Fotball som dribles mellom to fotballspillere. Foto.

Manchester United FC

Drømmer du om å oppleve Manchester United spille hjemme på selveste Old Trafford? Vi hjelper deg gjerne med å realisere dette!

Er det Englands største fotballklubb, Manchester United, som står ditt hjerte nær? Opplev «The Red Devils» spille hjemme på Old Trafford – den eneste stadion i landet som UEFA har kategorisert med 5 stjerner. Manchester er en livlig og levende by, og på et helgebesøk her kan du i tillegg til kamp fylle tiden med både shopping, god mat og et besøk til National Football Museum.  

Hos oss får du fotballpakker med offisielle billetter til utvalgte kamper, inkludert overnatting i tre netter. Vi kan også organisere flyreisen, slik at alt blir i én og samme pakke.  

Vi kan tilby flere ulike billettyper på Old Trafford, deriblant:

Billetter til NorthEast eller NorthWest Quadrant Tier 2, hjørnene kort/langsiden med tilgang til sportsbar The Academy/Kit Room. Passer også veldig fint for familier.  

  • Samlet plassering 
  • Polstrede seter 
  • 1 matkupong per person til burger og fries (eller lignende)  

Langside billetter på Sir Alex Ferguson Stand – premium plasser med tilgang til Victoria Warehouse. Passer også veldig fint for familier. 

  • Samlet plassering 
  • Tilgang til Victoria Warehouse (5 minutt fra stadion) 3 timer før kamp og 1 time etter 
  • Gratis drikke og Street Food i loungen 

Hvilken kamp ønsker du å se? 

Manchester United – Liverpool FC

Dato: 31. august 2024
Sted: Old Trafford, Manchester
Fra pris: kr 7.990,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Manchester United – Tottenham FC

Dato: 28. september 2024
Sted: Old Trafford, Manchester
Fra pris: kr 5.590,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Manchester United – Arsenal FC

Dato: 8. mars 2025
Sted: Old Trafford, Manchester
Fra pris: kr 6.990,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Manchester United – Manchester City

Dato: 5. april 2025
Sted: Old Trafford, Manchester
Fra pris: kr 7.190,- per person (inkl. 3 netter på hotell)

Priser:

Prisene over er per person på de rimeligste kampbillettene, samt inkluderer tre overnattinger i delt dobbeltrom. Hvilke type kampbilletter og hva som er inkludert i disse kan variere fra kamp til kamp.

Ønsker du å se en annen kamp enn de som er nevnt over? Flyreise tur/retur Manchester? Utvidet hotellopphold? Enkeltrom? Det er også mulig med familierom for opp til 2 voksne og 2 barn under 16 år. Spesifiser hva du ønsker inkludert, så setter vi opp et tilbud til deg.

Hotell og fly:

Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp blir flyttet til søndag eller mandag, og gjerne på kort varsel. Dette er grunnen til at våre fotballpakker alltid inkluderer tre netter på hotell, altså fra fredag til mandag på helgekamper. 

Det kan også være lurt å ha fleksible flybilletter, slik at du har mulighet til å endre hjemreisen. Om kampen flyttes må du selv dekke ekstra kostnader for en eventuell endring av fly og hotell.

Billetter:

Billettene sendes til din Manchester United App. Denne må du laste ned i forkant av kampen.

Last ned app fra Google Play her.
Last ned app fra Apple Store her.

Pakkereise:

Ved kjøp av en pakkereise vil du være dekket av leverandørens reisegaranti. En pakkereise består av minst to reisetjenester på én og samme reise, som eksempelvis overnatting og fly.

Vi bruker fortrinnsvis 3- og 4-stjerners hoteller ved fotballkamper i England. Det er ikke mulig å forespørre spesifikke hoteller, men hotellet i pakken vil alltid kunne tilby twin-senger, med god standard, godt renhold og WiFi.