Opplev Afrika: Zululand, Safari & Umhlanga

Drømmer du om å se «The Big 5» – elefant, løve, neshorn, bøffel og leopard? Hva med å kombiner enestående safariopplevelser, med spennende kulturopplevelser i Zululand og deilige solfylte dager på stranden i Umhlanga? Denne pakken er et eksempel på hva du kan oppleve i løpet av 7 netter. Det er selvfølgelig mulig å korte ned reisen til kun å inneholde safari, eller å forlenge oppholdet. Mulighetene er mange og vi skreddersyr etter dine ønsker og behov!
Passer for

Høydepunkter

Zululand ligger langs den spektakulære, naturskjønne nordkysten av KwaZulu-Natal, på grensen til vakre Mosambik. Zululand er kjent for vilt landskap, sin unike kultur og flere beskyttede naturreservater. Dette er det perfekte stedet å starte reisen! Bo på Ghost Mountain Inn, som ligger nær tettstedet Mkuze, ved foten av legendariske Ghost Mountain. Dette er overnatting i Zululand på sitt fineste og er et perfekt utgangspunkt for å dra på safari, guidede fotturer, autentiske kulturelle opplevelser og båtcruise sammen med kunnskapsrike guider.

Videre drar dere til AmaKhosi Safari Lodge og AmaKhosi Private Game Reserve, for fantastiske safariopplevelser. Dette er et 6.000 hektar stort viltreservat som ligger nord i KwaZulu-Natal. Landskapet består av elver, savanne, skog, fjell og våtområder. AmaKhosi Private Game Reserve er hjem til «The Big Five» (elefanter, bøfler, løve, leopard og neshorn), gepard, sjiraffer og mer en 400 fuglearter. Området er perfekt for safari i bil, gå-safari og fugletitting.

Avslutt reisen med noen netter på det legendariske hotellet The Oyster Box i Umhlanga. Umhlanga ligger i en av Durbans forsteder på østkysten av Sør-Afrika. Her strekker 200 kilometer med strand seg oppover kysten. Her er det helt trygt å spasere langs stranden alene, og området er fult av gode restauranter og spennende butikker. Umhlanga består av tropisk vegetasjon og stranden er en kjent feriedestinasjon for både utenlandske og lokale gjester. The Oyster Box har i årevis vært kjent for sitt genuine og luksuriøse særpreg, og er et svært populært hotell blant våre gjester. Hotellets fantastiske beliggenhet, utsøkte mat, prisvinnende spa og spennende interiør gjør dette til en hotellopplevelse i særklasse. Her bor du i rom med sjøutsikt, og er du heldig ser du både delfiner og hvaler svømme forbi.

Forslag til aktiviteter i Umhlanga/Durban (ikke inkludert):

 • Guidet tur i Durban by. Her kan det også legges inn et stopp ved Moses Mabhida Stadium, som er et av Durbans landemerker. Hadde du turt å ta Zip-line fra toppen?
 • Hva med en runde golf på en av Durbans flotteste golfbaner?
 • Opplev to av Durbans townshiper; Inanda og KwaMashu. Vi anbefaler også et besøk til det historiske museumet KwaMuhle, hvor du kan lære mer om tiden under apartheid og townshipene.
 • Reis på hvalsafari langs kysten av Durban, eller hva med Shark Cage Diving? Her kommer du tett på hai i trygge omgivelser.
 • Lei sykkel og utforsk «The Golden Mile», som er Durbans lange strandlinje. Sjekk ut de flotte sandskulpturene langs strandpromenaden.
 • Besøk Monkeyland, en park med frittgående aper.
 • Gateway – Theatre of Shopping: besøk det største kjøpesenteret på den sørlige halvkule.
 • Opplev Zulu-kultur ved Phezulu eller Shakaland.
 • Dra på dagstur til Sani Pass og inn i fjellandet Lesotho.

 

NB! Vi gjør oppmerksom på at prisen i denne pakken er fra-pris, og er per person i delt dobbeltrom. Flyreisene er ikke inkludert, men vi kan selvfølgelig sette opp et tilbud til deg på hele pakken inkludert flyreise.

Overnatting

Bassengområde på Ghost Mountain Inn

Ghost Mountain Inn

Ghost Mountain Inn er et 4-stjernes hotell med 50 suiter, utstyrt med både TV, telefon og aircon. Her kan du nyte den afrikanske solnedgangen fra ditt private sitteområde i hagen. Andre fasiliteter på hotellet er spa, svømmebasseng og restaurant med bar.
En av villaene på AmaKhosi Lodge med basseng utenfor

AmaKhosi Safari Lodge

AmaKhosi Safari Lodge er en helt unik 5-stjerners safarilodge, med 6 suiter, 2 bryllupssuiter og én villa, alle utformet som små hytter. De har egne bad, stue, aircon og privat veranda med utsikt over elven hvor dyrene kommer for å slukke tørsten. På verandaen er det hengekøye og utendørs dusj. Lodgen har basseng og en intim og hyggelig restaurant.
Terrasse med basseng og vakker solnedgang

The Oyester Box

The Oyster Box er et 5-stjerners luksushotell rett ved stranden i Umhlanga, med alt av restauranter, shopping og vannaktiviteter i umiddelbar nærhet. Hotellets spa-avdeling byr blant annet på seks behandlingsrom, autentisk hamam og treningsstudio, og deres dyktige terapeuter er klare til å skjemme deg bort.

Turen i bilder

Opplev Afrika: Zululand, Safari & Umhlanga

 • Pris per person
  Fra kr 15.000,-
 • Reiselengde
  7 netter
 • Reisedato
  Når du vil
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Transfer til Ghost Mountain Inn
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Transfer til AmaKhosi
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Transfer til Oyster Box
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Transfer til Durban Flyplass
 • Hotel Created with Sketch.
  2 netter i delt dobbeltrom Ghost Montain Inn
 • Hotel Created with Sketch.
  2 netter i delt dobbeltrom AmaKhosi Safari Lodge
 • Hotel Created with Sketch.
  3 netter i delt dobbeltrom Oyster Box
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost alle dager
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  1 stk. middag på Ghost Mountain Inn
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  2 stk. lunsj på AmaKhosi Safari Lodge
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  2 stk. middag på AmaKhosi Safari Lodge
 • boat copy Created with Sketch.
  Båtcruise på Lake Jozini
 • Hjerte Created with Sketch.
  Spa-voucher på Ghost Mountain Inn
 • Kamera Created with Sketch.
  Landsbybesøk
 • Kamera Created with Sketch.
  Safariprogram ved AmaKhosi Safari Lodge
 • Kart pin 2 Created with Sketch.
  Parkavgifter

Dagsprogram

DAG 1: ANKOMST
Ved ankomst Durban Internasjonal flyplass, blir dere møtt og kjørt til Ghost Mountain Inn i Mkuze, Zululand. Turen tar ca. 3 timer avhengig av stopp og trafikk.
Innsjekk på Ghost Mountain Inn
Dere sjekker inn på hotellet og får muligheten til å slappe av etter en lang reise. Det serveres velkomstmiddag på hotellet, og det er mulig å benytte spa-voucheren sin om ønskelig.
DAG 2: BÅTTUR & KULTUR
Start dagen med en forfriskende frokost på hotellet.
Båttur på Jozini
Etter frokost blir det båttur på Jozini innsjøen, som ligger en liten kjøretur fra hotellet. Her er det gode muligheter for å se elefanter, eksotiske fugler og andre spennende dyr. Her kan du også få prøve tiger-fisking!
Landsbybesøk
På ettermiddagen blir dere hentet på hotellet og turen går opp i fjellene til en landsby, hvor dere skal besøke en familie. Her får dere omvisning og får se hvordan zuluene lever i dagens samfunn. Dette er en veldig interessant og autentisk opplevelse.
DAG 3 & 4: SAFARI
Etter frokost og utsjekk blir dere hentet og kjørt til safarilodgen. Turen tar ca. 1,5 time.
Innsjekk på AmaKhosi Safari Lodge
Dere sjekker inn på lodgen og får servert lunsj. Etter dette følger dere safarilodgen sitt program.
AmaKhosi Private Game Reserve
En typisk dag på safari starter tidlig om morgenen, det er da sjansen er størst for å se dyr. Opp ca. kl. 05:00 om morgenen, og te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. Dette legges gjerne opp til 3-4 timers safari med innlagte pauser, og så tilbake til lodgen for en helsebringende «brunsj». Midt på dagen er det ofte for varmt både for dyr og mennesker, så da er det bedre å holde seg ved svømmebassenget. Eller du kan bli med rangeren ned til et av vannhullene og se etter flere dyr. Ca. kl. 15:00 møtes dere til «High Tea» og en snack-lunsj, før dere igjen drar ut på safari. Ettermiddagssafari er gjerne med drinker i solnedgangen på savannen. Dere kjører i åpen safaribil med egen guide.
DAG 5: UMHLANGA
Etter morgensafarisafari og frokost på lodgen blir dere møtt og kjørt videre til Durban. Turen tar ca. 4,5 time avhengig av stopp og trafikk.
Innsjekk på The Oyster Box
Dere sjekker inn på hoteller og har ettermiddagen til fri disposisjon.
DAG 6 & 7: OPPLEV DURBAN
Om ønskelig kan vi skreddersy et program for dagene i Umhlanga / Durban, basert på dine ønsker. Alle utflukter kan bestilles med engelskspråklig guide. Noen eksempler på utflukter finner du nedenfor.
Guidet tur i Durban
Bli med på en guidet tur i spennende, travle og eksotiske Durban by. Her kan det også legges inn et stopp ved Moses Mabhida Stadium, som er et av Durbans landemerker. Hadde du turt å ta Zip-line fra toppen?
Townships
Townships er en stor og viktig del av historien til flere Afrikanske storbyer, og setter virkelig ting i perspektiv. Bli med på en tur der vi besøker to av Durbans store townships, nemlig Inanda og KwaMashu.
The Golden Mile
Lei sykkel og utforsk «The Golden Mile», som er Durbans lange strandlinje. Sjekk ut de flotte sandskulpturene langs strandpromenaden. The Golden Mile Beach er en av de mest populære strendene i området og er perfekt for både avslapping og aktiviteter.
DAG 8: HJEMREISE
Det er deres siste dag i Sør-Afrika for denne gang og formiddagen står fri til disposisjon. Dere blir hentet på hotellet og kjørt til Durban Int flyplass for deres hjemreise. Turen tar ca. 20 minutter.