Tilbake

Disse 6 fordelene får du med hybridmøter

Det siste året har vi blitt introdusert for nye møtekonsepter, som gir oss muligheten til å treffe både kunder og kolleger, tross pandemi. Mange har fått øynene opp for hybridmøter, som er en kombinasjon av et fysisk- og digitalt arrangement.

For til tross for at vi lever i uforutsigbare og usikre tider, har vi fremdeles behov for gode og velfungerende møteplasser. Møteplassene har endret seg, men det betyr ikke nødvendigvis at de er noe dårligere enn de tradisjonelle fysiske møtene våre.

Direktør for Meetings & Events, Anna Andresen
Direktør for Meetings & Events, Anna Andresen

Direktør for Meetings & Events, Anna Andresen, lister her opp 6 fordeler med hybridmøter:

  1. Fleksibelt – denne møteformen gir oss muligheten til å planlegge for det aller meste, uten å måtte begrense antall deltakere. Så lenge vi har gode lokasjoner til grunn, finnes det ingen begrensninger på hvordan et slikt arrangement kan tilpasses.
  2. Nå ut til enda flere – med hybridmøter kan du nå ut til en større deltakerskare, enn det som ville vært mulig for et fysisk arrangement. Deltakerne kan i tillegg se opptak fra arrangementet, akkurat når det passer dem.
  3. Engasjement og interaksjon – under et hybridmøte slår vi sammen fordelene med et fysisk møte og et digitalt møte. Vi tilrettelegger for at alle som deltar opplever et engasjerende budskap og får interagere gjennom å stille spørsmål, delta i avstemminger og quiz.
  4. Profesjonelle rammer – et hybridmøte planlegges som en tv-sending, så både fysiske og digitale deltakerne får oppleve profesjonelle rammer. Eksempler kan være en estetisk scene, samt gode kameravinklinger av deltakerne på scenen.
  5. Fast dato – med et hybridmøte forsvinner bekymringen du gjerne har, for at arrangementet må utsettes eller kanselleres på grunn av smitteverntiltak. Vi planlegger for ulike scenarier, slik at arrangementet kan gjennomføres uansett.
  6. The world is your oyster – glem landegrenser og reisekostnader når du bestiller innledere og foredragsholdere. Vi kan få til livesending eller profesjonelle opptak med (så å si) hvem som helst i hele verden. Her er det kun budsjettet som setter grenser.

Les mer om hybridmøter her, og ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker et prisestimat på ditt neste arrangement.

Telefon: +47 810 56 810
E-post: grupper@berg-hansen.no