Weekendtur til Toscana i mai – direkte fra Kjevik

Den perfekte tur for en langhelg med inneklemt fridag; Toscana - en av de mest innbydende regioner i Italia. Her finner du alt fra billedskjønne landsbyer som klorer seg fast til stupbratte klipper, til ikoniske byggverk som det skjeve tårnet i Pisa. Vi flyr direkte fra Kjevik til Pisa Lufthavn, og derfra er det kort vei til fristende steder som Cinque Terre, Lucca og spabyen Montecatini Terme.
Passer for

Høydepunkter

 • Hva med en vandretur i den vakre nasjonalparken Cinque Terre? Her blir du møtt av vakre olivenlunder og vinranker, omkranset av fantastiske utsiktspunkter fra de bratte klippene. Vandrestiene er godt merket, og med lokaltog flytter du deg enkelt fra vår base i Monterosso al Mare til de fire små landsbyene som ligger som perler på en snor.
 • Det er også mulig å bo på hotell i Lucca. Dette er en av de mest pittoreske småbyer i hele Italia, med smale smug og delikatesseforretninger. Hjembyen til komponisten Puccini og inspirasjon for mange kunstnere og forfattere. Fra Lucca er det populært å ta utflukter til vindistriktet Monte-Carlo der du kan kombinere en vinsmaking med en rustikk lunsj.
 • Kurbyen Montecatini Terme vil være en hyggelig overraskelse for mange. Ordet «Terme» betyr kursted på italiensk, så her kan du skjemme deg bort med velgjørende spa-behandlinger og det gode liv i UNESCO-beskyttede omgivelser. En sjarmerende nostalgisk kabelbane bringer deg opp til Montecatini Alto, den eldste delen av byen, med en herlig piazza fra middelalderen oppe i høyden. Nede i sentrum kan du ta en spa-behandling, shoppe på upolert og ekte italiensk vis, eller leie sykkel. Like utenfor byen finner du en golfbane, olivenlunder og vingårder på rekke og rad. Veien er ikke lang til nabobyer som Lucca og Firenze, og vi anbefaler at du benytter lokaltoget.


Flytider med vårt direktefly:
9. mai: Kjevik Lufthavn – Pisa kl. 09:00 – 11:30
12. mai: Pisa – Kjevik Lufthavn kl. 18:00 – 20:30


Kontakt oss dersom du ønsker mer info:
E-post: ferie.krs@berg-hansen.no
Telefon: 38 12 00 00

Overnatting

Rød seng foran en stripete tapet. Foto
Fra kr 13.290,- per person

Hotel La Luna (Lucca)

Sentralt beliggende hotell med kategorien 3 stjerner superior. Hotellet befinner seg inne i gamlebyen i Lucca, en idyllisk by fra middelalderen. Her er alt innen kort rekkevidde, både når det gjelder shopping og attraksjoner. Det fins flere ulike romkategorier på hotellet, og det er både bar og frokostrestaurant i bygningen. (2 bilder)
Dobbelseng i rom med vindu. Kremfarget sengegavl. Foto
Fra kr 12.390,- per person

Hotel Ilaria, Lucca

4-stjerners hotell i sentrum av Lucca, med hyggelig terrasse og utendørs boblebad. Hotellet tilbyr intime møtefasiliteter. De smale gatene utenfor hotellet gjør at bussen må stoppe ved Porta Elisa (400 meter unna). Rommene har tv, aircondition, WIFI og bad med hårføner. Frokost serveres i hyggelig vinterhage. Enkeltrom på forespørsel.
Dobbeltseng med hvitt sengetøy og grå gavl foran hvit vegg. vindu i bakgrunnen. Foto
Fra kr 12.450,- per person

Hotel Croce di Malta (Montecatini Terme)

I noen hoteller føler man seg virkelig hjemme: Hotel Croce di Malta er et slikt sted. Hotellet fortjener virkelig sine 4 stjerner. Ikke bare pga. det hyggelige personalet, men mest av alt den gjennomførte stilen og komforten. Både hotellrommene, fellesarealene, restauranten og ikke minst hagen med solterrassen og det herlige bassenget med fossefall. Fra hotellet er det få minutters gange til jernbanestasjonen som bringer deg direkte til byer som Firenze og Lucca. Det er også gangavstand til tannhjulsbanen som går opp til gamlebyen Montecatini Alto med flere avganger i timen. Hotellet tilbyr ulike spa-behandlinger og innendørs basseng med massasjedyser, hør med hotellet om pristilbud. (3 bilder vedlagt)
Dobbelseng med brunt teppe i et kremfarget rom med bord og skrivebord. Foto
Fra kr 12.650,- per person

Hotel Columbia Wellness & Spa, Montecatini

Nyoppusset 4-stjerners spa-hotell i hjertet av Montecatini Terme. Kjøp spa-pakker med tilgang til ulike bassenger, badstuer og massasjedyser. Hotellet har panoramarestaurant i 5. etasje og et brasserie på gateplan. Rommene kommer i flere stilarter, og frokosten serveres i buffetform i restauranten. Enkeltrom på forespørsel.
Kremfarget rom med en dobbelseng, sengeløper i gylden farge. Foto
Fra kr 11.750,- per person

Hotel Ercolini & Savi, Montecatini

Stilfullt og intimt familiedrevet hotell med 4-stjerner, i hjertet av Montecatini Terme. Opplev gjestfrihet på "gamlemåten" og spis ekte toscansk mat fra hotellets restaurant, som har et godt renommé blant lokalbefolkningen. 400 meter til nærmeste spa-senter med skjønnhetsbehandlinger og termalbad. Enkeltrom på forespørsel.
Dobbelseng i lyst rom med lysspotter på veggen. Foto
Fra kr 13.790,- per person

Hotel Palme, Monterosso al Mare

4-stjerners hotell sentralt i Monterosso al Mare, kun 100 meter fra stranden og 1 km fra det historiske sentrum. Rommene er utstyrt med aircondition, tv, wifi, minibar, safe og bad. Hotellet serverer en innholdsrik frokostbuffé, og tilbyr sine gjester en bar, tv-stue, pc’er for lån i lobbyen og solrikt uteområde med sittegrupper. Enkeltrom på forespørsel.
Dobbeltrom med blå puter på sengen og en stor taklampe. Foto
Fra kr 14.290,- per person

Hotel Albergo degli Amici, Monterosso al Mare

3-stjerners hotell på en høyde i det historiske sentrum av Monterosso al Mare, 150 meter fra havet og 600 meter fra jernbanestasjonen. Hage med flott utsikt. Rommene har tv, safe, aircondition og bad med hårføner. Frokost serveres fra buffet og de har egen restaurant med à la carte meny. Enkeltrom på forespørsel.

Turen i bilder

Din reiseleder

Det blir med 2 lokalkjente representanter fra Berg-Hansen. Disse vil være tilgjengelige under hele oppholdet i Toscana.

Weekendtur til Toscana i mai – direkte fra Kjevik

 • Pris per person
  Fra kr 11.750,-
 • Reiselengde
  4 dager
 • Reisedato
  9. mai 2024
 • Avreise fra
  Kristiansand
Hva er inkludert?
 • Fly Created with Sketch.
  Direktefly Kjevik - Pisa t/r
 • Fly Created with Sketch.
  Flyskatter og avgifter
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  1 stk innsjekket bagasje à 20 kg
 • Icons/Bagasje ferie Created with Sketch.
  Håndbagasje à 5 kg
 • Kaffe frokost Created with Sketch.
  Enkel servering om bord på flyet
 • Hotel Created with Sketch.
  3 netter i delt dobbeltrom på valgt hotell
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Frokost på hotellet
 • Koffert jobb Created with Sketch.
  Representanter fra Berg-Hansen

Interessepunkter

Lucca
Den vakre middelalderbyen Lucca med sin kompakte bykjerne er et av stedene der du kan overnatte på turen.
Montecatini Terme
Italiensk småby kjent for sine spa-anlegg som har UNESCO status. Med en tannhjulsbane kommer du deg lett opp til den eldste delen av byen, Montecatini Alto.
Monterosso al Mare
Du kan også velge å overnatte i Monterosso al Mare, den nordligste av de 5 små landsbyene i Cinque Terre. Her er det en herlig liten bykjerne, etpar strender, hyggelige restauranter og direkte forbindelse til stisystemet rundt i nasjonalparken Cinque Terre.