Fotballstadion i solnedgang. Foto

Arsenal FC

Se og opplev den magiske stemningen når vår helt egen Martin Ødegaard spiller på Arsenals hjemmebane i London.

Emirates Stadium er en drømmestadion å se fotballkamp på, og den er enkelt tilgjengelig med «The Tube» fra flere steder i London. En fotballkamp her er med andre ord perfekt å kombinere med alt London har å by på. Om du ønsker å se en fotballkamp i England og virkelig føle på fotballrusen, er dette byen for deg!  

Hos oss får du fotballpakker med offisielle billetter til utvalgte kamper, inkludert overnatting i tre netter. Vi kan også organisere flyreisen, slik at alt blir i én og samme pakke. Det blir ikke enklere enn det?

På Emirates Stadium kan vi blant annet tilby gode plasser med premiumbilletter på midtseksjonen (polstrede seter på block 67 – 80). Her får du tilgang til Cannon Club Level lounge med både mat- og drikkekuponger, og omvisning på stadion og museet.

Hvilken kamp ønsker du å se? 

Arsenal FC – Liverpool FC

Dato: 26. oktober 2024
Sted: Emirates Stadium, London
Fra pris: kr 13.990,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Arsenal FC – Manchester United

Dato: 3. desember 2024
Sted: Emirates Stadium, London
Fra pris: kr 12.990,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Arsenal FC – Manchester City

Dato: 1. februar 2025
Sted: Emirates Stadium, London
Fra pris: kr 14.590,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Arsenal FC – Brentford FC

Dato: 12. april 2025
Sted: Emirates Stadium, London
Fra pris: kr 11.490,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Priser:

Prisene over er per person på de rimeligste kampbillettene, samt inkluderer tre overnattinger i delt dobbeltrom. Hvilke type kampbilletter og hva som er inkludert i disse kan variere fra kamp til kamp.

Ønsker du å se en annen kamp enn de som er nevnt over? Flyreise tur/retur London? Utvidet hotellopphold? Enkeltrom? Det er også mulig med familierom for opp til 2 voksne og 2 barn under 16 år. Spesifiser hva du ønsker inkludert, så setter vi opp et tilbud til deg.

Cannon Club Level pakke:

  • Premium sitteplasser med polstrede seter på Club Level
  • Kampprogram
  • Tilgang til lounge 2,5 timer før avspark og 1 time etter kampslutt
  • Pre-match hospitality (drikke- og matkuponger til bruk i lounge og bar) med gode sitteplasser
  • Forfriskninger i pausen
  • Gratis inngang til Arsenal Museum & Emirates Stadium Tour (ikke på kampdagen)

Hotell og fly:

Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag eller mandag, og gjerne på kort varsel. Dette er grunnen til at våre fotballpakker alltid inkluderer tre netter på hotell, altså fra fredag til mandag på helgekamper. 

Det kan også være lurt å ha fleksible flybilletter, slik at du har mulighet til å endre hjemreisen. Om kampen flyttes må du selv dekke ekstra kostnader for en eventuell endring av fly og hotell. 

Billetter:

Du vil motta e-billetter på e-post senest torsdag før kampdato. Skriv ut og scan disse ved inngangen. Vi samarbeider med en autorisert leverandør.

Pakkereise:

Ved kjøp av en pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester på én og samme reise, som eksempelvis overnatting og fly.

Vi bruker fortrinnsvis 3- og 4-stjerners hoteller ved fotballkamper i London. Det er ikke mulig å forespørre spesifikke hoteller, men hotellet i pakken vil alltid kunne tilby twin-senger, med god standard, godt renhold og WiFi.