Tilbake

Reisegavekort i julegave?

Mange lengter etter å reise, og har reiseplanene klare så fort pandemien er under kontroll og landegrensene åpnes igjen. Vanligvis er reisegavekort en kjær gave under mange juletrær, men er det egentlig en god idé å kjøpe gavekort på reise nå? Her gir vi deg tre grunner for hvorfor det fortsatt er trygt å gi et reisegavekort i julegave.

Med vaksine på vei ser vi et lys i tunnelen – snart kan vi reise igjen! Vi trenger alle noe å se frem til, og vi vet at reiser gir oss påfyll av energi, glede og nye opplevelser. Kjenner du en globetrotter som har kofferten «ferdig pakket», kan et reisegavekort være en gave som varmer, også i år.

Gi en reise i julegave

3 grunner for å bestille reisegavekort hos oss:

  1. Det er trygt finansielt
    Vi er et ressurssterkt selskap som står gjennom covid-19, vi kommer ikke til å gå konkurs. Du risikerer derfor ikke å «kjøpe katta i sekken». Reisegavekort hos Berg-Hansen er gyldig i 2 år.
  2. Gavekortet gjelder for alle typer reiser
    Reisegavekortet kan brukes på alle type reiser i både inn- og utland. Gavekortet kan brukes som delbetaling av en større feriereise, eller som betaling for en enkelt flybillett. Det er med andre ord mange muligheter for å bruke et reisegavekort fra Berg-Hansen.
  3. Anbefalinger fra reiseeksperter
    Når du bestiller en reise hos Berg-Hansen, vil du få eksperthjelp til å finne den rette reisen, hotellet eller opplevelsene som passer for nettopp din tur. I tiden vi er inne i hvor mye er usikkert, er dette gull verdt for mange reisende.

Gavekortet bestilles digitalt, og du velge sum og design på kortet selv. Gavekortet kommer på e-post og kan enkelt skrives ut.

BESTILL REISEGAVEKORT HER!