Tilbake

Norges beste hotellfrokost 2022

Er du en av de som vektlegger kvaliteten på frokosten når du velger hotell? Twinings Best Breakfast Awards 2022 har kåret landets beste hotellfrokost, og her får du resultatet.

To boller med havregrøt på et marmorbord. Foto

Twinings Best Breakfast Awards er en årlig konkurranse der landets beste hotellfrokost kåres. Grunnet koronapandemien har de hatt to års pause, men i år var det altså nok en gang duket for prisutdeling. Årets fagjury bestod av kokkene Lars Erik Underthun og Wenche Andersen, sammen med et hemmelig jurymedlem. Over 400 hotellfrokoster fra hele landet har vært med i konkurransen.

Prisutdelingen gikk av stabelen på Gimle Kino i Oslo 3. november, og helt unikt for årets kåring er at juryen valgte å splitte førsteplassen i to.

På delt førsteplass kom Scandic Nidelven og Britannia Hotel – to hotellperler i Trondheim. Dette er 14. gangen Scandic Nidelven står øverst på frokost-pallen (av totalt 16 mulige). Tredjeplassen gikk til Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo.

Skal du på jobbreise til Trondheim eller Oslo og ønsker en «ut-av-deg-selv-opplevelse» ved frokostbordet, vet du altså hvilke hoteller du skal se etter i reiseportalen Webgate 😊

Juryens bedømmelse

Ønsker du å lese juryens bedømmelse for de tre frokost-finalistene? Den finner du nedenfor.

Scandic Nidelven: Scandic Nidelven er best i klassen når det gjelder den tradisjonelle hotellfrokosten, og har perfeksjonert denne. De er enestående i å håndtere en stor mengde gjester uten at det går utover opplevelsen, og selv med et svært bredt utvalg serverer de øverste klasse både når det gjelder kvalitet og service, samtidig som de ivaretar bærekraft. Dette er et sted alle vil føle seg hjemme og ivaretatt, hvor det alltid er noe nytt og spennende, og hvor alle kan finne akkurat det de ønsker for å ha den beste frokostopplevelsen.

Britannia Hotel: Britannia Hotel har rendyrket den luksuriøse frokostopplevelsen, og i fantastiske lokaler tilbyr de sine gjester noe unikt. De har banet vei for en ny type hotellfrokost i Norge, og har nå finpusset dette til det ypperste. De har nøye utvalgte retter av aller beste kvalitet og hver gjest får strålende service. Her kan alle finne noe de ønsker enten fra menyen eller fra bufféen, og hver rett er nøye gjennomtenkt for å tilby det beste på en bærekraftig måte.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo: I hjerte av Oslo tilbyr Thon Hotel Rosenkrantz Oslo en intim og hyggelig frokost av høy kvalitet. Godt utvalg av det meste, med en kombinasjon av tradisjonelle retter og et bredt utvalg av både kalde og varme grønnsaker. De får veldig mye ut av lokalene sine, der logistikken er vanskelig og plassen begrenset, og er gode til å ivareta gjestene sine.

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Illustrasjon som viser vinner av World Travel Awards, beste Travel Management i Norge
22. november 2022

Berg-Hansen til topps i kåring for tredje året på rad

For tredje året på rad er Berg-Hansen kåret til det beste reiseselskapet i Norge innen Travel Management av World Travel Awards.
Skinner på togstasjon. Foto
14. november 2022

SJ gjenopptar hurtigtog mellom Oslo og Stockholm

Fra 11.desember kan du igjen ta hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm! Det er gode nyheter for de som ønsker et grønnere reisealternativ.
Mann og kvinne står i kontorlokaler og ser inn i kamera
14. november 2022

Berg-Hansen og Flyr gir jobbreisende flere valgmuligheter

Vi heier på alle nye aktører i det norske reisemarkedet, og nå kan de første jobbreisende i Berg-Hansen bestille Flyr i vår bestillingsportal.