Fotballdrakt med Chelsea-logo på. Foto

Chelsea FC

Opplev «The Blue Lions» på Stamford Bridge i London – en av de eldste stadioner i England.

Er Chelsea FC favorittlaget ditt? En drømmehelg i den engelske hovedstaden ligger kun en kort flytur unna, hvor fotballkamp på Stamford Bridge kan kombineres med alt det morsomme London har å tilby. Uansett om du foretrekker tre dager på pub, musikal, shopping, museer eller god mat, er London den perfekte storbyen å feriere i!  

Hos oss får du fotballpakker med offisielle billetter til utvalgte kamper, inkludert overnatting i tre netter. Vi kan også organisere flyreisen, slik at alt blir i én og samme pakke. Enkelt, ikke sant?

På Stamford Bridge har vi kun billetter på forespørsel, så hvor de er plassert på stadion og hva de er inkludert vil variere fra gang til gang.

Hvilken kamp ønsker du å se? 

Chelsea FC – Manchester City

Dato: 18. august 2024
Sted: Stamford Bridge, London
Fra pris: kr 8.490,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Chelsea FC – Arsenal FC

Dato: 9. november 2024
Sted: Stamford Bridge, London
Fra pris: kr 7.490,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Chelsea FC – West Ham FC

Dato: 1. februar 2025
Sted: Stamford Bridge, London
Fra pris: kr 5.990,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Chelsea FC – Liverpool FC

Dato: 3. mai 2025
Sted: Stamford Bridge, London
Fra pris: kr 9.890,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Priser:

Prisene over er per person på de rimeligste kampbillettene, samt inkluderer tre overnattinger i delt dobbeltrom. Hvilke type kampbilletter og hva som er inkludert i disse kan variere fra kamp til kamp.

Ønsker du å se en annen kamp enn de som er nevnt over? Flyreise tur/retur London? Utvidet hotellopphold? Enkeltrom? Det er også mulig med familierom for opp til 2 voksne og 2 barn under 16 år. Spesifiser hva du ønsker inkludert, så setter vi opp et tilbud til deg.

Hotell og fly:

Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag eller mandag, og gjerne på kort varsel. Dette er grunnen til at våre fotballpakker alltid inkluderer tre netter på hotell, altså fra fredag til mandag på helgekamper. 

Det kan også være lurt å ha fleksible flybilletter, slik at du har mulighet til å endre hjemreisen. Om kampen flyttes må du selv dekke ekstra kostnader for en eventuell endring av fly og hotell.

Billetter:

Du vil motta e-billetter på e-post senest torsdag før kampdato. Skriv ut og scan disse ved inngangen.

Vi samarbeider med en autorisert leverandør.

Pakkereise:

Ved kjøp av en pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester på én og samme reise, som eksempelvis overnatting og fly.

Vi bruker fortrinnsvis 3- og 4-stjerners hoteller ved fotballkamper i London. Det er ikke mulig å forespørre spesifikke hoteller, men hotellet i pakken vil alltid kunne tilby twin-senger, med god standard, godt renhold og WiFi.