Stor fotballstadion sett fra oven. Foto

Manchester City FC

Opplev stjernelaget Manchester City og vår helt egen Erling Braut Haaland spille på Etihad Stadium i Manchester.

Med titler i både Premier League, FA Cupen og ligacupen, er forventningene skyhøye til Josep Guardiola og hans stjernegalleri. Manchester i seg selv er en spennende storby, som du i tillegg til fotballkamp kan fylle med shopping, sightseeing og god mat. Vi anbefaler også en tur innom National Football Museum, når du først er i byen.

Hos oss får du fotballpakker med offisielle billetter til utvalgte kamper, inkludert overnatting i tre netter. Vi kan også organisere flyreisen, slik at alt blir i én og samme pakke. Enklere blir det ikke.  

På Etihad Stadium kan vi tilby flere ulike billettyper, blant annet:

93:20 Sportsbar – plasser på langsiden (på blokk 209,221 og lignende). Her har du tilgang til 93:20 Lounge inne på Etihad Stadium fra 1,5 time før kamp, med mulighet for å kjøpe både mat og drikke. Seter med behagelige puter, og kampprogram som utleveres ved ankomst. 

Hvilken kamp ønsker du å se? 

Manchester City – Arsenal FC

Dato: 21. september 2024
Sted: Ethiad Stadium, Manchester
Fra pris: kr 7.590,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Manchester City – Fulham FC

Dato: 5. oktober 2024
Sted: Ethiad Stadium, Manchester
Fra pris: kr 4.590,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Manchester City – Manchester United

Dato: 14. desember 2024
Sted: Ethiad Stadium, Manchester
Fra pris: kr 8.990,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Manchester City – Liverpool FC

Dato: 22. februar 2025
Sted: Ethiad Stadium, Manchester
Fra pris: kr 9.790,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Priser:

Prisene over er per person på de rimeligste kampbillettene, samt inkluderer tre overnattinger i delt dobbeltrom. Hvilke type kampbilletter og hva som er inkludert i disse kan variere fra kamp til kamp.

Ønsker du å se en annen kamp enn de som er nevnt over? Flyreise tur/retur Manchester? Utvidet hotellopphold? Enkeltrom? Det er også mulig med familierom for opp til 2 voksne og 2 barn under 16 år. Spesifiser hva du ønsker inkludert, så setter vi opp et tilbud til deg.

Hotell og fly:

Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag eller mandag, og gjerne på kort varsel. Dette er grunnen til at våre fotballpakker alltid inkluderer tre netter på hotell, altså fra fredag til mandag på helgekamper. 

Det kan også være lurt å ha fleksible flybilletter, slik at du har mulighet til å endre hjemreisen. Om kampen flyttes må du selv dekke ekstra kostnader for en eventuell endring av fly og hotell.

Billetter:

Du vil motta e-billetter på e-post senest torsdag før kampdato. Skriv ut og scan disse ved inngangen.

Vi samarbeider med en autorisert leverandør.

Pakkereise:

Ved kjøp av en pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester på én og samme reise, som eksempelvis overnatting og fly.

Vi bruker fortrinnsvis 3- og 4-stjerners hoteller ved fotballkamper i England. Det er ikke mulig å forespørre spesifikke hoteller, men hotellet i pakken vil alltid kunne tilby twin-senger, med god standard, godt renhold og WiFi.