Tilbake

Berg-Hansen Asker & Bærum – ditt lokale reisebyrå på Bekkestua

Berg-Hansen familien består av mange kontorer på kryss og tvers av landet, og denne uken skal vi bli litt bedre kjent med kontoret vårt som ligger i Frøytunveien i hjertet av Bekkestua – nemlig Berg-Hansen Asker & Bærum.

Den lille gjengen på Bekkestua beskrives som både kunnskapsrike, serviceinnstilte og effektive. De har i snitt 23 års fartstid i Berg-Hansen, så er du i kontakt med Helle, Gro og Grete kan du være trygg på at rådene du får er basert på lang erfaring og tonnevis med kompetanse.

Raymond Engelstad Jamaris er fungerende daglig leder her – en ny rolle for han, men én av mange roller fra en lang karriere i Berg-Hansen. Jeg har tatt en prat med Raymond, for å bli litt bedre kjent med Berg-Hansen Asker & Bærum, og hva de kan hjelpe både bedrifter og deg som privatperson med.

Raymond, Helle, Gro og Grete på Berg-Hansen Asker & Bærum

Fortell kort hvilke reisebyråtjenester dere leverer?

Vi i Berg-Hansen Asker & Bærum er en totalleverandør innen reisetjenester, som betyr at vi kan hjelpe deg med stort sett alt innen reiser. Vi har en rekke lokale bedriftskunder som benytter oss til både jobbreiser, kurs, konferanser og større firmaturer. Vi har i tillegg masse spennende kunder som benytter oss på sine privatreiser – alt fra singelturer til store grupper.

Ambisjonen vår er å være det prefererte reisebyrået i Asker og Bærum, for både kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Vi må riste av oss ryktet om at det er dyrt og gammeldags å bruke reisebyrå – for er det noe vi vet etter halvannet år med pandemi, så er det at vår rolle som reiseekspert er viktigere enn noen gang. Vi skal være en lønnsom og enkel reise- og møtepartner, uansett om du reiser i jobbsammenheng eller på privatreise.

Hvis du skal trekke frem et par ting, hva er dere skikkelig gode på?

Her på Bekkestua fokuserer vi mye – og er veldig gode på – den personlige «touchen». Selv om vi er digitale og mange av kundene våre bestiller online via reiseportalen vår, er det ikke alltid like enkelt å finne frem i jungelen av valg. Det å gi kundene tillitt og trygghet rundt bestillingen, i tillegg til å skreddersy den etter kundens ønsker og behov, er noe vi syns er veldig gøy.

Vi har opp gjennom årene arrangert mange hundre turer til både fjern og nær, og mange av de omhandler golf – som vi er spesialister på. Svært mange av kundene våre elsker å reise, og de elsker å spille golf. Så det å komme med gode og nye anbefalinger innenfor golfreiser, er noe vi jobber mye med.

Hva er siste nytt fra kontoret?

Siste nytt er at vi endelig er på plass, fysisk, på kontoret! Vi jubler over at reiselivet begynner å våkne til liv igjen, og at kundene våre endelig reiser. Det er utrolig hyggelig å snakke med kunder som vi ikke har snakket med på en stund. I tillegg får vi nå en del nye kunder som ønsker hjelp med reisehverdagen sin, og som ser verdien av å benytte et lokalt reisebyrå.

Har dere en god kundehistorie på lager?

En av våre kunder hadde lenge forsøkt å få datteren sin og hennes hund hjem fra Storbritannia, men ingen flyselskaper kunne hjelpe henne. Det ble nemlig innført strenge restriksjoner mot å ta med hund til/fra Storbritannia under koronapandemien. Hun kontaktet oss – selvsagt fortvilet etter å ha forsøkt å nå gjennom til alle mulige flyselskap, uten hell. Helle tok saken, og etter et par forsøk satt både datteren og hunden på flyet hjem til Norge. Kunden kunne nesten ikke tro det, og var utrolig takknemlig for hjelpen 😊

Berg-Hansen Aker & Bærum ligger på Bekkestua

Helt på tampen, dette er ukens 3 tips fra Berg-Hansen Asker & Bærum:

  1. Grete Døving; har vært ansatt som reiserådgiver i Berg-Hansen siden 1995.
    Det virker kanskje gjentagende, for alle snakker mye om dette nå, men det er fordi det er så utrolig viktig. Husk å sjekke hvilke innreiseregler som gjelder for landet du skal til. Skal du mellomlande så er det viktig at du også er oppdatert på hva som gjelder der. Dette hjelper vi deg med, når du bestiller reiser via oss. Du kan også sjekke CIBT sin innreiseguide, som er et godt online verktøy.
  2. Helle Olsen; er reiserådgiver med 21 års erfaring.
    Planlegg reisen din godt og ta høyde for at uforutsette ting kan skje. Akkurat slik verden er nå, lønner det seg å betale ekstra for fleksible billetter.
  3. Gro Solheim; har 23 års fartstid som reiserådgiver i Berg-Hansen.
    Sett deg godt inn i hvilke smitteverntiltak en destinasjon praktiserer – her er det svært store forskjeller fra land til land, og gjerne også fra by til by. Det er viktig at du følger lokale tiltak. Er det eksempelvis påbud om munnbind enkelte steder, anbefaler jeg deg å pakke med dette i kofferten så du er sikker på at du har dette tilgjengelig. Jeg vil også anbefale deg å beregne ekstra god tid på flyplassen.

Har du lyst til å snakke med noen i Berg-Hansen Asker & Bærum? Klikk her for kontaktinformasjon.