Golfbane i sol og blå himmel med litt skyer, med trær rundt, gammel bane. Foto

Golfreise til utlandet

I over 20 år har Berg-Hansen sendt ivrige golfere på golfreiser rundt om i verden. Hvor ønsker du å spille golf på din neste reise? Europa, USA, eller mer eksotiske baner i Thailand eller Afrika?

star

Skreddersøm

Vi skreddersyr din golfreise basert på dine ønsker og preferanser.

star

Overnatting

Overnatting er alltid inkludert i pakken – enten på et hotell eller resort.

star

Green Fees

Antall green fees tilpasset lengden på turen og hvor mye du ønsker å spille.

star

Rådgivning

Hos oss får du rådgivning fra reiseeksperter med lang erfaring innen reiser.

Golfreiser til Europa er svært populært blant våre kunder, men vi ser også en økende trend og interesse rundt lengre og mer eksotiske turer. Flere ser over dammen til USA, østover til Thailand og sørover til Afrika. Kan du tenke deg noe heftigere enn å kombinere golf og safari?

Ønsker du en langhelg rundt Middelhavet for å spille golf i behagelige temperaturer? Drømmer du om å spille på unike golfbaner i høy internasjonal klasse? Skal du og vennegjengen på tur, hvor golf er en ønsket aktivitet? Blir familien med på tur, hvor golf kombineres med andre opplevelser?

Vi skreddersyr alle golfreiser basert på ønsker og preferanser.

Våre mest populære golfdestinasjoner

Stor sandstrand på Algarvekysten i Portugal. Foto

Portugal

Portugal er et paradis for golfere, med idylliske golfbaner i verdensklasse. Våre soleklare favorittbaner ligger langs den vakre og dramatiske kysten. Landet i seg selv er et populært reisemål – og byr sine tilreisende på alt fra sjarmerende landsbyer og rik historie, til deilige strender, nydelig mat, et behagelig klima og vakker natur.

Golfspiller svinger golfkøllen mens solen går ned i horisonten. Foto

Spania

Det kan virke som vi nordmenn aldri blir lei Spania, og det er selvfølgelig ikke uten grunn. Spania har virkelig alt. Pulserende storbyer med masse identitet, hyggelige små landsbyer, kultur og historie, sol og bad, kulinariske opplevelser, fest og moro, shopping, fotball. Og ikke minst helt fantastiske golfbaner!

Sirene Belek, overblikk over Golf Clubben i solnedgang. Foto Sirene Belek

Tyrkia

Tyrkia er et populær samlingspunkt for golfere fra hele verden. Bo i luksuriøse omgivelser – gjerne med all-inklusive, god mat, spa- og velvære, sol, bad og muligheten til å spille golf på noen av verdens beste golfbaner. En upåklagelig kombinasjon. Vi anbefaler Belek utenfor Antalya, en av Europas største golfdestinasjoner.

Sjiraffer på savannen, Sør-Afrika

Sør-Afrika

Golfentusiaster fra hele verden reiser til Sør-Afrika for å spille på landets mange baner. Her snakker vi gjerne utfordrende golfbaner designet av verdenskjente banearkitekter, omgitt av slående vakker natur. Hvem drømmer vel ikke om å spille golf blant ville dyr, imponerende fjell og bratte kystklipper?

Anbefalte golfpakker

Se alle innlegg arrow_forward
Bilde tatt ovenfra hvor du ser de hvite hotellbygningene og bassenget i grønne omgivelser. Foto

Golf og kulinariske opplevelser i Cape Town, Sør-Afrika

Kombiner en reise til Cape Town med golf og kulinariske opplevelser på det historiske og luksuriøse 5-stjerners hotellet; Steenberg Hotel & Spa.
Sirene Belek, overblikk over Golf Clubben i solnedgang. Foto Sirene Belek

Golf i Tyrkia med 5-stjerners hotell og all inklusive

Skreddersydd golfpakke! Spill golf på førsteklasses golfbaner i Belek i Tyrkia, og bo på et lekkert 5-stjerners hotell med all inklusiv.
Hotel Peralada, utendørsbasseng med solsenger, omringet av trær. Blå himmel. Foto

Golf i luksuriøse omgivelser på Costa Brava, Spania

Bo på eksklusive og unike Hotel Peralada Wine Spa & Golf i Spania, og spill golf på en av Spanias beste golfbaner. Høres det fristende ut?
Utsikt over Onyria Quinta da Marinha

5-stjerners golf i naturskjønne Cascais, Portugal

Onyria Quinta da Marinha er en favoritt blant våre golfere, med sin flotte 18-hulls golfbane i naturskjønne Cascais, 40 minutter fra Lisboa.
Mann lener seg ut av golfbil og svinger golfkøllen mot ball på bakken. Foto

Flere golfere på tur?

Vi har lang erfaring med å sy sammen gruppereiser for golflag og golfklubber rundt om i Norge. Vi samarbeider tett med flere internasjonale aktører, for å kunne tilby våre kunder de absolutt beste golfpakkene.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på reise for din gruppe eller golfklubb?

Kvinne står med golfkølle og skal til å slå golfball. Foto

To tiår med samarbeid

«Gjennom 20 år har vi sammen med Berg-Hansen skapt uforglemmelige reiseopplevelser rundt om i verden. Vår første ekspedisjon var til Quinta da Marinha i Portugal. Siden har Grini-golferne reist til verdenskjente golfbaner i Spania, Frankrike, Italia, Tyrkia, Skottland, og til eksotiske destinasjoner som Thailand og Sør-Afrika. Vår felles lidenskap? Å kombinere golfens kunst med reisens magi.»

– Erik Holmen, Grini Golfklubb

Person står på grønn plen med golfkølle i hånden og klar til å treffe golfballen. Foto

Enkelt og forutsigbart

Som en seriøs norsk aktør, vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal få en minnerik golftur. Vi inkluderer flyreise, overnatting, transfers, green fees på én eller flere golfbaner i tilbudet. I tillegg er gjerne flere måltider inkludert i prisen fra resortene. Enkelt og forutsigbart. 

Fortell oss hva du drømmer om i skjema nedenfor, så skreddersyr vi den perfekte golfturen for deg.

Ønsker tilbud på skreddersydd golftur

Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut
Må fylles ut