Sommerferien 2025: Cruise med familien fra Orlando til Karibia

Er det cruise med familien som står på ønskelisten for sommerferien 2025? Da er seilingen med Royal Caribbeans «Adventure of the Seas» perfekt! Dette skipet seiler fra Orlando 5. og 19. juli, og er perfekt å kombinere med noen dager i fornøyelsesparker før eller etter cruiset. Skipet har alt en familie kan drømme om, og du kan glede deg til fartsfylte og morsomme opplevelser om bord, mens du seiler mellom Haiti, Jamaica og Perfect Day at CocoCay på Bahamas.
Passer for

Høydepunkter

Skipet har totalt 15 dekk, og er fullastet med opplevelser og alt familien trenger for et fantastisk opphold. Med dette cruiset tar du ferien til et nytt nivå – og du er garantert spenning og store opplevelser!

 • Alle måltider er inkludert, og du kan velge blant flere restauranter og kafeer med alt fra japanske til italienske retter. Det finnes også spennende a la carte restauranter hvor du kan betale et lite mellomlegg for å nyte et ekstra godt måltid.
 • Drikkepakke er ikke inkludert, men dette kan bestilles inntil 5 dager før avreise.
 • Er du glad i underholdning og show? Planlegg hvilke show du ønsker å få med deg, og legg måltidene dine opp etter dette så tidene ikke kolliderer. Om bord kan du blant annet synge med under showet «Can’t Stop The Clock», dra på en reise i tid og rom med «Cool Art…Hot Ice», eller leve ut drømmen om å danse med stjernene i «Invitation to Dance». Inkludert i prisen selvfølgelig.
 • Fyll dagene dine med morsomme og fartsfylte aktiviteter! Hva med å suse nedover de duellerende vannskliene i The Perfect Storm? I surfesimulatoren FlowRider kan du ri på bølgene, og det er også en klatrevegg og skøytebane om bord. Og så må vi ikke glemme skipets deilige spaavdeling for de voksne, og barne- og ungdomsklubbene for de unge.
 • Høydepunktet er de vakre solnedgangene og de eksotiske havnene du besøker. Reiseruten går fra Orlando til Haiti, så videre til Jamaica før skipet har en hel dag på populære Perfect Day at CocoCay i Bahamas, før det returnerer til Orlando.

 

NB! Prisen er en fra-pris og gjelder per person i delt familierom, for 2 voksne og 2 barn (innvendig lugar). Det finnes flere ulike lugartyper, og vi hjelper deg med å finne den riktige. Prisen vil variere ut fra antall personer og type lugar. Flyreisen, drikkepakke, utflukter og eventuell overnatting i Orlando før og/eller etter cruiset er ikke inkludert. Vi setter gjerne opp et pakketilbud til deg, hvor alt dette også er med i prisen.

Overnatting

Lugar om bord med dobbeltseng og balkong. Foto

Lugar

Velg mellom flere ulike lugartyper om bord, i ulike prisklasser. For par og småbarnsfamilier vil en innvendig lugar være det rimeligste, men vi anbefaler å oppgradere til en utvendig lugar med balkong.

Turen i bilder

Sommerferien 2025: Cruise med familien fra Orlando til Karibia

 • Pris per person
  Fra kr 12.275,-
 • Reiselengde
  6 netter
 • Reisedato
  5. og 19. juli 2025
 • Avreise fra
  På forespørsel
Hva er inkludert?
 • boat copy Created with Sketch.
  6 netter cruise
 • boat copy Created with Sketch.
  Skatter og havneavgifter
 • restaurant copy 3 Created with Sketch.
  Helpensjon
 • Trening Created with Sketch.
  Aktiviteter om bord
 • Stjerne Created with Sketch.
  Underholdning om bord
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Tips

Dagsprogram

Dag 1: Orlando (Port Canaveral), Florida
Cruiset legger fra kl. 16:00 fra Port Canaveral i Orlando, Florida.
Dag 2: På sjøen
Denne dagen er du på sjøen, og dette er en perfekt anledning til å benytte deg av alle de fine fasilitetene om bord.
Dag 3: Labadee, Haiti
Du ankommer Labadee kl. 07:00 og drar igjen kl. 16:00. På Haiti blir du møtt av uberørte sandstrender, korallrev, jungel og laguner. Er du eventyrlysten kan du prøve en 500 meter lang zip-line over havet. Dragon's Beach er den nærmeste stranden, men det er også flere andre å velge mellom. Bli med på en guidet tur eller prøv kajakk. Le Village er en autentisk haitisk landsby hvor du får et innblikk i det lokale hverdagslivet.
Dag 4: Falmouth, Jamaica
Skipet legger til havn kl. 09:30 og drar igjen kl. 17:30. Falmouth ligger mellom Mantego Bay og Ocho Rios, og er et perfekt utgangspunkt for å oppdage Jamaica. Ta en ridetur på stranden på Chukkah Beach, hør på reggae musikk med de lokale, eller opplev historiske Good Hope Estate med utsikt over Queen of Spain-dalen. Ta en utflukt til Ocho Rios for å oppleve de berømte Dunn's River Falls. Her kan du klatre i fosser og hoppe ned i de mange naturlige bassengene. Et besøk på Jamaica er ikke komplett før du har prøvd lokale spesialiteter som grillet Jerk Chicken og romkake.
Dag 5: På sjøen
Denne dagen er du på sjøen, som igjen er en perfekt anledning til å ta i bruk alle de herlige fasilitetene om bord.
Dag 6: Perfect Day at CocoCay, Bahamas
Du ankommer Bahamas kl. 07:00 og drar igjen kl. 17:00. CocoCay på Bahamas er en privat øy kun for gjester av Royal Caribbean. Her ligger alt til rette for en perfekt dag på stranden. Nyt hvit sand mellom tærne, ta en drink i bassengbaren, eller test Nord-Amerikas høyeste vannsklie. For å få utsikt over hele øyen kan du bli med opp i en stor heliumballong 137 meter over bakken. Hideaway Beach er kun for voksne og her får du den ultimate strandfesten.
Dag 7: Orlando (Port Canaveral), Florida
Du ankommer Port Canaveral kl. 07:00. Hva med å legge inn noen ekstra dager i Orlando før eller etter cruiset? Orlando er kjent for sine mange fornøyelsesparker, og disse ligger kun én times kjøretur fra Port Canaveral. Kennedy Space Center ligger på Cape Canaveral, og er utrolig spennende for både store og små. Utenfor parkene finner du langstrakte strender, gode shoppingmuligheter og lokal mat som fisketaco og mahi-mahi sandwich.