Familie på tur

Gruppereiser i privat regi

Skal vennegjengen, storfamilien, tippelaget eller syklubben på tur? Vi organiserer gruppereiser for store og små grupper, i både inn- og utlandet.

Våre ferieeksperter har lang erfaring med å skreddersy gruppereiser. Fortell oss hva som er viktige for dere, så finner vi gode flyløsninger, egnet hotell, restauranter, aktiviteter og utflukter.

Les mer om de ulike gruppereisene vi tilbyr nedenfor, og send oss en forespørsel for å starte planleggingen av ditt neste sosiale eventyr.

Med storfamilien på tur

Familien på tur

Fyller du rundt år og vil ta med hele familien på tur – både barn og barnebarn? Eller skal storfamilien på tur, med både onkler, tanter og søskenbarn? En ferie med familien byr på kvalitetstid og muligheten til å gjøre morsomme aktiviteter og utflukter sammen. Vi hjelper dere med hele pakken.

Gode venner koser seg på restaurant

Vennetur

Skal du arrangere den årlige blåturen for vennegjengen? Det vanskelige med å organisere venneturer, er å finne en dato som passer for alle og et reisemål som trigger reiselysten hos hele gjengen. Vi hjelper dere gjerne!

PS. Her får du våre beste tips til hvordan organiseringen av venneturen kan gjøres bittelitt enklere.

En gruppe på rafting i elv

På tur med klubben, foreningen eller laget

Skal sportsklubben på tur? Syklubben? Tippelaget? Det hviler mye ansvar på skuldrene til den som har ansvaret for å bestille reise og opphold, så hvorfor ikke delegere ansvaret videre til oss? Vi hjelper dere med å bestille reisen og oppholdet samlet, i én pakke. Det er både trygt og fryktelig enkelt!

Topptur til Galdhøpiggen

Bedriftsgrupper på tur

Skal hele bedriften på tur? Eller skal du ta med teamet eller avdelingen din på et kombinert faglig og sosialt opplegg? Berg-Hansen Meetings & Events er eksperter på dette.

Les mer om hva vi kan hjelpe deg med her!