Kvalitetstid med venngegjengen

Vennetur

Det vanskelige med å organisere venneturer, er å finne en dato som passer for alle og et reisemål som trigger reiselysten hos hele gjengen. Her er våre beste tips, til hvordan organiseringen kan gjøres bittelitt enklere.

Det er en del detaljer som bør tenkes på når en hel vennegjeng skal på tur, for når dere først er på reise så vil dere ikke bruke unødvendig tid på organisering. Vi anbefaler å gjøre følgende:

Hva skal turen koste? 

Bli enige om budsjettet først, så alle i gjengen blir ivaretatt økonomisk. Det er alltid slik at noen har litt bedre råd enn andre. Men det viktigste med turen er jo at alle i vennegjengen kan delta.

Når skal dere dra?

Finn dato for turen, men helst flere alternativer. Dersom dere har flere alternativer, er sannsynligheten større for at dere finner rimeligere flybilletter og hotell. Det kan ofte lønne seg å unngå reiser på torsdag/fredag og søndag, da dette er svært populære utfartsdager. Hva med å reise lørdag til mandag istedenfor?

Et nyttig verktøy vi anbefaler dere å bruke er avstemmingsfunksjonen på Facebook eller via dette gratisverktøyet. Da kan dere opprette en meningsmåling og enkelt kartlegge når alle i gjengen kan dra.

Hvor vil dere dra?

Bestem dere for hvor dere ønsker å dra. Dere må gjerne bli enige om to ulike steder, så kan gode flytider, priser og tilgjengelighet på hotell være med på å bestemme hvilket reisemål dere ender opp med.

Ønsker du inspirasjon til valg av reisemål? Les bloggen vår Kvalitetstid med vennegjengen.

Er dere flere enn 10 som reiser sammen?

Da anbefaler vi dere å bestille gruppebilletter. Da får hele gruppen samme pris på billettene sine, og disse har i tillegg større fleksibilitet.

Bli hentet på flyplassen

Unn dere forhåndsbestilt transport når dere ankommer reisemålet, dette for å unngå venting, frustrasjon og unødvendig tidsbruk. Det er en smal sak å bestille fellestransport på forhånd, og sørge for at hele gjengen blir hentet samlet og kjørt til hotellet (eller planlagte opplevelser). Det er heller ikke spesielt dyrt.

Bo sentralt

Finn et hotell så sentralt som mulig, eller i nærheten av kollektivtransport. Når dere er en stor gjeng på tur kan det gå unødvendig mye tid på taxi-transport, og dessuten kan dette bli kostbart i løpet av en hel helg.

Forhåndsbestill restauranter

Er dere en stor gjeng bør dere også bestille restauranter på forhånd. Det å vandre gatelangs på jakt etter et spisested som har plass til hele gruppen, kan bli en skikkelig nedtur. I tillegg kan dere på denne måten kvalitetssikre gode matopplevelser, kontra det å måtte gå for «det eneste tilgjengelige». En annen fordel er at dere kan se over menyen på forhånd og forhåndsbestille maten. Da går hele restaurantbesøket av seg selv, og dere kan fokusere på kvalitetstid med hverandre.

Kontakt Berg-Hansen

Vi i Berg-Hansen bistår våre kunder med venneturer hver eneste dag. Vi passer på detaljene, slik at dere får en best mulig opplevelse på tur.

Fyll inn skjemaet nedenfor, eller kontakt en av våre reiseeksperter for en uforpliktende prat 😃

Ønsker du tilbud på vennetur?

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut

Er du i planleggingsfasen av en vennetur og ønsker vår hjelp?

Fyll inn skjema eller kontakt oss på:

E-post: ferie@berg-hansen.no

Telefon: 810 00 003