Tilbake

Fallskjermtur til Spania – bare hopp i det!

Hopper du i fallskjerm? Eller drømmer du om å prøve? Kombiner din neste storbytur med en opplevelse du vil bære med deg resten av livet. I denne bloggen tar jeg deg med til Skydive Spain, et pulserende hoppfelt 20 minutter utenfor Sevilla.

Hoppfeltet Skydive Spain i Sevilla
Fallskjermhopping i solnedgang på Skydive Spain

«Bucket list»

I følge Maslows behovspyramide, som er vår mest kjente behovsteori, så er «selvrealisering» et sentralt behov for mange av oss mennesker. Behovet for å utfordre oss og oppnå opplevelser som kjennes som høydepunkter. Mange av oss har vært på en rekke storbyturer rundt om i Europa, og higer etter å oppleve nye ting hver gang vi er ute og reiser. Ekstreme opplevelser blir mer og mer aktuelle, og fallskjermhopping er noe jeg vet at mange drømmer om og har på sin «bucket list».

Da jeg bestemte meg for å ta fallskjermkurs for 2 år siden var det behovet for selvrealisering som slo inn. Jeg ville utfordre meg selv på en måte jeg aldri hadde gjort tidligere. Det å nå kunne kombinere to ting som for meg er selvrealiserende – fallskjermhopping OG reising, er toppen av lykke!

Carina hopper ut av et fly
Meg i luften over Voss, etter fallskjermkurs

Skydive Spain

Sevilla er et tilgjengelig reisemål for oss nordmenn, både med fly direkte til Sevilla og alternativt til Malaga med leiebil derfra. Du kan velge å bo sentralt i Sevilla, eller du kan innlosjere deg på Domocenter i forstaden Borojos, slik som vi gjorde. Domocenter ligger kun 15 minutter unna hoppfeltet, som passet perfekt for oss.

Skydive Spain er et effektivt hoppfelt som er kjent for mye sol og stabile vindforhold (stort sett). Dette er viktige ting for å kunne hoppe så mye som mulig når du først er på tur.

Sertifiserte fallskjermhoppere på hoppfeltet Skydive Spain i Sevilla

Er du sertifisert fallskjermhopper registrerer du deg i resepsjonen, får fallskjermutstyret ditt godkjent og fyller på hoppkontoen din med antall ønskede hopp.

Dersom du ønsker å hoppe tandem, så har de flere erfarne hoppere som tar godt vare på deg, og som sørger for en euforisk opplevelse. Prisen for tandem er noe billigere her enn hjemme i Norge, men sikkerheten og rammene rundt er de samme. Alt du trenger å gjøre er å reservere tid, møte opp, og sørge for at øynene dine er åpne under hele opplevelsen. Video er et must, for det er ingen som tror på deg med mindre du publiserer bevis på Instagram.

Flyet til Skydive Spain i Sevilla

Vi hadde tre dager på hoppfeltet og fikk mange morsomme hopp fra 15.000 fot. Selv om det var noe vind som førte til pauser i hoppingen, har man som fallskjermhopper lært seg å være tålmodig. I tillegg gjør sol i fjeset opp for all verdens venting (nesten).

Hoppfeltet til Skydive Spain i Sevilla

Kribler det i magen når du tenker på å hoppe ut av et fly? Det gjør det hos meg også. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med både fly og overnatting til ønsket fallskjerm-paradis!