for en luksuriøs seiling i Karibia? En drømmeferie hvor alt er skreddersydd til perfeksjon? Ønsker du å oppleve små, urørte øyer som få andre har besøkt? Leve i eksklusive omgivelser? Da bør du ta en titt på seilingene og yachtene til SeaDream Yacht Club.

For første gang har SeaDream Yacht Club invitert reisebyråansatte om bord, og vi fikk æren av å bli med på en seiling i Karibia. Reisen startet på Barbados og vi var innom en rekke små øyer, før vi endte seilingen i Puerto Rico. I denne bloggen kan du lese om livet om bord på yachten.

SeaDream er nemlig «yachting» – en storslagen seiling med 56 lugarer og suiter, med plass til maks 112 gjester. Med nesten like mange ansatte som gjester kan du regne med førsteklasses service. Allerede fra ankomst på terminalen møtes du av service i særklasse, og du entrer en stressfri sone som varer seilingen ut. Selv om seilingen er eksklusiv, er atmosfæren likevel avslappet og uformell.

Kapteinen håndhilser på alle gjester ved ankomst, og du får et glass champagne i hånden og deilige kanapeer. En ekstra hyggelig touch er kalde håndklær i varmen, og skuldermassasje for den som ønsker det. Etter innsjekk blir du fulgt til lugaren.

Lugaren vår var lys, romslig og innbydende. Vi hadde to enkeltsenger, sittegruppe og bra med skapplass. Den magiske minibaren var merkelig nok full gjennom hele seilingen. Lugaren var også utstyrt med et funksjonelt bad, store håndklær, badekåpe, tøfler og organiske badeprodukter.

En dedikert steward sørget for at oppholdet vårt denne uken ble så nær perfekt som mulig. I løpet av kort tid har de ansatte lært seg navnene våre, hvordan vi liker kaffen vår, hva vi foretrekker å spise til frokost, og hva vi foretrekker å drikke til middagen. Her snakker vi service i verdensklasse!

Nyt livet om bord

Med sine fine fasiliteter er faren stor for at du rett og slett bare blir om bord.

De flotte uteområdene inviterer til deilige og avslappende timer i solen. Det er nok av plass, enten rundt det innbydende bassenget på soldekket eller på øverste dekk på en av de balinesiske sengene. Sistnevnte ble raskt en favoritt, og er et perfekt sted å få med seg både inn- og utseiling. Det føles på ingen måte folksomt, og du kan lett finne en plass for seg selv. Servicen hviler aldri, og personalet er raske med å tilby en forfriskning (eller mange) – dette er tross alt all inklusive!

Om du ønsker kan du boltre deg i vannsportaktiviteter når yachten står til anker. Her kan du ta vannsklie fra soldekket og rett ut i havet, og du har tilgang på klassikere som SUP, jetski, kajakk og bananbåt.

Biblioteket er alltid åpent, og innbyr til en stille stund med en god bok. For den som ønsker å trene på golfteknikk, finnes det en golfsimulator. Er du glad i spill, arrangeres det Scrabble, Backgammon eller Bridge hver dag.

Spaavdelingen på dekk 4 tilbyr et stort utvalg behandlinger (ikke inkludert), og her kan thaimassasjen virkelig anbefales! I samme område finner du også et velutstyrt treningsrom, hvor du kan trene så mye du vil.

Kan det friste med en natt under stjernene? Betjeningen rer opp en av de balinesiske sengene på øverste dekk, slik at du kan sovne med stjernene som selskap. Pysj følger med! Dette er veldig populært, så vær tidlig ute med å bestille. Sengen i front anbefales, da denne er mest skjermet.

Ikke glem å gå i land!

Selv om livet om bord er aldri så behagelig, vil vi anbefale å ta en tur til land for å besøke de nydelige øyene. Hver av øyene er utrolig vakre, og de har alle sitt særpreg.

Vi har skrevet en egen blogg om stedene vi var innom – sjekk den ut her!

Slik er en typisk dag om bord:

 • Kl. 07.00: Nyt en «Coffee with a view», som er en deilig kopp med kaffe til soloppgang og innseiling til ny havn.
 • Kl. 08.00: Skipet er som regel ankret opp til dette tidspunktet.
 • Kl. 08.15: Daglig morgen-yoga og Thai Chi med dyktige instruktører. Øvelsene varierer fra dag til dag, og er virkelig en perfekt start på dagen.
 • Kl. 09.00: Spis frokost ute på dekk mellom kl. 08.00 – 10.30. Her kan du velge mellom a la carte og buffet – med varierte og sunne alternativer, og mye å velge mellom for den som ønsker vegetar/vegansk.
 • Kl. 10.00: Dra på oppdagelsesferd på øya du befinner deg på. Fordelen med yachtens lille størrelse, er at den får tilgang på helt andre – og gjerne mer eksklusive havner, enn de store båtene. Det går en tender-båt mellom yachten og kaien, og den har ikke faste tider. Den går når du ønsker at den skal gå.
 • Kl. 12.30: Lunsj serveres frem til kokken 14.00, og du kan velge mellom deilig og sunn mat, både på a la carte og buffet.
 • Kl. 14.00: Legg deg på en av solsengene rundt det lekre bassenget på soldekket, eller på en av de balinesiske sengene på øverste dekk.
 • Kl. 19.30: Spis en nydelig middag ute på dekk, så lenge været tillater det. Vi var heldige og fikk 5 av 7 middager ute. Her kan du velge blant en innholdsrik og variert meny, som i stor grad endrer seg fra dag til dag. Det er utrolig god kvalitet på råvarene og alle rettene er flott presentert. Det jobber syv kokker om bord fra ulike deler av verden, og dette kommer tydelig frem i smakene. En fantastisk opplevelse, kveld etter kveld.
 • Kl. 22.00: Prøv lykken på Casino, med pianobarens pianist i bakgrunnen. Han tar for øvrig imot ønskelåter, og har en ekstra mikrofon liggende dersom du ønsker å briljere med ditt sangtalent.

Det lille ekstra

SeaDream er flinke til å overraske med morsomme og hyggelige høydepunkter – litt utenfor det «vanlige» programmet.

En kveld var det «Dessert Extravaganza», hvor de serverte en nydelig dessertbuffet ved bassenget etter middag, med live-musikk og drinker. En annen kveld ble det arrangert «Rum Madness Cocktails», som var aperitiff før middag med mye spennende å velge mellom.

«Champagne and Caviar Splash» er det store høydepunktet, og dette arrangeres alltid dagen før avstigning. Dette er akkurat like festlig som navnet tilsier – strandfest med champagne og kaviar, servert i vannet på en eksotisk strand, etterfulgt av grilling. Snakk om å avslutte med stil! 

Det dukket også opp små «overraskelser» på lugaren underveis, noe som er med på å gjøre opplevelsen ekstra personlig.

En drømmeseiling

Det er antakelig en grunn til at selskapet heter SeaDream, for dette er rett og slett en drømmeseiling! SeaDream leverer skyhøy kvalitet i alle ledd. Det er en opplevelse uten like, fra reisens start til slutt.

De ansatte ønsker at du skal ha den absolutt beste opplevelsen noensinne, og de gjør sitt ytterste for å etterkomme dine ønsker og behov.

Etter en uke på havet, følte vi at vi hadde vært på tur med vår utvidede familie. Du blir så godt tatt vare på, at du kan skru av hjernen og bare eksistere – og nyte. Akkurat det en ferie skal handle om.

10 nyttige ting du bør vite før en seiling:

 1. Dette er en seiling som passer perfekt for voksne par, venner og de voksne i familien.
 2. Privat bil som henter deg på hotellet og kjører deg til terminalen er en tilleggstjeneste du bestiller på forhånd.
 3. Passet leveres ved innsjekk og oppbevares der under hele seilingen. Dette henter du først når du er tilbake på terminalen på din endestasjon.
 4. Har du glemt solbrillene dine? Ikke fortvil. Du finner en shop her hvor du kan handle solbriller, hodeplagg, vesker etc.
 5. SeaDream tilbyr minst én utflukt på hver destinasjon, som kjøres av SeaDreams dyktige aktivitetsleder. Disse kan forhåndsbestilles med 10 prosent rabatt, eller bestilles på stedet. Bare husk at det er begrensede antall plasser og første-person-til-mølla-prinsippet som gjelder.
 6. Ønsker du å dra på oppdagelsesferd på egenhånd når yachten ligger ankret? De har et begrenset antall sykler til utlån, så er du tidlig ute kan du sikre deg en. Få tips til hvor du bør bevege deg og hva du bør gjøre, av cruise director.
 7. Her er det enkelt å komme i kontakt med andre gjester. Reiser du alene, plasseres du gjerne på bord med andre passasjerer til middag, som gjør det hele til en sosial affære.
 8. Cruise director ser du mye av om bord. Hun er ansvarlig for programmet om bord, og inviterer gjerne gjester til å spise middag med henne. Vi og fem andre gjester fikk gleden av hennes utmerkede selskap en av kveldene. En utrolig fin måte å komme i kontakt med andre gjester på.
 9. Vil du slappe av på lugaren finner du her et bredt utvalg av filmer på skjermen, og romservice er inkludert og tilgjengelig hele dagen/kvelden. Menyen er enkel, men bra, og leveringen er rask.
 10. WIFI er ikke inkludert, men kan kjøpes mot et tillegg.

Drømmer du om å yachte i Karibia?

Vi hjelper deg mer enn gjerne med å oppfylle din drømmereise til Karibia. Ta kontakt med våre ferieeksperter, så setter vi opp et skreddersydd tilbud til deg.

Visste du forresten at du kan leie hele SeaDream-yachten for deg og selskapet ditt? Perfekt for en firmareise, et event, et bryllup utenom det vanlige, eller for en stor familie på tur!

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Sykler står parkert ved en vakker hvit sandstrand. Foto
28. april 2023

Yachting med SeaDream – en uke full av opplevelser

SeaDream Yacht Club tar deg med til vakre, urørte øyer som få andre har besøkt. Her kan du lese om opplevelsene som finnes på de ulike øyene.
Seven Seas Splendor (Regent) i Porto, Portugal
14. oktober 2022

På luksuscruise med Regent fra Bordeaux til Lisboa

Caroline i Berg-Hansen Cruise Collection har vært på reise med Seven Seas Splendor, og her kan du lese om hennes cruiseopplevelse!
Ett av bassengene på cruiseskipet Wonder of the Seas
15. august 2022

Cruise i Middelhavet med Wonder of the Seas

Det første du tenker når du ser cruiseskipet «Wonder of the Seas» er: WOW! Så stor! Bli med om bord og sjekk ut hva «vidunderet» byr på!