To zebra står inntil hverandre og ser inn i kamera, med frodig grønn natur rundt seg. Foto

Drømmen om eksotiske Afrika

Vi skreddersyr unike opplevelsesreiser i Afrika, enten du vil besøke ett land eller flere. Safari. Naturopplevelser. Tett på kulturen. Sol og bad. Eller kanskje en kombinasjon av alt?

Drømmer du om en reise til det afrikanske kontinent? Vi har spesialisert oss på Afrika-reiser, som betyr at du som kunde kan føle deg helt trygg på at våre anbefalinger er i toppklasse.

Afrika har alt. Hvite strender, nasjonalparker fulle av dyreliv, vennlige mennesker, god mat, og ikke minst en variert og utrolig spennende kultur. En reise hit egner seg godt for både barnefamilier, par og venner – i alle aldre.

Vi kan garantere opplevelser utenom det vanlige, som vil være med deg i lang, lang tid.

To leoparder står vendt mot hverandre. Foto

Skreddersydd safari

Safari er en fantastisk opplevelse for både liten og stor. Vi skreddersyr safari ut fra hvilke dyr du ønsker å se og hvilket transportmiddel du foretrekker. Safari er mulig både på land og i vann – så hva går din safaridrøm ut på?

Mennesker som bader i azurblått hav og går på en kritthvit strand. Foto

Tropiske strender

Langs kysten finner du langstrakte strender, og er du heldig kan du møte på både delfiner, hvaler og skilpadder. Sanden er hvit og vannet er krystallklart, og alt ligger til rette for både avslapping, dykking og snorkling.

En allé av Baobabtrær på Madgaskar i Afrika. Foto

Varierte naturopplevelser

Fra nasjonalparker, savanner og sanddyner, til Kilimanjaro, Victoria Falls og Blyde River Canyon. Afrika er et paradis for naturelskere, med sin varierte og storslåtte natur. Snakk om å velge naturopplevelser fra øverste hylle!

Utsiktsbilde over Cape Town, hvor du ser masse hus ligge nedover en bakke mot havet. Foto

Verdens vakreste storby

Det finnes flere spennende storbyer i Afrika. Cape Town er en av de, og denne byen regnes som en av verdens vakreste. Shopping, mat, taubane opp Table Mountain – her er det helt umulig å kjede seg!

Golfbiler står parkert på en grønn golfbane. Foto

En golfers drøm

I byen George i Sør-Afrika finner du landets fremste golfresort, Fancourt. Her kan du velge mellom fire golfbaner, der alle er designet av proffspilleren Gary Player. Spiller du golf, vil dette være innertier for deg!

To små elefanter står med snablene inntil hverandre. Foto

Når skal du dra?

Når de ulike landene har regntid og tørkeperiode varierer. Vi kommer gjerne med anbefalinger, for å unngå regn. Har du helt konkrete ønsker om sted, bør du undersøke regntiden før du fastslår reisedato.

Anbefalte turer til Afrika

Se alle innlegg arrow_forward
Stammefolk i flotte antrekk som spiller på trommer og synger

Opplev Afrika: Zululand, Safari & Umhlanga

Den perfekte Afrika-reisen får du når du kombinerer safari med kulturopplevelser i Zululand og deilige solfylte dager på stranden i Umhlanga!
Elefanter som går mellom åpne safaribiler

Opplev Afrika: Safari i Kruger og Cape Town

Ønsker du å få mest mulig ut av din neste Afrika-reise? Kombiner enestående safariopplevelser i Kruger, med den vakre storbyen Cape Town.
Utsiktsbilde over Cape Town, hvor du ser masse hus ligge nedover en bakke mot havet. Foto

Opplev Afrika: Cape Town og vinlandet Franschhoek

Kombiner den vakre storbyen Cape Town med nydelige smaksopplevelser i vindistriktet Franschhoek. Alt dette på kun 4 netter!

Fortell oss hva du drømmer om i skjema nedenfor, så skreddersyr vi den perfekte Afrika-reisen for deg.

Ønsker tilbud på Afrika-reise

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut