Kvinne i basseng som speider utover havet

Skreddersydde feriereiser

En ferietur kommer i mange former – enten det er en chartertur med familien, en opplevelsestur med kjæresten, bryllupsreise, en blåtur med vennegjengen, eller norgesferie på egenhånd.

De ekstraordinære opplevelsene krever god planlegging og massevis av research. Er du beredt til å gjøre denne jobben selv, eller vil du ha vår hjelp slik at du kan bruke tiden din på noe helt annet?

Som reisebyrå har vi full kontroll på flyruter, hoteller, aktivitetstilbud og restauranter rundt omkring i hele verden, og vi hjelper deg med glede å plukke ut de løsningene som passer best til akkurat ditt behov. For det er ufattelig mye å velge mellom – men nøkkelen ligger i å finne den perfekte flyruten, det perfekte hotellet og de aktivitetene og utfluktene som gjør reisen din uforglemmelig.

Kamelkyss i Marokko

Kontakt våre ferieeksperter

Våre ferieeksperter er nettopp det – eksperter – som selv har besøkt store deler av verden, og som hjelper kundene våre med å realisere sine reisedrømmer hver eneste dag.

Ta kontakt med oss, så er vi her for deg igjennom hele prosessen – fra bestilling til du kommer hjem igjen.

Cinque Terre i Italia

Hvorfor reisebyrå?

Er du fremdeles usikker på hvorfor du skal bestille reisen din gjennom Berg-Hansen? Sjekk ut denne bloggen! Det er både tidsbesparende og trygt å benytte et reisebyrå, og det er i tillegg en myte at det koster massevis av penger.