Tilbake

SJ gjenopptar hurtigtog mellom Oslo og Stockholm

Pandemi og mye arbeid på togskinnene mellom Oslo og Stockholm har de siste årene bremset togtilbudet mellom de to hovedstedene. Men nå har SJ bestemt seg for å satse igjen!

Skinner på togstasjon. Foto

Fra 11. desember 2022 øker SJ antall daglige avganger mellom Oslo og Stockholm til hele fem, hvorav tre av de er hurtigtog. På lørdager vil det være tre avganger og på søndager fire.

Med hurtigtoget er reisetiden nede i 5 timer fra «dør til dør».

I følge informasjon på SJ sine nettsider kan en reisende som skal tur/retur Oslo – Stockholm spare miljøet for rundt 100 kilo Co2 ved å ta toget. Det er med andre ord liten tvil om hva det riktige valget vil være fremover, uavhengig om du skal til Stockholm i jobb eller privat sammenheng.

Visste du forresten at du som bedriftskunde i Berg-Hansen har tilgang på togbestillinger i reiseportalen Webgate? Du har med andre ord all mulighet til å booke hurtigtog med SJ neste gang du skal til Stockholm på jobbreise.

God tur ❤

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Vindmølle blant mye mennesker og grønne plener
13. oktober 2022

På togreise i Europa: London – Amsterdam – Brussel

Ønsker du å oppleve flere byer på kort tid i Europa? Da kan vi anbefale deg å ta toget istedenfor å fly! Les om Stine sin togreise her.
Berg-Hansen App
29. august 2022

10 tips til hvordan bli mer selvbetjent i Berg-Hansen

Via onlineportalen Webgate kan du hente kvitteringer, administrere profilen din, gjøre endringer, kansellere reiser og mye mye mer.
Raumabanen
28. juni 2022

Norske togstrekninger på topp i europeisk kåring

Lonely Planet har kåret Europas topp 10 mest naturskjønne togreiser for 2022, og Norge stikker av med hele to av tre pallplasseringer!