Tilbake

Bor du i Stavanger og omegn? Da bør du ta en kikk her!

Denne våren har vi lansert en rekke pakketurer med avreise direkte fra Stavanger. Her finnes både turer innenlands i Norge, og til flere flotte europeiske destinasjoner. Nå har vi samlet et lite utvalg som vi er sikre på vil gi deg både inspirasjon og reiselyst!

Fjord Cruise, Fløibanen og byvandring i Bergen

Opplev Bergen i sommer! Byen mellom de syv fjell og Vestlandets hovedstad kan by på noen av landets mest berømte attraksjoner, natur, kultur og storbyopplevelser. I tillegg til reise og overnatting inkluderer dette tilbudet en heldags utflukt. Du får dra på Fjord Cruise gjennom Osterfjorden til den trange og idylliske Mostraumen, en spennende og lærerik guidet tur i Bergen sentrum, og ikke minst, en tur opp med Fløibanen.

Denne turen har gått ut på dato, men send oss gjerne en forespørsel!

Malaga – storbyferie på solkysten

Hva med en storbyferie med middelhavsklima og solgaranti? Malaga er en av Spanias eldste byer, og vil sjarmere de fleste. Med sol over 300 dager i året, er du nesten garantert fint vær. Malaga kan by på et stort utvalg av flotte museer, kunst, historie, kultur, gode shoppingmuligheter og strender i gangavstand fra sentrum. Gode mat- og vinopplevelser er du garantert på de mange sjarmerende kafeene, restaurantene, barene og bodegaene.

Denne turen har gått ut på dato, men send oss gjerne en forespørsel! 

Historiske Krakow – byen som har alt

Velkommen til Polens nest største by, som også er av de eldste og vakreste. I Krakow kan du rusle rundt i den vakre bykjernen med godt bevart bebyggelse fra middelalderen. Her får du oppleve et yrende folkeliv, og nyte mat og drikke i en av byens mange gourmetrestauranter. Det er like trivelig her før jul, med julemarked og stemningsfulle juledekorasjoner, som det er på våren, når det ofte blir noen grader varmere enn det er her hjemme, og uterestauranter og parker våkner til liv. Den gode stemningen må oppleves!

Denne turen har gått ut på dato, men send oss gjerne en forespørsel!

Bath – en reise tilbake i tid

Bath står på UNESCOs verdensarvliste og er en av Englands vakreste byer. Byen har flotte romerske og georgianske bygninger, og er mest kjent for sine varme kilder og romerske bad. I de koselige gatene er det et stort utvalg av kafeer, restauranter, puber, unike butikker, samt flere av de kjente butikkene som du forventer deg.

Denne turen har gått ut på dato, men send oss gjerne en forespørsel!

Storby og strandliv i Nice

Lyst på en ferie, men vanskelig å velge mellom storby og strandliv? Fly til Nice – Den franske rivieras hovedstad, med direktefly fra Stavanger. Byen ved Middelhavet har et behagelig klima store deler av året, og er det perfekte reisemål dersom du vil kombinere sol og bad med kultur og shopping. Etter Paris, er Nice Frankrikes mest besøkte by, men det føles aldri overbefolket.

Denne turen har gått ut på dato, men send oss gjerne en forespørsel!