Tilbake

Våre anbefalte turer for våren 2022

Med våren kommer reiselysten, og for mange av oss blir vårens weekendtur den første på lenge. Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal dra? Her får du fem av våre anbefalte turer for våren 2022.

Den astronomiske klokken i Praha
Den astronomiske klokken i Praha

Storbyweekend i vakre Praha – med direktefly fra Evenes

Praha blir sagt å være en av Europas vakreste og best bevarte hovedsteder, og et besøk til Tsjekkias hovedstad vil by på enestående arkitektur, et rikt kulturtilbud, utmerket shopping, og et mangfoldig uteliv med både restauranter, barer og klubber. Berg-Hansen Nord-Norge har satt opp direktefly fra Evenes i slutten av mai. Blir du med?

Reisedato: 26. – 29. mai 2022
Perfekt for: Par, familier, vennegjenger og bedrifter på tur

Denne turen har gått ut på dato, men send oss gjerne en forespørsel.

Onyrina Quinta da Marinha
Onyria Quinta da Marinha. Foto: Onyria Group

5-stjerners golf i naturskjønne Cascais

Visste du at Berg-Hansen Asker & Bærum er eksperter på golfreiser? På denne turen kan du kombinerer 5-stjerners golf i naturskjønne Cascais, med fascinerende storbyopplevelser i Lisboa. Bo og spill golf på Onyria Quinta da Marinha, som er en storfavoritt blant våre golfere beliggende kun 40 minutter utenfor hovedstaden. Bestem selv hvilken dato som passer best, så setter vi sammen den perfekte golf- og feriepakken for deg.

Reisedato: Det bestemmer du selv
Perfekt for: Par, vennegjenger og golfentusiaster

Les mer om golfturen til Cascais her.

Sykler på en bro i Amsterdam
Amsterdam – kjent for sine broer, sykler og tulipane

Reis på blomstertur til Amsterdam

Dette er den ultimate turen for alle blomsterentusiaster der ute! Bli med Berg-Hansen Jessheim på en ferdigpakket miniferie til Amsterdam, hvor fly, hotell, utflukter og reiseleder er inkludert. Et av høydepunktene på turen er Floriaden – en verdenskjent hagebruksutstilling som arrangeres kun hvert tiende år. Et annet høydepunkt er Keukenhof, verdens største blomsterpark som er kjent for sine vakre tulipaner. Høres det spennende ut? Da må du kjappe deg, for her er det ikke mange ledige plasser igjen!

Reisedato: 26. – 29. april 2022
Perfekt for: Single, par, venninner og blomsterentusiaster

Denne turen har gått ut på dato, men send oss gjerne en forespørsel.

Stranden i Alicante
Langstrakte strender i Alicante

Nyt livet, byen og stranden i Alicante

Alicante byr på absolutt alt du trenger for en komplett weekendopplevelse. Behagelig Middelhavsklima, noen av Spanias flotteste strender, shopping, livlig strandpromenade, for ikke å snakke om nydelig mat og drikke. Denne delen av Spania har også en rik historie og flere spennende severdigheter. Er du klar for sol i fjeset, mens du nyter et glass sangria på en av restaurantene langs strandpromenaden? Til Alicante kommer du deg fra hele landet, men her har Berg-Hansen Stavanger sydd sammen en pakke med fly og hotell – til inspirasjon.

Reisedato: Det bestemmer du selv
Perfekt for: Par, familier, vennegjenger og de soltørste

Les mer om turen til Alicante her.

Naturbilde av Lofoten i Norge
Rorbuer i vakre omgivelser i Lofoten

3 aktive og uforglemmelige dager i Svolvær

Vi skal heller ikke glemme våre egne weekend-perler og en av våre store favoritter er Norges kuleste by, Svolvær. Her er du omkranset av et slående vakkert naturlandskap, og samtidig har du tilgang på en livlig by med masse å tilby på både kultur- og matfronten. Legg overnattingen din til en rorbu, og kombiner med spennende aktiviteter som lofotfiske, havørnsafari og majestetiske fotturer. Finn den helgen som passer best, og ta kontakt med oss for booking. Og forresten, mai er en utmerket tid å dra til Lofoten på, før de største turisthordene melder sin ankomst.

Reisedato: Det bestemmer du selv
Perfekt for: Par, familier, bedrifter på tur og de eventyrlystne

Les mer om turen til Svolvær her.

Kontakt oss

Fant du ikke det du lette etter? Sjekk ut alle våre anbefalte turer her, eller kontakt våre dyktige ferieeksperter for hjelp 😊