Tilbake

Det er ikke det samme hvor du bor

Det er et virvar av hoteller å velge mellom, og det er et virvar av steder å bestille hotell. Men hvordan få de beste anbefalingene og vite at du velger rett hotell? Her får du 5 grunner til å bestille hotell hos Berg-Hansen!

Berg-Hansen Anbefaler

1. Kundenes egne hotellvurderinger

Vi har på rekordtid fått inn over 100.000 hotellvurderinger fra våre kunder. Etter et hotellopphold sender vi ut et vurderingsskjema til kunde, der han eller hun kan komme med sine meninger om hotellet. Det er kun de som har bestilt hotell gjennom Berg-Hansen som har anledning til å svare.

Dersom du ønsker å se hva våre egne reiseeksperter mener om hotellet, kan du også velge å se disse anbefalingene når du skal bestemme hotell. Vi nordmenn er ikke som alle andre, og har også litt andre krav til hotellene vi skal bo på. Derfor er det fint å kunne se norske hotellvurderinger som hjelper deg å finne hotellet du er på jakt etter.

2. Vi er dine hotelleksperter

Vi har syv hotelleksperter i Berg-Hansen, som kun jobber med hotell. De tester hoteller og sørger for at våre kunder bestiller hoteller vi vet de kan sove godt på. Og de elsker å gi sine anbefalinger til deg når du trenger det! Hotellavdelingen finner dessuten hotellrom når det er smekkfullt i en by – eller når du ikke vet hvor det lønner seg å bo. Hotellavdelingen er dessuten en lønnsom partner for deg som skal bo på hotell i lengre perioder fordi de forhandler gode priser.

3. Berg-Hansen utvalgte hotell

Vi har reist rundt og testet hoteller slik at det blir enklere for deg å velge riktig hotell. Vi kaller det Berg-Hansen utvalgte hotell. Her finner du hoteller til ulike lommebøker – og ulike anledninger. Felles for alle hotellene er at våre kunder trives på hotellene, og vi vet du kan sove, spise og bo godt på de utvalgte hotellene. Frokost, wifi og skatter er alltid inkludert i utvalgte hotell-prisen.

4. Vi gjør det enkelt for deg å velge

Vi har samlet et stort utvalgt av hoteller og priser på én nettside. På den måten kan du enkelt sammenligne og bestille det hotellrommet som passer deg og ditt budsjett best.

5. Beste pris

Vi garanterer deg den beste avtaleprisen. Du trenger ikke være redd for å ikke gjøre en god hotelldeal når du bestiller gjennom Berg-Hansen. Vi gir deg alltid din avtalepris, samtidig som stadig flere av våre kunder også ønsker seg å benytte seg av våre spesialpriser. På den måten sikrer du deg alltid en forutsigbar, trygg og god hotelldeal.