Tilbake

Varme og historiske konferansehoteller rett utenfor Oslo

Losby Gods, Sundvolden Hotel og Lysebu er tre hoteller med lang erfaring når det kommer til konferanser. Her legger de til rette for påfyll av inspirasjon, motivasjon og faglig innhold. Fordelen med å dra litt ut av byen er at det ofte er bedre kapasitet, rimeligere priser og naturskjønne uteområde.

Losby Gods

Midt i naturen, men kun 20 minutter med bil fra Oslo finner du Losby Gods. Et hotell med mye historie og sjel. Gjennom tiden har godset vært et kjent og verdsatt sted av både kongelige og hovedstadens elite – et sted hvor du blir møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjonen er godt ivaretatt og videreført. At Losby Gods ligger idyllisk plassert ved et av landets beste golfanlegg er også et stort pluss for mange, som betyr store grøntområder og flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet.

En konferanse her vil inspirere. Med 70 hotellrom, en utsøkt restaurant, selskapslokaler, bar, og møterom i ulike størrelser, er mulighetene mange. Det største av totalt 16 møterom rommer opptil 180 personer, og de har alle sin personlige stil. Men det de alle har til felles er at de er tilrettelagt for et godt arbeidsmiljø og gode samtaler. Konferansen din blir selvfølgelig også tilpasset dine ønsker og behov. Les mer om de ulike møterommene på Losby Gods her.

De tilbyr en rekke morsomme aktiviteter som skaper samhold, som kan være et fint avbrekk i det faglige. Hva med en omvisning på hotellet med historiefortelling om stedets spennende fortid? De nyeste aktivitetene på menyen er alpakkavandring og Paint’n Sip. En aktivitet som skaper mye engasjement og får frem konkurranseinstinktet er hotellets «krimgåte», hvor samarbeid og teamfølelsen får seg et løft. En tur ut med bålpanne og noe varmt i koppen er også en klassiker her. Mulighetene er med andre ord mange.

En stor del av opplevelsen på Losby Gods er maten, og restauranten byr på tradisjonsrik herregårdsfrokost, samt smakfulle lunsjer og middager i hyggelige omgivelser. Du kan også legge opp til et festmåltid i egne lokaler, for en mer intim og lukket middagsseanse.

..og med hjemmekoselige hotellrom, våkner du uthvilt og klar for en ny dag!

Sundvolden Hotel

Sundvolden Hotel er et hotell full av tradisjoner, beliggende ved en av Norges største innlandsfjorder – Tyrifjorden, omringet av vakker natur. Hit kommer du deg enkelt med bil eller buss, og kjøreturen fra Oslo ligger fra 40 minutter avhengig av trafikken.

Hotellet er drevet av ekteparet Tord og Cecilie Laeskogen, og det er lett å se at hotellet driftes med en stor dose kjærlighet. Målet deres er å skape minneverdige opplevelser for sine gjester, og du ønskes varmt velkommen.

Her er møterommene moderne, men også unike, og rommer alt fra 2 til 800 personer. Tilstede under konferansen har du alltid tilgang på erfarne konferanseverter og -vertinner, som sørger for at arrangementet går knirkefritt. Les mer om møterommene på Sundvolden Hotell her.

Aktiviteter er en viktig del av konferansen, og her kan Sundvolden Hotel bidra med kulturbygging, teambuilding, latter og glede. Mulighetene er mange, både innendørs og utendørs. De kan arrangere hjernetrim og quiz, tvekamp, rappellering, olabilrace, og selvfølgelig varianter der du nyter naturen rundt – om det er båttur på fjorden eller en topptur til fots. I nærheten finner du også Kistefos- The Twist og Hadeland Glassverk, perfekt for en liten utflukt.

Maten du får servert på Sundvolden Hotel lages alltid fra bunnen av, og er basert på gode råvarer hentet fra fjorden og de lokale bøndene. Hva med å avslutte kvelden med en forrykende bankettmiddag og tilhørende underholdning?

Nyt en god natts søvn i en myk og deilig seng, i rolige omgivelser. Ja, alt ligger til rette for at deltakerne dine vil returnere hjem uthvilte, og med masse ny motivasjon og inspirasjon.

Lysebu

Inne i skogen og «på toppen» av Oslo ligger Lysebu, kun en t-banetur fra hovedstadens sentrum.

Her kan du ha både dagsmøter og konferanser med overnatting. Det er lyse og fine møterom, med muligheter for å gå ut i de idylliske omgivelsene for en pause. Les mer om de ulike møterommene på Lysebu her.

På Lysebu starter du dagen med en nydelig frokostbuffet med lokale delikatesser. En god frokost setter standarden for dagen og prepper deg godt for en dag med møter.

Hotellet tilbyr «Grønn konferanse», som passer perfekt for den som ønsker et innslag av bærekraft. De fokuserer spesielt på maten, og har en «fra jord til bord»-tankegang. De har blant annet et eget drivhus med stor kjøkkenhage, hvor de dyrker urter og grønnsaker.

Vi har troen på det å gi deltakerne «det lille ekstra», og Lysebu tilbyr mange fine og unike opplevelser som bidrar til nettopp dette, og samtidig skaper samhold. Et lite sosialt avbrekk er viktig for å komme nærmere hverandre, og bygge kultur i bedriften. Hva med et kokkekurs hvor deltakerne kan nyte egenlaget mat sammen? Eller hva med å kombinere Lysebu med en utflukt til Frognerseteren, hvor gjengen kan spise et utsøkt måltid til byens beste utsikt?

Det er også fullt mulig å ta i bruk områdets mange fine turmuligheter, etterfulgt av et glass med noe godt i foran peisen. Noe av det jeg liker best med Lysebu er stillheten, og følelsen av å være på hytta.

Avslutt kvelden med en magisk solnedgang og bålkos, spekemat og hotellets eget brygg på terrassen. Før du legger deg i en førsteklasses seng, og nyter natten.

Kontakt oss

Er du i planleggingsfasen av en konferanse, og ønsker et konferansested som byr på både kjærlighet og historie? Ta kontakt med våre prosjektledere!

Telefon: 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no

Relaterte blogginnlegg

Se alle innlegg arrow_forward
Fire mennesker kledd til fest står og spiller blackjack. Foto
14. mars 2023

5 tips som sørger for et vellykket julebord

Hva med å ta årets julebord til nye høyder, og skape noe som virkelig setter spor hos gjestene dine? Her får du 5 gode julebordtips!
Danebu Kongsgaard
11. februar 2022

Gårdskonferanse – nasjonalromantisk, historisk og nært

Er du på utkikk etter et unikt, intimt og koselig konferansested, i idylliske omgivelser og med god mat? Her til lands er vi så heldige å ha mange slike konferanseperler, og flere av de er gårder med lange tradisjoner og spennende historie. Her får du noen av våre gårdsfavoritter på Sør- og Østlandet.
Marstein Fyr
21. januar 2022

6 spektakulære møteperler rundt om i Norge

Et møte i unike og inspirerende omgivelser kan gjøre underverker for både produktivitet og kreativitet. Her er noen av våre møtefavoritter!